Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Değişikliklere Hazır Ol Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Temmuz 2022, Cumartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşkta yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Ancak bu gelişmelere çok hızlı karşılık vermemen gerekecek. Bazı şeyleri gözden geçirmen daha kıymetli olabilir. Gereksiz yere bir şeylerde kaygı yaratmamalısın.

Bugünlerde ciddi önlemlere gerek var. Haftanın ilk günü şahit olacağınız bir olay, disiplin konusunun bir sorun olarak belirmeye başladığına ikna edebilir sizi.

Bugün eline geçecek bir para sayesinde kendini daha mutlu hissedeceksin. Kazancını daha iyi kontrol etme fırsatı da bulabilirsin. Emeklerinin kıymetini bilmek ve paranın değer kaybetmemesini sağlamak öncelikli bir konu haline gelebilir.

Stresten arınmak bugünün önceliği olabilir. Daha önceden yaşanan ve sana sıkıntı yaratan konularla başa çıkabilmek adına bugün biraz meditasyona odaklanabilirsin. Kendi yükünü azaltıp dinlenmek de iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrende olan biteni kontrol etmek isteyebilirsin ancak her şeyi kontrol etmeye çalışmanın seni yormasına izin vermemelisin. Olayları akışına bırakmak gereksiz yere yorulmanı engelleyip hayattan daha çok zevk almanı sağlayabilir. Bu aradaki dengeyi iyi kurman gerekecek.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bu hafta sonu en önemli şey, önceden planlamaya başlamanızdır, çünkü hayatın hızı o kadar yoğun hale gelir ki, bir şeyleri kulaktan kulağa oynamaya zamanınız kalmaz. Nereye gittiğinizi ve oraya nasıl varmayı düşündüğünüzü bilin.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkinde köklü değişikliklerin sinyalini veren mesajlarla güne başlayacaksın. Her ne kadar huzursuz olsan da bu kararları sindirmeye çalışacaksın. Son günlerde çevrende artan tartışmaların seni de olumsuz etkilemesine izin vermeyeceksin. Bu nedenle kendi kendine bir gün geçirmek isteyebilirsin. Eğer çalışmayan bir Terazi burcuysan,başvurularınla ilgili geri dönüşler alabilirsin.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yabancı dil ile ilgili çalışmalarınızı planlayabilir, ek kazanç elde edeceğiniz bir sistem üzerinde çalışabilirsiniz. Fikirlerinizi işlemek, başka insanların tecrübeleri üzerinden yola çıkmak ufkunuzu genişletiyor. Taşınma, kısa süreli yer değişiklikleri yapmak gibi konularda planlar yapabilirsiniz.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu hafta sonunda Aslan’da ilerleyen Ay, arkadaşlıklar ve sosyal açıdan canlı bir gün getirmekte. Gelecek beklentiler, hedefler üzerinde durabilirsiniz.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Düzenli bir sisteme sahip olduğunuz için evinizde müdahaleden hoşlanmıyorsunuz ancak bunu fobileştirmemeniz çok önemli olacak.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün işin eğlencesinde olsanız bile belli bir ciddiyet düzeyinin korunması ya da en azından kabul edilmesi gerektiğini anlamalısınız. Bugünkü gezegen dizilimi yüzünden insanların kafası pek yerinde olmayabilir. Dengenizi korumaya çalışın ki başkalarına hem destek verip hem de onları güldürün.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ilgi odağı olma, fark edilme ve insanlar tarafından paylaşılamama ihtimaliniz artıyor. Hedef odaklı bir zihin çerçevesi içindesiniz, ancak bugün bazı noktalarda çatışan ihtiyaçlar ve yaklaşımlarla boğuşabilirsiniz. Kişisel hedefleriniz veya daha derin arzularınız ve motivasyonlarınız hakkında değerli bir şey keşfedebilirsiniz. Alma ve verme dengesini zenginleştirmek için hediyeleşmek oldukça önemlidir.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün işinizle ilgili çalışmalarda güçlü bir motivasyon birliğine ihtiyacınız var. Kalabalık ortamlarda bile, çevrenizden kopabilir yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Karşı cins üzerinde çekiciliğiniz mükemmel gidiyor.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir her şey yolunda gidiyordu ama şimdi önünüzde bir şey veya bir kişi engel olarak duruyor. Bu engellerin üzerinden atlamak için ne kadar güce ihtiyacınız olacağını hesaplayın veya bunlardan kaçınmanın daha kolay olup olmayacağını dikkate alın. Gücünüzü akıllıca kullanmanız gerekiyor. Küçük olayların sizi oyalamasına veya dikkatinizi dağıtmasına izin vermeyin. Enerjinizi ve kapasitenizi tek bir yöne odaklayın.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla güzel zaman geçirebilirsiniz ama ani harcamalarınız gerçekleşebilir. Bugün zehirlenme gibi sorunlar yaşayabilirsiniz ayrıca iletişimde size yanlış bilgiler aktarılabilir. Aile içinde ve evlilikte ise problemler yaşanabilir ve manipülasyona uğrayabilirsiniz. Sakin kalmalısınız.

2 Temmuz 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddesel konuların gündem kazanması sonucunda birçok fikrin kafanızda uçuştuğu bir gün. Sınırlarınız daha esnek tutmayı başarırsanız, olayların size sunacağı avantajları istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Kurallarınızdan taviz vermek istemiyorsunuz.

2 Temmuz 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 58' 54"
Ay
Akrep
22° 08' 33"
Merkür
Koç
26° 22' 19"
Venüs
Balık
21° 22' 55"
Mars
Balık
04° 49' 39"
Jüpiter
Boğa
16° 45' 21"
Satürn
Balık
13° 16' 51"
Uranüs
Boğa
20° 39' 12"
Neptün
Balık
27° 48' 07"
Plüton
Kova
01° 49' 23"
Chiron
Koç
18° 46' 58"
Lilith
Başak
19° 46' 35"
True Node
Koç
15° 35' 55"
Son Güncelleme : 29/03/2024 07:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>