Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Yaşam Alanını Düzenliyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Haziran 2022, Pazar

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşka dair büyük beklentiler olmadan da günün rahat geçebilir. Hoşlandığın birisi varsa onun ne düşündüğü üzerinde kendini yiyip bitirmek yerine bazı şeyleri kendi haline bırakman gerekecek bugün.

İş çevrenizle iletişimlerinizde canlanmalar olabilir. Duygularınızı dengeleyebileceğiniz bir gündesiniz. Çevrenizdeki insanlardan ayrıcalıklı tutumlar görebilirsiniz. Bu duruma dikkat etmelisiniz.

Parasal kaygılar olmadan rahat bir gün geçirmek sana çok iyi gelebilir. Neyi nereye harcayacağını bileceksin. Masrafları daha rahat kontrol edebilirsin. Bırak bazı şeyler için başkaları kaygılansın biraz.

Bugün kendini rahat ettirmek önceliğin olmalı. Dinlenmek, gözlerini yormamak, güzel bir kitap okuyup keyfine bakmak sana çok iyi gelebilir. Zihnini boşaltabilirsin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İletişime özen göstermen boşa gitmeyecek bugün. Kimle ne konuşursan, daha yapıcı bir sonuca varabilirsin. Arkadaşlıklar, aile ilişkileri daha fazla ön plana çıkabilir bugün.

26 Haziran 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün kendinizi her zamankinden gergin ve yorgun hissedebilirsiniz. Özellikle nedenini anlayamadığınız bu gergin havanın gününüzün enerjisine etki etmesine izin vermeyin. İletişim kanallarında yanlış anlaşılmalardan doğan problemlerle mücadele etmek zorunda kalabilir ve kendinizi ifade etme konusunda zorluk yaşabilirsiniz.

26 Haziran 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır aklında olan işleri yapmak için ideal bir gündesin. Evinin içerisinde düzenini sağlamak ya da değişimlerde bulunmak isteyeceksin. Sürekli olarak yaptığın bazı hobilerine ara vermek zorunda olman, seni üzebilir. Bir süredir sessiz şekilde ilerleyen duygusal hayatında, heyecanlanmana sebep olacak yeni gelişmeler gündeme gelebilir.

26 Haziran 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşadıklarınızın asıl öğretisine ve alt mesajına odaklanıyorsunuz. Bu da size kriz anlarıyla en iyi şekilde başa çıkma imkanı veriyor. Evinizdeki eksiklerle ilgilenebilir, bazı harcamalar yapabilirsiniz. Her şeyi tamamlamış olma hissi, sizi yeni haftaya daha zinde bir şekilde hazırlıyor.

26 Haziran 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuz ile uyumlu durumda. Sezgilerinizi daha iyi anlatabileceğiniz, yaratıcılık açısından akıcı bir gündesiniz. Tembellik etmeyin. Yeni insanlarla bir araya gelebilirsiniz.

26 Haziran 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanınızı bilgi birikimi edinmek için uygun bir hale getirebilirsiniz böylelikle ilerde karşılaşabileceğiniz problemleri önlemiş olursunuz.

26 Haziran 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendinizi süper kahraman zannedip gereğinden fazla yıpratabilirsiniz, yapılacak işler listesinin uzunluğunu abartabilirsiniz ya da çok fazla sosyal yükümlülük altına girip çok fazla ziyarette bulunabilirsiniz. Ayrıca bu aralar bütçenizle ilgili daha gerçekçi bir tutum benimsemeniz gerektiğini de fark edebilirsiniz. Kemerleri biraz sıkarak da hayatınızın keyfini çıkarmaya devam etmeniz mümkün.

26 Haziran 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi güçlü şekillerde dönüştürme şansı şu anda hayatınızda bolca bulunuyor. Gün, sizi yeni bağlar kurmaya ve daha önce keşfettiklerinizin sınırlarını zorlamaya çağırıyor. Mali konularda da bazı ufuk açıcı konuşmalar olabilir. Ne mutlu ki, gözünüz ödülden ayırmazsanız, tüm durumu lehinize çevirip oldukça kazançlı çıkabilirsiniz.

26 Haziran 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Neşeli biri gibi görünüyorsunuz; dışa yansıyan yüzünüzde rahat ve öz güvenli bir ifade var. Bu yönünüzü bilmeyenler için, tam bir bilmecesiniz. Bugün sevdiklerinizin yardıma koştuğunuz bir gün olacak. Yorgun düşeceksiniz.

26 Haziran 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her zamanki davranış şekliniz bu sefer işe yaramadığı gibi, sizi de epey tatsız bir duruma soktu. Alışık olduğunuz sorun çözme yöntemleriniz ne kadar uğraşırsanız uğraşın işe yaramıyor. Bu seferlik bildiğiniz yoldan çıkıp yeni yollar denemeye çalışın. Tam da bunun gibi çetrefilli meselelerde, aradığınız farklı çıkış yolunu bu sayede bulabilirsiniz.

26 Haziran 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün yurt dışı, eğitim, hukuk, seyahat konularıyla ilgilenebilirsiniz. Partner ya da ortağın desteğiyle yurt dışıyla ilgili fırsatlar karşınıza çıkabilir.

26 Haziran 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkilerinizde sürekli bir aşama içindesiniz. Zihinsel aktivitenizin yüksek oluşu ve olaylara her zamankinden daha yapıcı yaklaşmanız, partnerinizi ihmal etmenize neden olabilir. Gücünüzü kendi çabalarınız sayesinde ortaya koyuyorsunuz.

26 Haziran 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 45' 58" R
Ay
Oğlak
02° 23' 58"
Merkür
Koç
16° 21' 38"
Venüs
Koç
28° 53' 43"
Mars
Balık
28° 24' 28"
Jüpiter
Boğa
23° 33' 33"
Satürn
Balık
16° 25' 24"
Uranüs
Boğa
22° 14' 59"
Neptün
Balık
28° 51' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
20° 33' 44"
Lilith
Başak
23° 08' 54"
True Node
Koç
15° 25' 12"
Son Güncelleme : 28/04/2024 17:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>