Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Üşengeçsin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2022, Pazartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişiyle gün içerisinde meşguliyetlerin artmasından dolayı o kadar da zaman geçirememen olası. Birbirinizle telefonlaşmak bile zor gelebilir. Ama bu tür konuları kişisel bir ilgisizlik olarak algılamamalısın.

İşinizle ilgili beklentilerinizin gerçekleşmemesi sizi çok sinirli ve gergin bir hale soktu. Bu yüzdenyerinizde çok hırçınsınız. İş arkadaşlarınız size yaklaşmaktan korkar hale geldiler.

Bugün birplanı çıkarmak bütün bir hafta boyunca seni rahatlatabilir. Hangi gün neyi yapacağını bilmek ve kendini ona göre ayarlamak sana çok daha büyük bir kolaylık sağlayacak. Bugün bu konularda özenli olmanın faydasını daha fazla görebilirsin.

Gün içerisinde molalar vermek ve her şeyi aynı anda yapmaya çalışmamak iyi olabilir. Arada bir kendini dinlendirmen gerekebilir. Özellikle de boyun ve omuz ağrılarına dikkat etmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Elindekilerin kıymetini bilmek önemli bir erdemdir. Bugün sen de bu erdeme yönelebilirsin. Gerek çevrendeki insanların, gerekse sahip olduğun durumların kıymetini bilmen ve onları onurlandırman gerekecek.

20 Haziran 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün muhtemelen çok sosyal hissetmeyeceksiniz. Tek başınıza projeler ve görevler üzerinde çalışmak isteyebilirsiniz. Yalnız kalmak iyi gelebilir ve dikkatinizin yeniden hayat döngünüze toplanmasına yardımcı olabilir.

20 Haziran 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yapman gereken birçokvarken üşengeçliğin bugün tavan yapıyor, çalışmak istemeyebilirsin. İşlerini evden takip etmek isteyip, kendine ve ailene zaman ayırmayı da planlayabilirsin. Uzun süredir düşündüğün taşınma konusunda somut bir adım atabilir ve araştırmalara başlayabilirsin.

20 Haziran 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal sorunlarınızın tekrarlama riskine karşılık yeni önlemler alarak başlıyorsunuz. Tedbirlere harfiyen uyan özgün kişiliğiniz sürecin hafif atlatılması için yeterli olacaktır. Ekonomik olarak gözlerinizin önündeki sis perdesi aralanacaktır. toparlanmanız kısa sürede tamamlanarak eski günlerinize dönüşünüz hızlanacaktır.

20 Haziran 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçmek isteyebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla daha fazla paylaşım içinde olmanız sizin için yararlı olabilir. Gün içinde yapacağınız planlar ilerlemenizi kolaylaştıracaktır. Öğleden sonraki zamanlarda kendinizi rahatlamış ve uyum içinde hissedebilirsiniz.

20 Haziran 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı konularda tedbiri elden bırakmasanız da bugün tersi bir tutum sergileyebilirsiniz. Beklenmedik bir boş vermişlik zihninize adeta tatil yaptıracak.

20 Haziran 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün dalavereleriniz pek işe yaramayabilir. Belki de aklınızın bir köşesinde demlenmekte olan, başkalarının farkında olmadığı gizli bir niyetiniz vardır. Ancak sırrınız ortaya çıktığı anda işler zorlaşabilir ve insanların canı sıkılabilir. Kendinizi ve inandıklarınızı dürüstçe temsil etmeye özen gösterin.

20 Haziran 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün söylediğiniz her şey ekstra anlamlı ve özenli olabilir. Etrafınızdaki herkes sizinle aynı hassas duyguları paylaşmıyor olabileceğinden, ince düşünceli beklentilerinizi yükseltmek hayal kırıklığı yaşamanıza sebep olabilir. İnsanların konuştuklarınızdaki alt metinleri anlaması size karşı olan sevgilerinin bir göstergesi değildir. Bunu hatırlamakta ve açık bir iletişim kurmakta fayda var.

20 Haziran 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda istediğiniz bağlantıları gerçekleştirmek için sosyal statünüzü kullanabilirsiniz. Bugün kendinize zaman ayırmalı ve yapacaklarınız konusunda kesin bir plan dahilinde çalışmalar üretmelisiniz. Sistemlisiniz.

20 Haziran 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi ruhsal ve bedensel açıdan dengede ve rahat hissediyorsunuz. Yükselen enerji düzeyinizle işyerinizde atılım gerçekleştirebilir ve boş vakitlerinizde sizi tatmin edecek etkinliklerde bulunabilirsiniz. Bir-iki gün izin almak veya tatile çıkmak için de uygun bir zamandasınız. Tatilde sakin kafayla, hangi projelerinizin uğraşmaya değmediğini veya yeni projelere başlayıp başlamamayı düşünebilirsiniz. Sağlam kararlar almak için gereken zihin açıklığına sahip olduğunuz ve farklı koşullara uyum sağlayabileceğiniz bir dönemdesiniz.

20 Haziran 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün çalışma hayatı, yanınızda çalışanlarla ilgili ani gelişmeler gündeminize gelebilir. Ayrıca çalışma hayatınızdaki ani durumlar maddi kaynaklarınızı olumlu etkileyebilir. Bugün gergin olmamaya ve adalet konusunda takıntılı olmamaya çalışın sevgili teraziler.

20 Haziran 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gücü seviyor ve dostlarınızı ihmal etmek istemiyorsunuz. Onlarla ortak çalışmalar için, bazı planlarınız var ve çevresel koşullarında aynı paralellikte olmasına dikkat etmelisiniz.Venüs burcunuzda ilerlerken, uçuk düşünceler içinde olacak ve ilgi göreceksiniz.

20 Haziran 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 09' 18" R
Ay
Yengeç
29° 56' 55" R
Merkür
Koç
27° 17' 20"
Venüs
Boğa
17° 11' 19"
Mars
Koç
09° 49' 07"
Jüpiter
Boğa
27° 02' 44"
Satürn
Balık
17° 38' 06"
Uranüs
Boğa
23° 06' 24"
Neptün
Balık
29° 16' 27"
Plüton
Kova
02° 04' 39"
Chiron
Koç
21° 22' 28"
Lilith
Başak
24° 47' 45"
True Node
Koç
14° 55' 35"
Son Güncelleme : 13/05/2024 13:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>