Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Gözlemcisin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2022, Çarşamba

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 80%

Hoşlandığın kişinin kalbine giden yol inceliklerden geçebilir. O kişiye ne kadar ilgi duyduğunu detaylarla anlatabilirsin. Hareketlerinde, seçeceğin kelimelerde, özeneceğin konularda aşk daha fazla parlayabilir.

Aktiflik ve girişkenliğiniz şu günlerde had safhada. Bundan yararlanma eğiliminiz, sizi bazı yanılgılara sokabilir, sınırlarınızdan taşmak isteyebilirsiniz. Şansınızın tahriklerine kapılmamanız gerekiyor.

İş ortamlarında kimlerle ne konuştuğuna özen göstermek, kelimeleri güzel seçmek iyi olabilir. Ortada bir sebep yokken sanki dünya yıkılıyormuş gibi konuşmamak en iyisi. Yapıcı ve pozitif davranışların karşılığını görebilirsin.

Mide sağlığını göz ardı etmemelisin. Bazen sıklıkla tüketilen atıştırmalık veya yağlı öğünler insanı daha fazla yorar. Bugün sen de bu tür bir mide yorgunluğundan kaçınmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni kararlar alman gerekiyorsa eğer bugün tam zamanı! Zira bugün alınacak kararlar daha iyi sonuç verebilir, daha kalıcı olabilir. Bugün zihnin daha berrak olacak, bunun kıymetini bilmelisin.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ağzınızı açmadan önce beyninizi meşgul ettiğinizden emin olun. Kolayca çürütülebilecek bir şey söylerseniz, itibarınızı durduk yerde kötü etkileyebilirsiniz. Konuşmadan önce düşünün ya da hiç konuşmayın. Bu gerçekten bu kadar zor mu?

22 Haziran 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın çevren, eğitimin, kardeşlerin ve ticari faaliyetlerin bu günlerde önem kazanıyor. Bu konularla ilgili haberler alman mümkün... Çevrendeki kişileri daha iyi tanıyacağın bir gündesin. Gözlemlerinin seni yönlendireceği bu günde, bu kişilerle ilgili yeni kararlar alabilirsin. Son günlerde değişen beslenme alışkanlıkların, mide problemlerine yol açabilir.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evde bir disiplin kurma gereği hissedebilirsiniz. Yeni kurallar, yeni bir stil belirleme ve buna bağlı düzenlemeler yapmak gündeme gelebilir. Ancak bunu yaparken aile üyelerinizin sözlerine kulak vermenizde, kararlarınızın ilişkilerinizi sınamamasına dikkat etmelisiniz.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerinize özen göstermeniz ve davranışlarınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Sabah saatlerinde sinirli yaklaşımınız karşınızdakileri rahatsız edebilir. Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde denge arayışına girebilirsiniz. Maceracı tavrınız ortaya çıkabilir. Sorumlu olduğunuz konularda en iyisini yapmak için mücadele vermeniz gerekebilir.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şu anda yan rol oynamanız gerekebilir. Eyvah, sahne başkasına kalacak galiba! Belki önemli bir projede birilerine yardım eli uzatıyorsunuzdur. Çabalarınız için tüm takdiri tek başınıza toplamasanız bile daha mütevazı bir rol oynamak sizi tatmin edecek. Bu işe verdiğiniz zamanın karşılığını alacaksınız. Yaptığınız katkıdan gurur duyabilirsiniz!

22 Haziran 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir tavır ve felsefe benimsemeyi düşünüyorsun. Bir zamandır, kişisel sınırlarını genişletmekle ilgileniyorsun. Yeni bir dinle ilgilenebilirsin, spiritüel olarak taze bir başlangıç yapabilirsin veya kendine yardım etmek için farklı stratejiler geliştirebilirsin. Hayatını analiz edip neden değişim istediğini anlayınca çok şey kazanacaksın. Eski alışkanlıklarından ve negatif tavırlarından kurtul ve kendin için nasıl mucizeler yaratabildiğini gör!

22 Haziran 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güzel bir gün muhtemelen önünüzde. Hayatın cömertliğinin tadını çıkarmanın tam zamanı! Bugünün diğer insanların yolunuza getirmesi neredeyse garantilidir. Şu veya bu türden yakın bir tanıdık, size bazı eğlenceli gezilerde kendinizi şımartmak için özel bir fırsat sunabilir. En azından davetleri kabul etmeyi düşünün çünkü potansiyel eğlenceyi kaçırmak istemezsiniz.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, karşıt burcunuzda ilerlerken, karşı cinsle aranızda gizli bir rekabet söz konusu olacak. Partnerinizin size karşı başlattığı üstünlük savaşının galibi siz olsanız bile, bu durum sizi memnun etmeyebilir. Sezgiler önemli.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görünürde hiçbir neden yokken işleriniz durmaya başladı. Her ne kadar planlarınızın değişmesinden hoşlanmasanız ve programa sadık kalmak isteseniz de, önünüzdeki engelin etrafından dolaşarak ilerlemeye çalışmalısınız, yoksa tüm enerjiniz engeli imha etme çabalarıyla ziyan olacak. Hedefinizi ulaşmanız biraz daha uzun sürebilir, ama bunu yaparken çok daha değerli deneyimler kazanacaksınız.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün ortak ya da partnerle tartışma yaşayabilirsiniz ve bazı sorunlar sizin canınızı yakabilir. Ben-sen dengenizi kurmalısınız ve kendinizi ortaya koymalısınız.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle bağlarınızın güçlü olmasına rağmen, arkadaşlarınızla aykırı düşünceler içinde olabilirsiniz. İsteklerinizde direnmemeli ve fikirlerinizi kendinize saklamalısınız. Düşüncelerinizi açıklarken, farklı bir üslup kullanmanız, sizi anlaşılmaz bir kişi yapabiliyor.

22 Haziran 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 29' 29" R
Ay
İkizler
09° 31' 50" R
Merkür
Koç
23° 18' 06"
Venüs
Boğa
12° 31' 17"
Mars
Koç
06° 55' 02"
Jüpiter
Boğa
26° 09' 05"
Satürn
Balık
17° 21' 02"
Uranüs
Boğa
22° 53' 11"
Neptün
Balık
29° 10' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
21° 10' 26"
Lilith
Başak
24° 22' 31"
True Node
Koç
15° 14' 24"
Son Güncelleme : 09/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>