Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Rutinden Sıyrılıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2022, Perşembe

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişiyle romantik bir gün geçirmek veya birkaç saatinizi birbirinize ayırmak daha keyifli bir enerji katabilir sana. Aşk konusuna öncelik vermelisin. Sevdiğini belli etmelisin. Bu sayede daha keyifli ve güzel bir enerji yakalayabileceksin.

Problemli bir kişilikle sorun yaşıyorsunuz. Bütün öncelikleri elinden aldığınız düşüncesi, onda bir tür takıntı haline gelmiş gibi. Ama hırsınız ve becerileriniz karşısında pek şanslı görünmüyor.

Bugün parasal açıdan için rahat olacak. Zira ne yapacağını bileceksin. Aynı şekildeile alakalı da büyük kaygıların olmayabilir. Akışa güvenebilir ve kendinden emin bir biçimde gününe odaklanabilirsin.

Açık hava aktivitelerine yalnız başına gitmemen iyi olabilir. Sevdiğin insanlarla güzel yürüyüşlere çıkman daha etkili olabilir. Bugün hareket edeceksen yanına bir yoldaş bulabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güzel gelişmeler seni bekliyor. Emeklerinin karşılığını daha iyi alabilirsin. Kendini daha iyi ifade edebilir, işlerinin arkasında durabilirsin. Bu davranış sana çok şey katabilir.

23 Haziran 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Başkaları sizinle aynı fikirde değilse, bakış açınızı savunmak için çok uğraşmayın. Farklı bir yaklaşım benimsemeye hakları var ve onları görmezden gelmeye hakkınız var. Mantıklı argümanları aptal insanlara harcamanın anlamı yok.

23 Haziran 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eşin ya da sevgilin için özel bir yemek hazırlayıp özel bir gün haline getirmek isteyebilir, bir süredir aranızda sorun olan mevzuyu konuşabilirsin. Ailenle yapacağın konuşmalarda onlara yön verebilir ve aranızdaki bağların güçlenmesini sağlayabilirsin. Hobilerin için kendine zaman ayırıp, günün rutinliğinden kurtulmak isteyebilirsin.

23 Haziran 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gayrimenkul değerlendirmeleriniz, alım satımla ilgili işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Bu size hem stresinizi atmak hem de mevcut durumunuzla yapabileceklerinizi görmek adına iyi bir fırsat olabilir. Yaşadığınızla ilgili değişiklikler kendinizi daha iyi ve özgür hissetmenizi sağlayabilir.

23 Haziran 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yaşayacağınız kriz yaratan durumlara karşı dikkatli olmanızda büyük fayda var. Duygusal yönden bağlayıcı ve gerginlik yaratıcı koşullar oluşabilir. Finansal konularla ilgili karar alırken dikkat etmeniz gerekebilir. Gün içinde işlerinizde yenilenmeye gidebilirsiniz. Kendinizi aşmak ve yön vermek isteyeceğiniz koşullar oluşabilir. Bu durumda kişisel yeteneklerinizi kullanabilirsiniz.

23 Haziran 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş ile alakalı bazı yeniliklerin zamanı geldiğini hissediyor olsanız da akılcı davranarak kendinize zaman tanıyarak ilerlemenizde fayda var.

23 Haziran 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kontrol etme isteğinizden feragat etmeniz gerekebilir. Belki de çocuklarınız kontrolden çıkmıştır. Bir ebeveyn olarak elinizden gelenin en iyisini yapıyor olmanıza rağmen çocukları kontrol etmeye çalışmanın gerçekten zor olduğu dönemler vardır. Çocuklarınız, yapmalarını istediğiniz şeyleri yapmadığında kendinize yüklenmeyin. Uygun olduğunu düşündüğünüz alanlarda onlara deneme yanılma yöntemiyle ilerleyebilecekleri bir alan bırakmayı deneyebilirisiniz.

23 Haziran 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hayatınıza değerli bir şey katacak bağlantılar kuruyor olabilirsiniz. hayatınızı iyileştirme arzunuzla temasa geçiyorsunuz. Bugünkü etkileşimleriniz, özellikle umutlu ve iyimser duygulara yol açabilir. Ayrıca, hayatınızı veya günlük rutinlerinizi küçük şekillerde bile düzene koyarken özellikle olumlu hisler yaratırsınız. İşleri biraz farklı yapmak son derece canlandırıcı olabilir ve bu da değerli yeni yöntemlere yol açar.

23 Haziran 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kardeşlerle ilgili kısa mesafe görüşmeleri içinde olacaksınız. Bugün duygularınız oldukça karışık, değişik düşünceler içindesiniz ve ikilem yaşıyorsunuz. Fevri davranmak yerine beklemeyi tercih etmeli, sabırlı olmalısınız.

23 Haziran 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üstesinden gelinemeyecek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Umutsuzluğa kapılmayın! Bakış açınızı değiştirin, çözüm hızla kendini belli edecektir. Başkalarından tavsiye istemekten çekinmeyin! Özel hayatınız şu sıralar dengesiz sayılır. Beklenmedik değişiklikleri sakince ele almalısınız. Daha fazla dinlenmeniz, sorumluluklarınızdan biraz uzaklaşarak kendinize zaman ayırmanız gerekiyor. Güzel bir kitap okuyarak veya küvette uzun bir banyo keyfi yaparak rahatlayın.

23 Haziran 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün partnerle ev ya da aileden dolayı bazı sorunlar gerçekleşebilir, duygusal olarak zorlanabilirsiniz. 14:57’den sonra ise maddi kazançlarınız, finansal durumunuzla ilgili olumlu gelişmeler gerçekleşebilir.

23 Haziran 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi kazançlar konusunda temkinli davranmak zorundasınız. Başkalarının fikirleri ve önerilerine açık olmanız rağmen, kendi bildiğinizi okuyor inisiyatifinizin dışına çıkma istemiyorsunuz. Mesleki konularda duygusallığınızın pozitif yönlerini göreceksiniz.

23 Haziran 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 37' 08" R
Ay
İkizler
11° 22' 47" R
Merkür
Koç
23° 25' 43"
Venüs
Boğa
12° 41' 02"
Mars
Koç
07° 01' 06"
Jüpiter
Boğa
26° 10' 57"
Satürn
Balık
17° 21' 39"
Uranüs
Boğa
22° 53' 39"
Neptün
Balık
29° 10' 43"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
21° 10' 52"
Lilith
Başak
24° 23' 23"
True Node
Koç
15° 13' 42"
Son Güncelleme : 09/05/2024 21:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>