Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Bakış Açın Farklı Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Haziran 2022, Cuma

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk konularında yeni kararlar alınacaksa eğer bugün kendini biraz geri çekip olan biteni uzaktan izlemeyi tercih edebilirsin. Yeni kararları aceleye getirmemen ve durumları daha net görmen önemli olabilir.

Aklınızdan kişisel yeteneklerinizi geliştirmek için kurs ya da eğitim alma düşüncesi geçiyor. Bugün bununla ilgili araştırma yapabilirsiniz. Karar vermeniz de çok yakın. Son derece yaratıcı bir ortam içine gireceksiniz.

İş konularında acele etmemek ve bazı şeyleri bir başka güne ertelemek sana büyük zararlar getirmeyecek. İlle de bugünden bir şeyleri yetiştirmen gerekiyormuş gibi davrananlara karşı daha dikkatli davranabilirsin. Kimsenin seni kaygılarla yönetmesine izin vermemen gerekecek.

Bugün kendini fazla yormaman en iyisi. Fiziksel olarak kendini zorlamaman ve enerjini koruman gün içinde daha rahat etmene vesile olabilir. Gereğinden fazlaveya hareketle yüklenmemelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkilere öncelik vermen gerekebilir bugün. Bunun esas sebebi de hayatına bir denge getirmek olabilir. İş kadar insan ilişkilerine de özen göstermelisin. Ve bu haftanın genel enerjisi seni buna yönlendirebilir.

24 Haziran 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Geçmişteki deneyimlerden biliyorsunuz ki, en kötüsünden korkarsanız, en kötüsünün gerçekleşmesi daha olasıdır, bu yüzden bu, bu ve diğeri hakkında endişelenmeyi bırakın ve dünyanızda doğru olana odaklanın. Olumlu tutumunuzun olumlu sonuçlar getireceğinden emin olabilirsiniz.

24 Haziran 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün olaylara bakış açın ve yaklaşımın her zamankinden farklı olabilir. İletişim kurduğun kişilere karşı fazla alıngan davranabilirsin. Verdiğin tepkilerin şiddetinin ayarlayama konusunda sıkıntılar yaşayabilirsin. Bu durum seni olduğundan farklı birisi gibi gösterebilir. Günün boş saatlerinde eksiklerini tamamlama isteğin, seni dışarıya çıkartabilir.

24 Haziran 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinizden geçenleri tutmak istemeyebilirsiniz. Duygusal konularda bazı itiraflar gündeme gelebilir. Bu da size artık bir karar vermeniz gerektiğini hatırlatıyor. Kendinize yeni bir yol ve strateji belirliyorsunuz. Bugün üzerinde düşünecekleriniz ve buna bağlı hamleleriniz sizi yeni haftaya daha profesyonel ve kazançlı bir şekilde hazırlayacaktır.

24 Haziran 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konular gündeminizi yoğun bir şekilde meşgul edebilir. Güven ve istikrara kavuşmak için finansal planlarınızda değişikliklere gidebilirsiniz. Kriz yaratan durumlar sizi gergin kılabilir. Öğleden sonra hayatınızda hareket artabilir. Uğraştığınız konularla daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda duygularınızı daha güçlü gösterebilirsiniz.

24 Haziran 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evde vakit geçirmek, evinizi yeniden dizayn etmek, yeni bir dizi ya da kitaba başlamak için uygun bir gün. Kısaca kendinizle baş başa kalmak için uygun anlar.

24 Haziran 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geçmişte yardım ettiğiniz insanlardan beklenmedik hediyeler alabilirsiniz. Aslında siz yaptığınız bu iyiliği unutmuş olabilirsiniz ancak görünen o ki arkadaşlarınız unutmamış. Şimdi size borçlarını geri ödemek istiyorlar ve muhtemelen tam da en çok ihtiyacınız olan anda. Teşekkür etmeyi unutmayın. Zira teknik olarak arkadaşınız size borçlu da olsa siz bunu karşılığında bir şey bekleyerek yapmamıştınız. Gününüzden keyif alın.

24 Haziran 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir aksilik veya inat, planlarınızı bugün duraklatabilir, ancak bazı küçük ayarlamalarla kısa sürede yoluna gireceksiniz. Yönetilmesi gereken bazı endişeler veya duygusal mesafeler olabilir. Muhtemelen yalnızca geçici bir yavaşlama olsa da, şu anda bir gecikme veya onaylanmama olabilir. Şu anda ortaya çıkan her şey, ilişkilerinizdeki savunmasız alanları ve içinizdeki güvensizlikleri ortaya çıkarabilir. teşvik edebilir.

24 Haziran 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gelecekle ilgili güçlü hayalleriniz var. Onları bir an önce yaşama geçirmek için çaba göstermelisiniz. Değişen şartların sizi zorlaması karşısında bocalama yaşamanız mümkün. Duygusal konularda gizlenmekten vazgeçmelisiniz.

24 Haziran 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gitgide daha fazla beklenmedik ve zor olayla karşılaşabilir ve sorumlu olsalar da olmasalar da ilk başta suçu başkalarının üzerine atmaya kalkışabilirsiniz. Belki de hata sizdedir. Bunun yerine, sakin ve rahat olmaya çalışın ve tüm güçlükleri, bu meselelerin çözümlerine yeni bir yaklaşım bulma fırsatı olarak görün. Dinginliğinizi yeniden keşfedin ve bu dönemden çok daha güçlenmiş şekilde çıkın.

24 Haziran 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün maddi kaynaklar, finansal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gerçekleşebilir ve fırsatlarınız var, çevrenizin tavsiyelerine kulak vermelisiniz.

24 Haziran 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte çalıştığınız kişilerin duygusal problemlerine olumlu yaklaşmanızla, sizi destekleyenlerin sayısı artacaktır. Bugün çalıştığınız kişilerle aranızda derinleşen ilişkilerin altından aşk çıkabilir. Konuşmaktan çekindiğiniz için sizi anlamaları zor oluyor.

24 Haziran 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 54' 22" R
Ay
Balık
00° 52' 32"
Merkür
Koç
18° 05' 25"
Venüs
Boğa
04° 08' 55"
Mars
Koç
01° 41' 40"
Jüpiter
Boğa
24° 33' 16"
Satürn
Balık
16° 47' 50"
Uranüs
Boğa
22° 29' 37"
Neptün
Balık
28° 59' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 08"
Lilith
Başak
23° 37' 16"
True Node
Koç
15° 21' 26"
Son Güncelleme : 02/05/2024 23:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>