Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Gergin Ortamlardan Uzaklaşıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Haziran 2022, Cumartesi

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 100%

Hoşlandığın kişiyle daha sık mesajlaşabilir veya telefonlaşabilirsin. Yüz yüze olmasa da bazı görüşmeler, yapacağın konuşmalar, atılacak mesajlar kalbini ısıtabilir. İletişimin her türlüsüne açık olmalısın.

Yeni projeler heyecan yaratacak. Bütün yeteneğinizi ortaya koymanız gerekiyor. İş arkadaşlarınız sizden çok şey bekliyor olabilir. Ama bilin ki, sizin kapasiteniz bunu karşılayacak düzeyde. Yeni fikirlere açık olmanız yeterlidir.

Bugün kendin için bazı alışverişler yapabilirsin. Hayat kaliteni artıracak şeyler satın alabilirsin. Bu tür masrafları gözünde büyütmemen ve ihtiyaçlarını gidermen en iyisi.

Bazen güzel bir banyo insana bütün enerjisini geri katar. Bugün sen de böyle bir şey yapabilirsin. Kese yapmak, bolca liflenmek ve tertemiz olduğunu bilmek sana daha iyi gelecek bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlığa öncelik vermen gerekebilir bugün. Bunun sebebi bir şeylerin kötüye gitme ihtimali değil, kendini çok daha iyi hissetmek olabilir. Sağlık açısından daha yapıcı kararlar alabilirsin.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hareket halindeyken tanıştığınız biri kalbinizin daha hızlı atmasına neden olacak ve romantizmin alevlenmesi oldukça olası. Uzak yerlerde veya uzak yerlerden karşılaştığınız insanlar size özellikle çekici görünecek, bu yüzden bu hafta sonu sosyal çevrenizi genişletin.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşinden memnun değilsen,ortamındaki gerginlik seni keskin kararlar almaya itebilir. Kendini mutlu hissedeceğin ortamlarda bulunmak isteyeceksin. Yaşam alanın gündeminde. Dekoratif anlamda değişiklikler yapmak için hafta sonunu fırsata çevireceksin. Çat kapı gelen bir misafir, akşam saatlerindeki planlarını bir anda değişebilir.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi ödüllendirmek isteyebilirsiniz. Eğlence ve hobilerinize ayıracağınız bütçenin dışına çıkmadığınız sürece ilerleyen günlerde de rahat edebilirsiniz. Çocuk sahibi iseniz, onların ihtiyaçlarına yönelik planlarınız olabilir. Ekonomik konular gündeminizde yer tutacağı için hesabınızın farkında olarak hareket etmenizde fayda var.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi duygusal açıdan etkileyen konular ve hassasiyetler olabilir. Eve ait konularda daha endişeli de olabilirsiniz. Şartları aşırı zorlamamalısınız.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yapacaklarınıza günün erken saatlerinde karar vermek akşama kendinize ödül verebilmenize ve keyfinizin yerine gelmesine vesile olacak. Aşkta şansılısınız

25 Haziran 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün öğrenmeniz gereken önemli bir ders söz konusu; bu da etrafınızdaki insanlara saygı duymanızla ilgili. Unutmayın ki bu gezegendeki tek kişi siz değilsiniz ve dünya da düşündüğünüz ya da hissettiğiniz gibi sizin etrafınızda dönmüyor. Beklenmedik biçimde bu gerçeği size hatırlatacak bir şeyler ortaya çıkabilir, dolayısıyla bunu iyice idrak edene kadar yüzünüze tokat yerseniz hiç şaşırmayın.

25 Haziran 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Denge algınız, istediklerini gerçekleştirmekte direten kuvvetli etkilerce zorlanıyor. Çevrenizdeki insanların cesur ve inatçı sözler sarf ettiğini ve gökyüzündeki tahtlarından inmeye yanaşmayacaklarını görebilirsiniz. Siz kendiniz de inatçı bir ruh hali içinde olabilirsiniz fakat çok fazla yüksekten konuşmamaya dikkat edin. Kendinizi birden dışlanmış bir halde bulabilirsiniz.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeni başlattığınız çalışmalarda hayli başarılısınız. Oldukça cesur ve zor işleri yardım almadan başarmak istiyorsunuz. İletişim konusunda başarılı performansınızın size yapıcı etkisini gördükçe daha mutlu olacaksınız.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sırtınıza bir dolu sorun yüklemişsiniz. Bunları birer birer azaltmaya başlayın, aksi takdirde sorunlar daha da büyüyecek. Mesleki ve özel sorunlarla aynı anda, fazla enerji harcamadan başa çıkmak için bir strateji geliştirin. Ancak bunun üzerinde düşünmek için çok da zaman harcamayın. Her geçen gün bir kayıptır. Bu nedenle işleri daha fazla gecikmeden ele almanın tam zamanı.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün maddi kaynaklarınızla ilgili ani değişimler söz konusu olabilir. Ani para girişleri gerçekleşirken bir taraftan otoritenden dolayı sorunlar gerçekleşebilir. Aşk, çocuk, hobi ya da eğlenceden dolayı harcamalarınız artabilir. Ailenizden ise maddi olarak güçlü destekler alabilirsiniz. Çalışma hayatınızda hayallerinizi gerçeğe dönüştürecek fırsatlar yakalayabilirsiniz.

25 Haziran 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aile içinde kendinizi çok iyi ifade edebileceğinize inanıyorsunuz. Geleneksel yapınızı ve eski alışkanlıklarınızı kolay sentezleyebileceğiniz bir gün içindesiniz. Bireyselliğinizi çok sık kullandığınız için çoğu kez yanlış anlaşılma riski yaşıyorsunuz.

25 Haziran 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 16' 14" R
Ay
Oğlak
23° 05' 51"
Merkür
Koç
16° 50' 04"
Venüs
Boğa
00° 48' 12"
Mars
Balık
29° 36' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 55' 12"
Satürn
Balık
16° 33' 41"
Uranüs
Boğa
22° 20' 17"
Neptün
Balık
28° 54' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 38' 59"
Lilith
Başak
23° 19' 12"
True Node
Koç
15° 21' 36"
Son Güncelleme : 30/04/2024 06:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>