Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Müjdeli Haberler Kapıda Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Haziran 2022, Salı

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 70%

Bugün aşk konusunda büyük beklentilerin olmayabilir belki. Ancak hayatın daha farklı fikirleri olabilir sana karşı. Yeniliklere sırtını çevirmedikçe keyifli gelişmeler görmen olası.

Her şeyin yolunda gittiği birortamında, yine de boşluğunu hissettiğiniz şeyin ne olduğunu anlamak güç. İş yaşamınızda belirgin, kolay anlaşılır birisiniz. Bu, ilişkilerinizi rahat yaşamanızı sağlıyor.

Maddi konularda kendi elini kuvvetlendirebileceğin güzel bir gün olabilir bugün. Elini attığın birçok şeyi iyi bir biçimde başarabilirsin. Daha mantıklı ve yaratıcı fikirler üretmen parasal açıdan seni daha da kuvvetlendirebilir.

Bolca su tüketmek genel olarak sana daha iyi gelebilir. Özellikle de bugün daha fazla sıvı tüketmek ödem atmanı ve kendini daha iyi hissetmeni sağlayabilir. Tabii yağlı gıdalardan uzak durmak da bu konuda iyi gelebilir sana.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünün ana teması ilerlemek. Yol alabilmek ve daha fazlasına odaklanabilmek için bir şeyleri geride bırakman gerekecek. Bugün ilerlemek adına daha fazla ve sağlam adımlar atabilirsin.

28 Haziran 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yıldızların mesajı, hiçbir koşulda ikinci en iyiye razı olmamanız gerektiğidir. Bir görevi kendi başınıza tamamlayamazsanız, güvendiğiniz kişilere ulaşın ve size yardımcı olmalarını sağlayın. Hiçbir şekilde şanınıza gölge düşürmez.

28 Haziran 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel hayatını ihlal eden insanlara karşı tavrını gösteriyorsun. Bu tarz kişilerin daha fazla hayatında olmasını istemeyeceksin. Geçmişle alakalı bazı konuların açıklığa kavuşması rahatlamanı sağlayabilir. Bu sayede kendi isteklerine daha kolay bir şekilde odaklanmaya başlayacaksın. Evli bir Terazi burcuysan, eşinle paylaşacağın müjdeli haberler olabilir.

28 Haziran 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınız ve koşullarınız iyileşiyor. Bugün kendinizi daha yoğun ama bir yandan da daha etkili bir sürecin içinde hissedebilirsiniz. Beklediğiniz haberler gelebilir, yaptıklarınızın karşılık bulacağı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ortaklı işlerle ilgili konularda tutumlarınıza ve önceliklerinize karşı dikkatli olmanızda fayda var.

28 Haziran 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde seyahat planları, eğitim konuları gündeminizde olacak. Ancak ilerleyen saatlerdehayatınızda hızlanan süreçler söz konusu. Beklediğiniz takdir ve atamalar konusunda sizi heyecanlandıran gelişmeler olabilir. Üstlerle ilişkilerin olumlu ilerlemesi ile beklentileriniz büyümekte. Ev ve işe ait sorumluluklar arasında fazla dağılmadan önceliklerinizi doğru belirleyin. Yuvada sizi ilgilendiren pek çok konuda sonuca ulaşacak adımlar atacaksınız.

28 Haziran 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatın keyfini çıkarmak için istikrarlı bir bakış açısı geliştirebilirsiniz. İş ve eğlencenin dengesini kurmanın önemli olduğu bir süreçten geçiyorsunuz.

28 Haziran 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazen hayal dünyanızda yaşıyorsunuz. Ayaklarınızı yere basmanız çok zor oluyor. Fakat bugün vücudunuz sizi yeni alışkanlıklar edinmeye zorluyor olabilir. Belki, daha sık spor yapmalısınız. Bir rutin oluşturmak isteyebilirsiniz. Bisikletinizi alıp uzun bir tura çıkın. Akşamları evinizin yakınında birkaç kilometre yürüyün. Daha fazla fiziksel aktivite sizi mutlu edecek!

28 Haziran 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel biri bugün size ister somut ister geçici olsun güzel bir hediye verebilir. Gün, size hem eğlenebileceğiniz hem de yerine getirdiğiniz için takdir toplayabileceğiniz bir fırsat veriyor. Takım oluşturmak, şu anda hayattan istediğinizi elde etmenin en iyi yoludur ancak konu romantik ilişkilere gelince pek şanslı bir gün olmayabilir.

28 Haziran 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dingin ve sabırlı yapınızı ortaya çıkaran, başarılı çalışmalar içindesiniz. Bugün detaylar üzerinde fazla duruyor, olayları farklı bir şekilde yorumluyorsunuz. Özellikle kavrama yeteneğinizi doğru bir şekilde kullanacaksınız.

28 Haziran 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazen işyerinde başarısızlıklarla uğraşmanız gerekebilir. Cesur olun ve bu aksilikleri kendinizi iyileştirmek için fırsat olarak görün. Eğer bunu başarabilirseniz, bu dönemden eskisinden daha güçlü çıkacaksınız. Özel hayatınızda da içinizden geleni söyleyebilirsiniz. Elbette ne olursa olsun fikirlerinizi savunun, ama etrafınızdakilerin söylediklerine de kulak vermeyi unutmayın. Zor koşullar fiziksel olarak da ortaya çıkabilir. Daha sakin ve sessiz bir ortamın tadını çıkarabilmek için, kendinize mümkün olduğunca zaman ayırın.

28 Haziran 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün kariyer vehayatınızda odaklanabilirsiniz ama duygusal bazı sorunlar yaşanabilir. Ayrıca kadınlarla sorunlar içinde kalabilirsiniz. Sağlık, çalışma hayatı konusunda ise bazı belirsiz durumlar önünüzü görmekte sizi zorlayabilir ve boşlukta hissedebilirsiniz. Bu süreçte teslimiyet önemli.

28 Haziran 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Güven duygusunun yarattığı motivasyon gücü, aynı zamanda başarılı olma konusunda size destekleyici bir zemin hazırlıyor. Kendinize güvenmenize rağmen, aile içi ilişkilerinizde, karşılaştığınız problemlerde etkin olamıyorsunuz.

28 Haziran 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 53' 40" R
Ay
Oğlak
04° 08' 23"
Merkür
Koç
16° 23' 37"
Venüs
Koç
29° 03' 28"
Mars
Balık
28° 30' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 35' 24"
Satürn
Balık
16° 26' 07"
Uranüs
Boğa
22° 15' 26"
Neptün
Balık
28° 51' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 11"
Lilith
Başak
23° 09' 46"
True Node
Koç
15° 24' 49"
Son Güncelleme : 28/04/2024 20:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>