Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Mantığını Kullanıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Haziran 2022, Pazartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk hayatında zor kararlar verme aşamasında olduğunu hissedebilirsin bugün. Karşılaştığın durumların seni kararsız bırakmasına müsaade etmemelisin ama. İyi ya da kötü ileri gitmek adına bir karar alman önemli olabilir.

Bazı ortak projelerinizin çabuklaşması için çalışma arkadaşınızla verimli tartışmalara girebilirsiniz. Ekonomik durumunuzu da kariyerinizi de çok olumlu etkileyecek haberleriniz var.

Yenifırsatlarıyla karşılaşman mümkün bugün. Karşına çıkacak fırsatlarla ilgili bir gelecek düşünmek isteyebilirsin o yüzden. Vereceğin karar ileridekonusunda kendini çok daha iyi hissetmeni sağlayacak.

Bugün açık havada dolaşmak sana çok daha iyi gelecek. Arkadaşlarla birlikte uzun yürüyüşler yapmak isteyebilirsin mesela. Bol su içmeyi ve güneşten korunmayı da ihmal etmemelisin tabii.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır ertelediğin işler için harekete geçmen gerekebilir bugün. Yapmak isteyip de yapamadıkların için yanındaki insanlardan yardım isteyebilirsin o yüzden. Harekete geçmek için daha fazla zaman kaybetmemen en iyisi.

27 Haziran 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün duygularınız biraz çekingen olabilir. Günlük işlerinize ara vermek ve biraz evinizde zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Hayatınızı sorgulamak ve yeni kararlar vermek için doğru zaman giriyorsunuz. Bırakın günün enerjisi sizi gideceği yere götürsün. İçsel benliğinizin sezgiselliğine ne kadar yaklaşırsanız, hayatınızın kontrolünü de elinize aldığınızı göreceksiniz.

27 Haziran 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma ortamında ya da arkadaş ortamında duyduklarına karşı yapacağın yorumlar duygularını yansıtmak yerine mantığının eseri olacak. Yeni fikirlere ihtiyaç duyduğun bu günlerde, yakın çevrene başvuracaksın. Bir süredir aklında olan spor konusunda harekete geçerek, bir salona kayıt olmak isteyeceksin.

27 Haziran 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük koşuşturmalarınız, ev işleriniz, çalışma ortamınızdaki sorumluluklardan arta kalan zamanı ilişkilerinize ayırabilirsiniz. Aniden gelişen planlar yapmak ya da bu yönde planlarla, sürprizlerle karşılaşmak sözkonusu olabilir. Bahanelere sığınmak yerine akışa ayak uydurmayı tercih etmelisiniz.

27 Haziran 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal açıdan canlı ve girişken hissettiğiniz bir gündesiniz. Yeni şeyler öğrenmek, başkalarından alacağınız fikirlerle yola çıkmak isteyebilirsiniz. Özellikle uzaklardan gelen haberler, hukuki konular sizi meşgul edecek öncelikler. Entelektüel uğraşların getirdiği sorumluluklar da önem kazanabilir. Düşüncelerinizi zenginleştirecek temalar üzerinde durabilirsiniz.

27 Haziran 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş arkadaşlarınızla anlaşmakta zorlanacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Arada esen soğuk rüzgarlar vesilesi ile insanlar sizin işlerinizin önüne set koymaya çalışabilir.

27 Haziran 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün düşünceleriniz içinde kaybolacaksınız. Gezegenler bugün hayatınıza boş ve önemsiz bir açıdan bakmanızı, o taraftan düşünmenizi sağlayacak. Partneriniz sıklıkla sizden daha uzak bir konumda ve sizin onun sıcaklığına ihtiyacınız olacak. Bu durum çok fazla gerginliğe sebebiyet verebilir. Partnerinizle bu konuyu konuşmak için doğru bir zaman.

27 Haziran 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bir noktada dramatik duygular sizi bir gelgit gibi vurabilir. Yaşanan duygusal bir şey kalbinize çok yakın bir yere çarpabilir. Bir aile üyesi veya oda arkadaşı, işleri hafife almayı tercih ettiğinizde bazı tartışmalar çıkarabilir; bu nedenle alanınıza müdahale edildiğini düşünüyorsanız, sınırlarınızı netleştirmek için tereddüt etmeyin.

27 Haziran 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Canlı ve neşeli bir gününüzdesiniz. İsteklerinizde bazı uçukluklar var. İletişim içinde olduğunuz kişilerle ortak aktiviteler üretebilirsiniz. Onlara karşı kendinizi sorumlu hissediyor ve özel bir duyguyla yaklaşıyorsunuz.

27 Haziran 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar planlarınız pek yolunda gitmiyor. Belki de değiştiremeyeceğiniz şeyleri kabullenmeniz gerekiyor. Ama hayal kırıklığınızın sizi kösteklemesine izin vermeyin, bilakis önünüzdeki hedeflere odaklanın. Ulaşmanız biraz daha uzun sürse bile, azim ve sebatla hedefinize mutlaka ulaşacaksınız.

27 Haziran 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün her taraftan sosyal davetler alıyor olabilirsiniz! Bu tekliflerin hepsini kabul etmeniz mümkün olmayabilir. Arkadaşlar sizi gidecekleri bir partiye davet edebilir. Aile üyeleri de sizinle vakit geçirmek isteyebilir. Bugün biraz sosyalliğe yer açın ancak herkesi memnun etmeniz gerekiyor gibi de hissetmeyin. Biraz yalnız kalmaya ihtiyacınız varsa, bu vakti kendinize yaratmak hakkınız!

27 Haziran 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün olayların nedenlerini araştırmak istiyorsunuz. Güçlü sezgilerle yola çıktığınız için, partnerinizi de kolay bir şekilde etkileyeceksiniz. Bulunduğunuz ortamlarda kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmek itiyorsunuz.

27 Haziran 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 46' 26" R
Ay
Yay
19° 04' 43"
Merkür
Koç
16° 08' 60"
Venüs
Koç
27° 38' 14"
Mars
Balık
27° 37' 12"
Jüpiter
Boğa
23° 19' 19"
Satürn
Balık
16° 19' 51"
Uranüs
Boğa
22° 11' 31"
Neptün
Balık
28° 49' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
20° 30' 14"
Lilith
Başak
23° 02' 06"
True Node
Koç
15° 28' 29"
Son Güncelleme : 27/04/2024 16:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>