Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Hedeflerini Gözden Geçiriyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Haziran 2022, Perşembe

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 100%

Sevdiğin insanla birlikte alışveriş gibi konularda ortak nokta bulmak zor olabilir bugün. Ortaklaşa alınan kararların iki tarafı da memnun etmesi zaman alabilir. En iyisi bazı şeyleri bireysel tutmak olacak.

Hatanızla henüz ilgilenen yok. Fakat ilgilenilmesi halinde dönüşü olmayan bir yola girmiş olabileceksiniz. Çok dikkatli olmalı, ısrarla sürdürdüğünüz bu hatadan vazgeçmelisiniz.

Harcama planlarında daha dikkatli olman gerekebilir bugün. Zorunlu harcamalar dışında kalan şeyler için dikkatli olman, ileride daha rahat etmeni sağlayabilir. Tasarruf planları yapmak gelecek için iyi olabilir.

Gün içinde işlerini yaparken vücuduna dikkatle yaklaşman gerekebilir bugün. Olası sakatlanmaları engellemek için ağır işlerden uzak durman iyi olabilir. Bol su tüketmek ve güneşten korunmak da tabii senin için iyi olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın arkadaş grubuyla birlikte hareket etmen gerekebilir bugün. Grup olarak planlanmış etkinlikler içinde bulunmak senin için daha iyi olabilir. Uzun zamandır görmediğin insanlarla birlikte zaman geçirmek kendini daha iyi hissetmeni sağlayabilir.

30 Haziran 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Profesyonel cephedeki çabalarınız takdir edilecektir. Ekonomik olarak cesurca adımlar atıyorsunuz. Disiplinli, en yüksek fiziksel zindeliğe ulaşmanıza yardımcı olabilir. Bir aile anlaşmazlığında, bir rakibinizle barış çubuğunu içmeniz muhtemeldir. Gayrimenkule yatırım yapmak için iyi bir zaman.

30 Haziran 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Haziran ayının son günü. Ayın başında kendine koyduğun hedefleri gözden geçireceksin. Eğer ilişkinde sorunlar varsa, ilişkinde yaşadığın duygusal sıkıntılar, sevgilinle aranızın açılmasına neden olabilir. Eski çalıştığın kurumdakiarkadaşlarınla ilgili şoke edici iddialardan haberdar olabilirsin.

30 Haziran 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorumluluk gerektiren ya da haklılığınızı ortaya koyacak işlere karşı kayıtsız kalmamalısınız. Bugün kendinize verdiğiniz değeri ve çevreniz tarafından size sunulan iyi-kötü tüm imkanları düşünebilirsiniz. Böylelikle hangi konunun daha ağır bastığını, ekonomik sorunların çözümünü bulmanız da kolaylaşacaktır. Bir eğitime başlamak ya da profesyonel destek almakla ilgili araştırmalar yapabilirsiniz.

30 Haziran 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün de kariyer planlarınız, üstlerle ilişkiler tüm canlılığını koruyor. Ancak evde sizi bağlayan sorunları tamamlamaya gayret edin. İlerleyen günlerde bu konuda daha fazla çaba gerekebilir. Günün ilerleyen vakitlerinde sosyal ilişkilere ait gelişmeler olacak. İş hayatını içine alan organize konular devam edecek. Takım çalışmalarında destek almakta pek şanslı olmayacaksınız.

30 Haziran 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayalperestliğiniz sizi büyük fazlara götürebilir öte yandan planlama ustası yönünüz ise en ulaşılamaz hayallerin bile disiplinle ulaşılabilir olmasını sağlar.

30 Haziran 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Normalde köşeye kıstırılmaktan kaçınsanız da bazen hayat bileğinizi bükebiliyor. Fakat bugün önemli bir kararla karşı karşıya kalabilirsiniz. Sevdiğiniz biri size karşı tavrını değiştirebilir fakat siz nasıl cevap vereceksiniz? Bir anlaşmaya varmadan önce bazı rahatsız edici sohbetler edebilirsiniz.

30 Haziran 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizin için uzak görünen bazı hedefler artık daha yakında olabilir. Kariyerinizde yükselmek için yeni fırsatlar aramaya başlayabilir ve önemli kişilerin sizden taraf olacağına inanabilirsiniz. Bir zamanlar size kapalı olan kapılar en hafif dokunuşla açılabilir. Bütün fırsatlardan yararlanmak için bugün denenmedik bir şans bırakmayın!

30 Haziran 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün bir takım özel konularınız gündeme gelebilir. İşinizle ilgili yenilikler peşindesiniz ve imkanlarınızı kendi tarzınıza göre değerlendirmek isteyeceksiniz. Ölçülü davranışlarınız, sizi her konuda farklı kılıyor.

30 Haziran 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizi her zamankinden daha fazla baskı altına alacak zorluklarla karşılaşacaksınız. Her şeyin sorumluluğunu üstlenmek yerine, biraz ortalıktan çekilmeniz iyi olabilir. Bu size, her şeyden önce işinizde gerçekten önemli şeyler için enerji toplamanızda yardımcı olacak. Sağlığınızı da düşünün. Enerjinizi tamamen tüketmek yerine saklamanız çok daha yararlı.

30 Haziran 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugünve kariyer hayatınıza odaklanıyorsunuz. Ama ortak ya da partnerle anlaşmazlıklar yaşanabilir. Ayrıca ciddi para girişi de gerçekleşebilir. Fırsatlarınızı iyi değerlendirmelisiniz. Aile içinde ise sorunlar sizi duygusal olarak zorlayabilir.

30 Haziran 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşkta kendi tarzınızı ortaya koymaktan yanasınız. Yönlendirilmekten hoşlanmadığınız için bugün yaratıcılığınızı sadece, uygun kişilerle paylaşmak isteyeceksiniz. Duygusal hayatınızlayaşantınızı karıştırmak sizi huzursuz kılabilir. Toplumsal çekiciliğinizin güçlü olduğu bir gün.

30 Haziran 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 58' 48" R
Ay
Başak
11° 29' 28"
Merkür
Koç
17° 27' 03"
Venüs
Koç
17° 46' 28"
Mars
Balık
21° 25' 59"
Jüpiter
Boğa
21° 28' 40"
Satürn
Balık
15° 34' 17"
Uranüs
Boğa
21° 44' 44"
Neptün
Balık
28° 33' 56"
Plüton
Kova
02° 03' 46"
Chiron
Koç
20° 02' 30"
Lilith
Başak
22° 08' 51"
True Node
Koç
15° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/04/2024 16:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>