Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Fark Ediliyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Haziran 2022, Çarşamba

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 60%

Aldığın kararları uygulamak için özen göstermeye çalışabilirsin bugün. Senin için bir yararı olmadığına karar verdiğin olayların arkasından daha fazla düşünmene gerek kalmayabilir. Bugün bitmesi gereken şeyleri sonlandırmaktan çekinmemelisin.

İşinizde titizsiniz. Birlikte çalıştığınız insanlar, sizin çalışma kurallarınıza güç ayak uyduruyorlar. Güvendiğiniz bir arkadaşınızın sekteye uğrayan işlerine, gücünüz oranında destek vermeniz gerekecek.

Yeni imkanlar hakkında sabırsız davranmak seni hedefinden uzaklaştırabilir bugün. Bazı şeyleri yoluna koyarken olumlu kalıp daha yapıcı davranman gerekebilir. İşleri bildiğin şekilde halletmeye çalışmak, kontrolü elinde tutmana vesile olabilir.

Gün içinde daha hareketli olmak, daha olumlu bir hava içine girmeni kolaylaştırabilir. Egzersiz programında düzenlemeler yapmak isteyeceksin o yüzden. Yeme düzenine de dikkat etmek, bol su içmek de sana iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karşına çıkan olaylarla alakalı karar vermek seni biraz zorlayabilir başlarda. Dikkatinin dağılmasına izin vermemek senin için yorucu bir uğraş olacak hatta. Ama günün sonunda kendinle guru duyup yaptıklarının gelecekte senin yararına olduğunu bilmek sana yetecek.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir kez bir hedefe odaklandığınızda, dünyadaki hiçbir güç bu hedefe ulaşmanızı engelleyemez ve bugünün yeni ayı, bir kariyer hedefinin düşündüğünüzden daha yakın olduğunu gösteriyor. Önümüzdeki 24 saat boyunca uzanıp onu kapmak için olağanüstü bir çaba gösterin.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün su burcunda Yeniay meydana gelecek. Kişisel hayatınla ilgili birtakım değişiklikleri de beraberinde getirecek Yeniay, çevren tarafından fark edilmeni de sağlayacak. Bu sayede çevrendeki kişilere pozitif enerjiler saçacaksın. Plansız beslenmen mide ile ilgili hastalıkları da beraberinde getirebilir.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevdiklerinize, ailenize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Bir süredir yapamadığınız şeyler üzerinden plan yapmak herkesin iyi hissetmesini sağlayacaktır. Bu da sorunların çözümünde önemli bir adım olabilir. Ciddi adımlar ve kararlar gündeme gelebilir.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sizin için kariyer açısından önemli bir gün olabilir. Mesleki alanda önemli adımlar atarken, gözle görülür başarıların getireceği avantajlar söz konusu. Yaratıcı yanların ve becerilerin çalışma hayatınıza yansımaları da önemli bir destek olacaktır. Gündeminize alacağınız sosyal konular ve gruplar içindeki beklentileriniz iyimserlik getiriyor. Yeni yolculuklar gündeme gelebilir.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş yerinizde oluşabilecek yeniliklere hızlıca ayak uydurabilirsiniz. Bu durumarkadaşlarınızın dikkatini çekebilir, rakipleriniz çoğalabilir dikkatli de olmalısınız.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrendeki ikinci el mağazaları ve pazarları gezmek için uygun bir gün. Gözün güzellikleri ve fırsatları görme konusunda başarılı. Şans senden yana; harika ve verimli bir alışveriş yapabilirsin. Evin için objeler ara ve hayatını güzelleştirecek dekorasyon ürünlerine bak. Bir kişinin atığı bir başkasının hazinesi olabilir. Eski ürünleri alıp kullanış biçiminle yaratıcılığını konuştur; yemek odan için yenilikler yap.

29 Haziran 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önemli bir ilişki her an bir büyüme hamlesinden geçebilir. Bugün kalbiniz ne istediğiniz konusunda netleşmeye giden yolu kolaylaştırıyor ve karşınızdaki insanla aynı sayfada olmak için ne kadar çalışmanız gerektiğini keşfediyor. Neyse ki, çözümü keşfetmek çok zor olmamalı. Mutluluğunuzun peşinde cesur olmanız gerekebilir.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, kombinasyon burcunuz İkizler’de ilerliyor. İçsel enerjinizin oldukça yüksek oluşu, baskıcı davranışlara karşı tepki oluşturmanıza neden oluyor. Aktif bir zihinsel performansa sahip olmanıza rağmen, zorlanabilirsiniz.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzdeki engelleri her zamanki alışılmış yollarla çözmeye kalkışırsanız çözemeyeceksiniz. Yaklaşımınızı değiştirin. Yeni bir strateji geliştirin ve başkalarının fikrinizi değiştirmesine veya planlarınızla fazla oynamasına izin vermeyin. Çözüm tamamen ulaşabileceğiniz bir noktada. Biraz özgüvenle bu sorunların üstesinden gelebilir ve ipleri yine elinize alabilirsiniz.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Açgözlü ve yardıma muhtaçmışsın gibi davranma. Bir şeye bencilce saldırdığın takdirde o şeye ulaşmanın senin için daha da zorlaşacağını göreceksin. İhtiyacın olan şeylerin, güven ve umut duyduğun sürece ayağına geleceğini görebilirsin. Ulaşmayı arzuladığın şey için başkalarını manipüle etmene hiç gerek yok. Ne kadar açgözlü olursan insanlar sana yardım etmekten o kadar kaçınır.

29 Haziran 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sizi anlamak kolay değil ve duygusal yapınızı ortaya çıkarmaktan yana değilsiniz. Bugün planlı davranarak geleceğinizle ilgili olumlu hedeflerinizi şimdiden belirlemek zorundasınız. Yanıldığınız konuların tekrar karşınıza çıkmasından hoşlanmıyorsunuz.

29 Haziran 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 13' 59" R
Ay
Yay
25° 12' 35"
Merkür
Koç
16° 14' 14"
Venüs
Koç
28° 13' 09"
Mars
Balık
27° 59' 04"
Jüpiter
Boğa
23° 25' 54"
Satürn
Balık
16° 22' 26"
Uranüs
Boğa
22° 13' 07"
Neptün
Balık
28° 50' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 51"
Lilith
Başak
23° 05' 15"
True Node
Koç
15° 26' 55"
Son Güncelleme : 28/04/2024 03:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>