Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ekim 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hiç ummadığınız biri size hayranlığını dile getirebilir. Aklınızdan hiç geçmeyen bir yakınlığa hazır olun. İnce eleyip sık dokumanız gerekmeyebilir, çünkü onunla ilgili zaten olumlu düşünceleriniz var.

Yakın birarkadaşınıza kırgınlığınız devam ediyor. Bir süre daha devam edecek gibi. Bugün onunla ilgili olumlu haberler alabilirsiniz. Ama yine de kısa vadede sorununuz çözülecek gibi görülmüyor.

Bugünlerdeki sıkışıklığınızı çözmeniz için bir alacağınızı tahsil etmeniz gerektiğini bilmenize rağmen istemekte zorlanıyorsunuz. Siz istemezseniz onun da vermeye hiç niyeti yok.

Sizi şaşırtacak gelişmelere hazır olun. Bu gelişmeleri lehinize yada aleyhinize çevirmek elinizde.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafınıza adeta gözleriniz kapalı olarak baktığınız için sizi eleştiriyorlar. Bu huyunuz size zarar verdiği kadar yakınlarınıza da zarar veriyor. Çünkü onlarla ilgili konularda da yeterince objektif olamıyorsunuz. Bu konuyla ilgili bir tartışmada eleştirilere kendinizi savunmaya geçip eleştirilere kulak tıkayabilirsiniz. Bu da sizi gerçekten sevenleri üzebilir.

20 Ekim 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Saat 00:47 Ay-Uranüs görünümü, sevdiklerimize karşı aşırı duyarlılığımızın işaretçisidir. Destek veririz, sağlıklı olalım, huzurlu yaşayalım isteriz. Maddi açıdan güçlü olmayı istememizin nedeni de budur. Yardımcı olayım, kendim de rahatlayayım diye düşünürüz. Saat 07:26 Ay-Satürn görünümü, fedakarca yürüttüğümüz çalışmaların karşılığını görme arzumuzun işaretçisidir. Empati yapabilen, yükümüzü hafifleten, sorumlu ve güvenilir olan insanlara ihtiyacımız var. Bu enerji sayesinde ne isteğimizi bilerek karar vereceğiz. Saat 12:43 Ay-Venüs olumlu görünümü, arasındaki olumlu enerji akışı, bilinçaltımızdaki yoğun duyguları yüzeye çıkarıyor ve güzelliklere sahip olma hevesliliğimizi çoğaltıyor. Sevdiklerimizi yanımızda görme arzumuz büyüyor. Size sevgiyle yanaşan insanları gönülden kucaklamanızı destekliyor. Huzur bulacağımız, güzellikleri paylaşacağımız bir cumartesi geçirmemiz dileğimle,

20 Ekim 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yenilendin. Duygularını, biraz daha açığa çıkarabileceğin bir gündesin. Hızlı sinirlenen bir yapın var. Sakin kalmayı deneyerek, ruhunu dinlendirmeni öneririm. Keyifli ortamlara girebileceğin gibi samimi arkadaşlarınla zaman geçirebileceksin. Üzerinde bir metanet, sakinlik ve süreklibuyurma halleri varsa nedeni belli? Finansal konular girdiğin risklerden dolayı endişe duyuyorsan biraz daha araştırarak, inceleyerek devam etmen gerektiğini düşünebilirsin. Henüz dertlenmen gereken acil bir durum yok ama değişen piyasa endeksleri ve gündem seni kaygılandırmayı başardı. Bu yüzden uyku problemi başlayabilir. Yeme düzeninde bir hayli iştah açılması yaşayabilirsin.

20 Ekim 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beden sağlığınıza daha fazla dikkat etmek için elinizden gelen tüm çabayı göstermek niyetindesiniz. Ancak fazla evhamlı olmamanız ve her şeyi normal boyutlar altında yürütmeniz gerekecektir.

20 Ekim 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünü boş geçirmek yerine, daha verimli olabileceğiniz bir işe ayırabilirsiniz. Düşüncelerinizde de aktifsiniz.

20 Ekim 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Ölüm... Korkularınızın üzerine gidip bütün endişelerinizi yok etmelisiniz. Aslında sizi hayata bağlayıp güldürecek, güçlü kılacak çok fazla destekçiye...

20 Ekim 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün maddi konularda doğru düşünmek için çaba harcamalısınız. Sahip olduklarınızı, varlıklarınızı, yeteneklerinizi değerlendirme konusunda uçsuz, bucaksız, sınırsız düşünceler içinde olabilirsiniz.

20 Ekim 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sağlığınıza dikkat edin. Gıda duyarlılığınız yüksek. Kendi özünüzden taviz vermeden günü geçirmek önemli. Kriz yaratan ve kaynaklarınızı tüketen insanlardan uzak durmakta fayda var.

20 Ekim 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Zehirlenmeler ya da virüsler sizi hasta edebilir.Teşhis koymakta zorlanılan bir rahatsızlıkla karşılaşabilirsiniz. Ayrıca çalışma arkadaşlarınız ruhsal olarak zor bir dönemden geçiyor olabilir. Kendisine sunduğunuz destek çok değerli olacaktır.

20 Ekim 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Espirili ve neşeli bir gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin. Dostlarınızı arayın ve onları eğlence yerlerine davet edin. Iş hayatınızda çok enerjiksiniz. Bu sayede isteklerinizi gerçekleştime imkanı bulacaksınız. Parasal yönden de durumunuz gayet iyi.

20 Ekim 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 30' 04"
Ay
Akrep
16° 09' 54"
Merkür
Koç
26° 08' 06"
Venüs
Balık
20° 46' 51"
Mars
Balık
04° 26' 57"
Jüpiter
Boğa
16° 39' 12"
Satürn
Balık
13° 13' 30"
Uranüs
Boğa
20° 37' 51"
Neptün
Balık
27° 47' 01"
Plüton
Kova
01° 48' 55"
Chiron
Koç
18° 45' 16"
Lilith
Başak
19° 43' 21"
True Node
Koç
15° 35' 34"
Son Güncelleme : 28/03/2024 20:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>