Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Düşüncelerin Değişiyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ekim 2021, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün biriyle temasa geçebilir ve o kişiyle duygusal anlamda ilgilenebilirsiniz. Hatta aşık bile olabilirsiniz! Bugün ruh halinize ve içinizdeki şeylere çok dikkat edin. Çünkü özellikle güçlü olacaklar ve içinizde neyin değiştiğini anlamanıza yardımcı olacaklar. Sadece duygularınızı (müstakbel?) sevgilinizin duygularından ayırma konusunda dikkatli olun.

İş yerindeki diğer insanlardan sorumluysanız, özellikle daha büyük bir projeye yeni başlıyorsanız, işi daha zeki bir şekilde temsil etmek için bugünün özelliklerinden faydalanabilirsiniz. İnsanlara en uygun işleri vermek için, heriçin hangi insan türünün doğru olduğunu düşünmek önemlidir. Bugün, genel olarak çevrenizdeki insanlara ve onların ihtiyaçlarına karşı duyarlı olmalısınız ...

Zihniniz çok açık, aktif, her türlü zorlukla başa çıkabilecek kadar hazır, ve istekli. İnsanlar bunu hemen fark edecek bu nedenle eğer kendinizi insanların yardım ve tavsiye istekleriyle boğulmuş halde bulursanız şaşırmayın. Bunlarla başa çıkabilirsiniz. Başkaları için yapabileceklerinizi yapın fakat kendiniz pahasına değil. Ateşlenebilirsiniz, dikkat edin. Bütün haftasonunu yatakta hasta halde geçirmek istemezsiniz. Hızınızı kendinize göre ayarlayın böylece yarın için de enerjiniz kalır.

Birisiyle farklı fikirde olduğun konusunda hemfikir olmanız gerekebilir. O kişi hakkında keskin görüşlere sahip olduğunu anladığın bir gündesin. Fikirlerini başkalarına zorla kabul ettirmeye çalışabilirsin ve güç çatışmaları yaşanabilir. Biraz sakin olmayı dene. Onların senle aynı görüşleri paylaşması zorunlu değil. Hatta fikir ayrılıkları heyecan verici bile olabilir. Farklı fikirlerden birçok şey öğrenebilirsin!Bu dönemin biraz garip bir periyod olduğunu düşüneceksin. Aslında değil, sadece bu zamanlar diğerlerinden farklı geçecek. Çevrene baktığında başkalarının da depresif olduğunu veya bu depresifliği kamufle etmeye çalıştıklarını göreceksin. Birçok kişi - ve özellikle sen - hayallariyle yüzleşecek ve fakat onlara ulaşacak adımları atamayacak. Bu içinde bulunası zor bir durum.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınız sizi dansa, sinemaya ya da bir tür grup etkinliğine sürüklemek isteyebilir. Zor bir hafta geçirdiğiniz ve dinlenmek isteyeceğiniz için muhtemelen canınız gitmek isteyemecek. Ancak yalnız kalmak sizin genel bir eğiliminiz, bu yüzden belki de yorgun olsanız bile diğerleriyle dışarı çıkmalısınız. Konuşmak yerine dinleyebilir ve dans etmek yerine oturabilirsiniz. Nasılsa daha sonra her zaman dinlenecek vakit bulabilirsiniz.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Gün içinde karşınızdaki kişilerin tavırları, söylemleri ve düşünceleri sizin ilerleyişinizi ve yönünüzü belirleyebilir. Süregelen bazı ilişkilerinizde yüzleşme, netleşme ve kalıcı kararlar alma zamanı olacak. Bazı ilişkilerinizde ya sorunları çözmeniz ya da ilişkiyi sorunlarıyla bitirmeniz gerektiğini hissedebilirsiniz.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki kişilerin hırslı tavırları, seni düşünceler içerisine sokabilir. Bu durum kabuğuna çekilme ihtiyacı hissettirebilir. Burcunda devam eden Merkür Retro’su bugün sona eriyor. Eğer ortaklı bir işte çalışıyorsan, taşınma konunda ortağınla ortak bir karar alabilirsiniz. Evlilik hazırlığında olan bir Terazi burcuysan, hızlı kararlar almak durumunda kalabilirsin. Yakın çevrenden aradığın desteği bulmak, seçimlerinin doğruluğunu ispatlayacak.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli kalmış olayların ortaya çıkabileceği bir gün. Gerçekleri duymak sizi incitse de olayları kabullenip kabullenmemek sizi duygularınız ile eş değer olacaktır. Ruhsal sıkışmışlık hissi yaşayabilirsiniz. Sevdiklerinizle vakit geçirmek size iyi gelecektir.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Yakın ilişkide olduğunuz kişilerle denge içinde olmak sizin için önemli olabilir. Tamamlanma içinde olabilirsiniz. Gün içinde sizi uğraştıran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda farkındalık yaşayabilirsiniz. Zevk aldığınız konulara yönelebilirsiniz.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda duygusal olarak kendinizi aile ve arkadaşlarınıza daha yakın hissedebilirsiniz. İş konusunda başarılarınız var.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni teknolojileri keşfederek eğlenebilirsin. Yeni bir yazılım programı kullanmaya başlayıp hayatını kolaylaştırabilirsin. Halihazırda böyle bir programa sahipsen, bunu güncelleyebilirsin. Bir bilgisayar uzmanıysan da, yeni bir programlama dili öğrenmek sana iyi gelebilir. Teknik becerilerini genişletip kendine meydan okumak isteyeceksin. Yeni bir alana doğru yelken açabilirsin.

20 Ekim 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hem enerjinizi hem de maddi gücünüzü kısıtlı olarak kullanmanız gerekebilir. Birçok şeyi başarmak isteseniz de insani limitlerinizi kollamanız gerekiyor. Bazı planlar istediğiniz gibi ilerlemediği için ertelemeyi düşünebilirsiniz. Aşk hayatınızda işler yavaş gidiyor olsa da nihayetinde tam olarak istediğiniz yere varacaksınız.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın çevrenizle ilgili paylaşımlarınızın pozitif geliştiği zaman, enerjinizin daha da yükseldiğini hissediyorsunuz. Bugün birçok kombinasyon işlerin sizi yoracağını bile bile, bazı işleri çözümlemek için girişeceksiniz. Aktif bir döneminiz.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Espirili ve neşeli bir gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin. Dostlarınızı arayın ve onları eğlence yerlerine davet edin. Iş hayatınızda çok enerjiksiniz. Bu sayede isteklerinizi gerçekleştime imkanı bulacaksınız. Parasal yönden de durumunuz gayet iyi.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hedeflerinize ulaşma konusunda pek sorun yaşamayacaksınız. Kendinizi dış ortamlarda da net olarak ifade etme şansınız var. İstediklerinize ulaşabileceğiniz bir süreçtesiniz ve bundan da en iyi şekilde yarar sağlamanız gerekiyor. Doğru yaklaşımlar ortaya koyabildiğiniz takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız.

20 Ekim 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hayatınıza yeni giren biri sizi etkiliyor ama buna rağmen sizi rahatsız eden bir yanı var. Onu tanımak için kendinize biraz daha zaman tanıyın. Çalışma hayatındaki titiz karakteriniz sizi bazen itici yapabiliyor. Bundan şikayetçi arkadaşlarınız var. Bugün bazı uyarılar almanız mümkün. Önemsemediğiniz bazı küçük harcamalar bütçenizdeki deliği bir hayli büyüttü! Biraz daha sakınarak harcamalısınız. Stresten arınmak için varsa hobilerinize ve eğlencenize zaman ayırın.

20 Ekim 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 09' 34" R
Ay
Akrep
27° 55' 56"
Merkür
Koç
15° 59' 12"
Venüs
Koç
25° 35' 30"
Mars
Balık
26° 20' 17"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 13"
Satürn
Balık
16° 10' 43"
Uranüs
Boğa
22° 05' 53"
Neptün
Balık
28° 46' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
20° 24' 32"
Lilith
Başak
22° 51' 03"
True Node
Koç
15° 33' 56"
Son Güncelleme : 26/04/2024 00:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>