Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Üşengeçsin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mart 2023, Pazartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişiye karşı duygularının daha da derinleştiğini fark edebilirsin. Karşındaki insan ile arandaki bağın bir başka boyuta taşınması seni çok mutlu edebilir, aynı zamanda korkutabilir de. Bu hisleri hazmetmek için kendine zaman tanımalısın bugün.

Bugün bir soruna yeni bir şekilde yaklaşmaya karar verebilirsiniz. İş yerinde bir proje ile uğraşıyor olabilirsiniz. İşiniz bitmediği için biraz bunalmış hissedebilirsiniz. Bu sizin suçunuz değil! Belki de farklı bir strateji kullanmalısınız. Daha fazla deneyime sahip birinden yardım alabilirsiniz. Bugün bir mentora danışmaktan korkmayın.

Bugün elindeki parayla veya uğraşmakta olduğunile gurur duyacaksın. Ancak bunu etrafındakilere çok fazla belli etmemelisin. Paranın ne zaman ve nasıl el değiştireceği belli olmaz, o yüzden kendin için önlemler almalısın.

Eyleme geçmek için hiç acele etmiyor olabilirsin. Ancak daha aktif bir hayat ve daha düzgün bir yeme biçimi sana çok iyi gelecek. O yüzden bu tür konulara bugün daha dikkat etmen gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlık veya aşk konularında ilgini çeken tipler genellikle nevi şahsına münhasır dedikleri tipten insanlar oluyor. Ancak bugün ilginç karakterdeki insanların peşine düşmek yerine kendi kafana göre bir gün geçirmen gerekecek. Bırak, onlar senin peşinden gelsin.

20 Mart 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün kişisel sorunlar ve egosal problemler ön planda olabilir. Kendinizi bir anda hiç beklemediğiniz bir tartışmanın ortasında bulabilirsiniz. Gün içinde iletişim kanallarında bazı kopmalar yaşanabilir. Sabırlı olmalısınız.

20 Mart 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yapman gereken birçokvarken üşengeçliğin tavan yapabilir. İşlerini evden takip etmek isteyip, kendine ve ailene zaman ayırmayı da planlayabilirsin. Bugün iletişimde sıkıntılar yaşayabilirsin. Kıskançlık, güven gibi konularda abartıya kaçabilir sonradan pişman olacağın sözler söyleyebilirsin. Doğru kararlar alabilmek için mantıklı düşünen insanlara ihtiyacın olacak.

20 Mart 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çeşitli insanlarla bir araya gelmek konuşacak çok fazla konuya hakim olmanızı sağlayabilir. Gerek sosyal medyada gerekse katıldığınız ortamlarda doğruyu söylemek adına potlar kırmamaya dikkat etmelisiniz. Günlü olan resmi işlemlerinizi aksatmamaya çalışın.

20 Mart 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Haftanın ilk gününde çalışma hayatınızla ilgili koşullarda yenilikler olabilir. İşlerinizle ilgili yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Hizmet aldığınız kişilerle ilişkilerinizde gelişmeler olabilir. Üzerinde karar vermek istediğiniz olayları netleştirmekte zorlanabilirsiniz. Dalgınlıktan kaynaklanan sıkıntılar yaşanabilir. Duygusal konularda kendinizi kararsız hissedebilirsiniz.

20 Mart 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Inançlarını, kararlarını ve kendini savun. Gireceğin savaşları akıllıca seç. Hayatında iyi ekilmiş tohumlar var. Harekette bir duraklama olursa bile sakın gereksiz endişe duyma.

20 Mart 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İleride yapmak istediğin bir yolculuk için bugünden hazırlık yapabilirsin. İleriye ait planlar yapmak bugün seni daha da heyecanlandırabilir. Keyfini yerine getirecek araştırmalar yapabilir ve bir tatil için bir şeylerin adını koyabilirsin.

20 Mart 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ev meseleleriyle ilgilenmek için harika bir gün. Şimdi, en verimli benliğiniz olmaya hazırsınız. Gün, dikkatinizi kendi çatınız altında olup bitenlere odaklar. Belirli ev işlerini veya gerekli görevleri erteliyorsan, kolları sıvayın ve işe koyulun, onları bir kez ve herkes için bitirmek için iyi bir konumdasınız ve her şey sona erdiğinde çok tatmin olacaksınız.

20 Mart 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesleki anlamda ses getirecek olaylar zincirini başlatabilirsiniz. Araştırmacı yönünüzü, geçmiş deneyimlerinizle birleştirirseniz yeni olaylar gündeme gelecektir. Birlikte çalıştığınız kişilerin uyumu sizin için çok önemli.

20 Mart 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır beklediğiniz engeller gitgide yaklaşıyor, artık kaçamazsınız. Sizin için zor da olsa bu sorunları mümkün olan en kısa sürede çözün. Bu işi ne kadar ertelerseniz engeller o kadar yükselecek ve üstesinden gelmeniz de o kadar zorlaşacak.

20 Mart 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bu ay boyunca vakit geçireceğiniz kişiler, genellikle bağımsız, risk alan ve eksantrik yönleriyle dikkatinizi çekebilir.

20 Mart 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızın geleceğinden bir beklentiniz yok, küçük mutluluklar size yetiyor. Dikkatli olmalısınız, size yeten, sevgilinize yetmeyebilir. Bu durumu böyle sürdürmeye çalışmayın. Üzerinize vazife olmayan olaylara müdahale etmeniz bugün başınızaaçabilir. Biraz da kenarda durup ilgisiz kalabilmeyi denemelisiniz. Dostlarınızdan aldığınız maddi destek sizi epeyce rahatlatıyor ama bir an önce ayaklarınızın üzerinde durmaya çalışın. Perhize başlama vaktiniz çoktan geçti!

20 Mart 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 08' 38" R
Ay
Koç
19° 28' 08" R
Merkür
Koç
20° 18' 38"
Venüs
Boğa
08° 15' 46"
Mars
Koç
04° 15' 49"
Jüpiter
Boğa
25° 20' 16"
Satürn
Balık
17° 04' 33"
Uranüs
Boğa
22° 41' 10"
Neptün
Balık
29° 04' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 12"
Lilith
Başak
23° 59' 30"
True Node
Koç
15° 24' 45"
Son Güncelleme : 06/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>