Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Dikkatli Davranıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ekim 2021, Perşembe

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 80%

Ruhunuz parlıyor ve gününüz devam ederken çok büyük bir enerji harcadığınızı hissedebilirsiniz. Macera duygunuz bu ay en yüksek seviyede ve sizi alt edebilecek çok az şey var. Hayatınızın şu anda başa çıkmanızın biraz zor olabileceği bir alan var o da aşk hayatınız. Bazı nedenlerden dolayı, işlerin istediğiniz gibi gitmediğini hissedebilirsiniz. Anahtar kelime ise, sabırlı olmak.

Son zamanlarda gerçeklikten kaçmak isteme eğilimindeyseniz, gerçeklik sizi yakalamaya başlıyor olabilir. Örneğin, bazı finansal durumlardan kaçınıyorsanız veya işinizi bırakıyorsanız, bu durum sizi rahatsız etmek için geri gelebilir. İşleri kontrol altına almanın zamanı geldi, çünkü bu problemler muhtemelen sizin de düşündüğünüz gibi gitmeyecek!

Heves, iyimserlik, heyecan.. Bu hislerin hepsini gün boyunca sürekli olarak yaşayabilirsiniz. Uzak bir yere bir yolculuk yapmak mı istiyorsunuz? Uzun süredir istediğiniz kursa başlamak üzere misiniz? Bu düşüncenin nedeni ne olursa olsun, bu beklenti size gerçeği kadar keyif verecek. Peki şu an beklemek yerine kutlama yapmaya ne dersiniz? Şu an tam da bu moddasınız ve arkadaşlarınız da buna ayak uyduracak.

Bugün daha yüksek seviyelere çıkmayı dene. Bugün, bütün cevaplara sahip olduğunu hissettiğin günlerden biri ve sen de durduğun konumda gayet memnunsun. Büyük bir öğün yemek yemiş ve bitirmişsin ve şimdi yemeğin midene girmesinin keyfini çıkarıyormuş gibi hissediyorsun. Yine de şu zamanların, ilerleme kaydetmek adına atılımlar yapmak açısından iyi olduğunu göz önünde bulundur ve enerjini boşa harcama!Bugün değişim tutkusu içindesiniz. Gündelik hayatınızın parçası olan şeyler aklınıza yatmıyor mu? Size zaman kaybı ya da ahlaki açıdan yanlış gibi mi görünüyor? Öyleyse harekete geçme zamanı! Siyasi bir amaç için gönüllü olabilir, hatta yerel seçimlere katılabilirsiniz. Fikirlerinizi açıklayacağınız bir konuşma ya da sunum hazırlayabilirsiniz. Zihninizin netliği sayesinde geliştirilmesi gereken noktaları ayırt edebileceksiniz. Gözlemlerinizi paylaşmanın ve destek toplamanın bir yolunu bulun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu dönemin biraz garip bir periyod olduğunu düşüneceksin. Aslında değil, sadece bu zamanlar diğerlerinden farklı geçecek. Çevrene baktığında başkalarının da depresif olduğunu veya bu depresifliği kamufle etmeye çalıştıklarını göreceksin. Birçok kişi - ve özellikle sen - hayallariyle yüzleşecek ve fakat onlara ulaşacak adımları atamayacak. Bu içinde bulunası zor bir durum.

21 Ekim 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Koç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Gün içinde karşınızdaki kişilerin tavırları, söylemleri ve düşünceleri sizin ilerleyişinizi ve yönünüzü belirleyebilir. Süregelen bazı ilişkilerinizde yüzleşme, netleşme ve kalıcı kararlar alma zamanı olacak. Bazı ilişkilerinizde ya sorunları çözmeniz ya da ilişkiyi sorunlarıyla bitirmeniz gerektiğini hissedebilirsiniz.

21 Ekim 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkili ilişkilerde alacağın kararlar geri dönülemez yollara girmene neden olabilir, dikkatli olmalısın. Keskin kararlara imza atmadan önce iki kere düşünmen gerekecek. Ara verdiğin rutinlerine tekrar başlamak için kendine farklı yöntemler belirlemek isteyebilirsin. Dolabında derin bir temizliğe girişmeye karar verebilirsin. Yeni sezon parçalarına yer ayırmak için, geçtiğimiz sezonun ürünlerini elemeye başlıyorsun.

21 Ekim 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi problemleriniz nedeniyle istediğiniz bazı şeyleri gerçekleştiremiyor olabilirsiniz. Bir şeyleri zamana bırakmalısınız. Her şey olması gereken vakitte gerçekleşecek boşuna güzel kalbiniz yormayın. Duygusal hassasiyetiniz içinize kapanmanıza neden olmuş olabilir. Bu durumu yakınlarınızla paylaşarak aşabilirsiniz.

21 Ekim 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde sizi krize sokan olaylara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Ortaklı konular gündeminizi etkileyebilir. Parasal konulara ilgili bitirmeniz gereken işlere yoğunlaşabilirsiniz. Yarım kalan işlerinizi bitirmeniz için uygun zamanlar olacaktır. Gün içinde eşinizle ilgili konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

21 Ekim 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizin kusurlarını görmezden gelmeyi tercih edebilir ve olgunca davranabilirsiniz. Kendinizi ise geliştirmek için oldukça çaba göstererek...

21 Ekim 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazen biraz hoşgörü, etiketteki fiyatın çok ötesinde bir değere sahiptir. Günün ortasında bir köpük banyosu için kendinize zaman ayırın; bir kitapçıda gezinerek geçirdiğiniz lüks bir saat; uzun zamandır ihtiyaç duyduğunuz özel bir eşarp veya kıyafet. Bunlar bugün ruhunuzu dürtülemenin yollarından sadece birkaçı. Neden yapmıyorsunuz ki? Bunun için şu an kendinizi destekleyebilirsiniz.

21 Ekim 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir başkasıyla sizi nasıl incittiği hakkında bir konuşma başlatmak için kendinizi cesaretlendirebilir ve bu konuşmadan istediğinizi elde edebilirsiniz. Gerçek diyalog en az iki kişiye ihtiyaç duyar ve burada her iki tarafta da çözülmemiş sorunları olabilir. Sorunlarınız ne kadar meşru olursa olsun, bu değişimi yalnızca sizin de değişiklik yapmanız gerekebileceğini kabul ediyorsanız açın.

21 Ekim 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş birliği içinde olduğunuz kişilerin karşıt düşünce içinde olması sizi etkilemeyecek. Yaratıcılığınızı destekleyen davranışlar içindesiniz. Karşınıza çıkacak olan bu fırsatlar geride kalan olumsuzlukları unutturacak.

21 Ekim 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlarınızla tartışmayın. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar. Sizin sorununuz iyi niyetinizin anlaşılmaması.

21 Ekim 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kişisel tercihleriniz konusunda daha kontrollü olmaya çalışın. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olursa olsun, üstesinden gelebileceğinizi de iyi biliyorsunuz. Olumsuzlukların son bulmasıyla beraber her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmayın. Sınırları lehinize çevirmek için uygun zamandasınız.

21 Ekim 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızdaki sorunların üzerine gidip onları çözmeye çalışmaktansa, kendinizi dinleyip depresyona girmeyi tercih ediyorsunuz! İş yerinde duymuş olduğunuz bir dedikodunun etkisi sizi ters düşüncelere yöneltebilir. İşin aslını biraz geç öğreneceksiniz ama gönül ferahlığına ve huzura da kavuşacaksınız. Riskli bir yatırım yaptınız. Çok geç kalmadan paranızı kurtarmaya bakın. İlaç kullanmanız gerekiyorsa alacağınız ilaçları kontrol etmeniz sizin için yararlı olacak

21 Ekim 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 53' 38" R
Ay
Başak
10° 27' 02"
Merkür
Koç
17° 29' 37"
Venüs
Koç
17° 39' 56"
Mars
Balık
21° 21' 53"
Jüpiter
Boğa
21° 27' 27"
Satürn
Balık
15° 33' 46"
Uranüs
Boğa
21° 44' 27"
Neptün
Balık
28° 33' 45"
Plüton
Kova
02° 03' 44"
Chiron
Koç
20° 02' 11"
Lilith
Başak
22° 08' 16"
True Node
Koç
15° 36' 44"
Son Güncelleme : 19/04/2024 14:23

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>