Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Açık Bir Dil Kullanıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2020, Cumartesi

Aşk 30%
Para 80%
Sağlık 30%

İlişkilerde fikir ayrılığı söz konusu olduğunda çok hassas olabilirsiniz. Sevdiğiniz birinin bugün soğuk ve uzak bir tutumu varsa, bunun söylediğiniz veya yaptığınız bir şeyden kaynaklandığını düşünmeyin. Her şeyi kişisel olarak algılmamaya çalışın. Belki sadece kötü bir gün geçiriyor ve bunu ifade edemiyordur. Sevgi dolu ve anlayışlı olun, onun için yapabileceğiniz tek şey bu. Bugün, hayattaki olumlu şeylere odaklanın ve eğlenin.

Bu sabah gururla ayağa kalkın ve emirlerinizi yeni güne yağdırmaya başlayın. Mükemmel bir şekilde çalışacağınızı bilerek kendinize güvenle yaptığınız her şeyde baskıcı bir tutum sergileyin. Başarıya karşı iştahınız yüksek olacak ve midenizdeki boşluğu kolayca doldurma imkanınız olduğunu göreceksiniz. Seyahat ve kültür heyecanınızı hareketlendiren maceralara atılın.

Bugün kendi evinizde misafir gibi hissedebilirsiniz. Toz yumakları her yeri kaplamış, eski gazeteler ve döküntüler evinizin düzenini bozmuş olabilir. Bu konuda profesyonel bir yardım alma zamanınız gelmiş gibi görünüyor. Para karşılığında gelip evinizi pırıl pırıl yapabilecek insanlar var. Biraz maddi konuda tereddüt edebilirsiniz fakat gerçek şu ki, bunu yapmazsanız eviniz toz içinde kalmaya devam edecek. Bir hizmetçi tutmak, hastane masraflarından veya Sağlık Bakanlığı'ndan gelen denetleyiciye vereceğiniz rüşvetten daha ucuza patlar.

Sağlığını iyileştirmek üzere bir şeyler yapmaya karar verebilirsin. Sağlık delisi olduğun söylenemez; hatta sağlık konusunda ölümcül hatalara da girişebiliyorsun. Fakat hayatından çıkarabileceğin bir şeyler söz konusu olabilir. Mesela sigara kullanıyorsan, ciğerlerine yaptığın bu baskıyı yok et!Ya da içtiğin günlük sigara sayısını azalt. Ya da fazla kiloların varsa, daha sağlıklı beslenmek konusunda adımlar at. Bu tarz konularda olumlu yönlerde adım attığında kendini çok iyi hissedeceksin.Yeni şeyler icat etmek için bir zorunluluk hissediyor olabilirsiniz. Kendinizi teknik, sanatsal ya da felsefi alanda bir şey yaratmak zorunda hissedebilirsiniz. Keşke bunları hakkıyla takip edebilmek için kendinize vakit ayırsanız. Bugün, başarının yegane anahtarının konsantrasyon olduğunu fark edin. Kitaplar, dergiler ve gazeteler gibi dikkat dağıtıcı unsurları gözünüzün önünden kaldırınca zihinize hücum eden ilhama şaşıp kalacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen yazı yazmaktan nefret ediyorsunuz. Fakat bugün, temize çekilmesi gereken notlar ve belgeleri halletmeye niyetlenerek kendinizi bile şaşırtabilirsiniz. Bazen bu görevleri en son ana kadar bekletiyorsunuz fakat bugün onları en ön sıraya koyup kolayca halledebilirsiniz. Bugün sözlü iletişimde daha başarılı olacak ve doğru kelimeleri bularak kendinizi daha iyi ifade edeceksiniz.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün tüm gün Ay boşlukta ilerliyor. Finansal konularda karmaşık bir durum, bir krizi çözmeye çalışma hali olabilir. Kaygı, panik ve endişe haline kapılmamalı, kendinize güvenmeye ve sahip olduklarınızın değerini fark etmeye çalışmalısınız. Aşk hayatında duygularınızı yükseltecek paylaşımlar içinde olabilirsiniz.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geleceğine yaptığın yatırımların ziyan olmaması için kendince bazı önlemler gündeminde olabilir. Arkadaşların ile yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için daha açık bir dil ile konuşuyorsun. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan birine olan ilginde çelişkiler yaşıyor olabilirsin.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Derinlerde yaşayacağınız bir gündesiniz. Olanın ve olmayanın içindeki iyiliği görmeye çalışın. Bu çaba, kaybettiklerinizi farklı bir suretle hayatınıza dahil edebilir.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sevdiklerinizle ilgili bir konu ile daha yakından ilgilenmek gereği duyabilirsiniz. Ancak kabul edilmesi gereken durumlar da var.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güç ve sabrınız sizin için çok önemli olacak. Birkaç küçük aksaklığın üst üste gelmesi ile beraber hemen moralinizi bozmamalı ya da hedeflerinizden vazgeçmemelisiniz.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Venüs burç değiştirirken parasal ve maddi konularda değerlendirebileceğiniz fırsatlar, imkanlar karşınıza çıkabilir. Bu birveya kazanç imkânı olabilir. Hoşunuza gidebilecek alışverişler yapabilir, alım satım ve yatırım konularında şanslı olabilirsiniz.

21 Kasım 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkasından gelen beklenmedik bir yorum sizi bugün hazırlıksız yakalayabilir. Öfkenizi belli etmemeli ve sakin kalmalısınız.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gün boyunca işlerimizi tamamlamakta, odaklanmakta zorlanabiliriz. Akşam saatlerinde Venüs Akrep burcuna geçiyor. 18 Aralık tarihine kadar finansal kaynaklarınızı büyütmeye odaklanacaksınız.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yerinde duramayan bir köpek yavrusunu gezdirmeye çıkmış gibi hissedebilirsiniz. Bu meraklı yavru araba çarpması, tasma dolanması gibi tehlikelerin bilincinde olmadığı için bir o kadar da pervasız. Bu köpeğe dışarı çıkıp tek başına keşiflerde bulunması için biraz özgürlük tanırken aynı zamanda da ona bazı şeyler öğretmek gibi büyük bir sorumluluğunuz var. Disiplini ve eğlenceyi dengeleyerek insanların saygısını kazanın.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye girdiyseniz, partnerinizin can sıkıcı bir özelliğini keşfedebilirsiniz. Bugün,yerinizde gruplar halinde çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Hayatınızdaki olumsuzluklara rağmen kendinizi neşeli hissediyorsunuz.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınız yeni birtakım gelişmelerle yön değiştirebilir. Bununla ilgili belirtiler var, ama biraz daha dikkat kesilmeniz gerekiyor. Uzun süredir boğuştuğunuz sorunlar bugün yine gündeme gelebilir. İş yaşamınızda yeni oluşumlara açık olmalısınız. Üzerinde çalıştığınız projeyle ilgili aradığınız destek ummadığınız birinden gelecek. Kişisel harcamalarınız dışında çok fazla harcamanız var, sıkıntı çekmemek için dikkatli olmanız gerekiyor. Biraz spora ihtiyacınız olduğunu siz de biliyorsunuz.

21 Kasım 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 19' 35" R
Ay
Oğlak
10° 01' 58"
Merkür
Koç
16° 30' 56"
Venüs
Koç
29° 36' 20"
Mars
Balık
28° 51' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 36"
Satürn
Balık
16° 28' 30"
Uranüs
Boğa
22° 16' 57"
Neptün
Balık
28° 52' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 41"
Lilith
Başak
23° 12' 44"
True Node
Koç
15° 23' 36"
Son Güncelleme : 29/04/2024 06:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>