Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Olaylardan Sıyrılıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Kasım 2020, Pazartesi

Aşk 80%
Para 30%
Sağlık 20%

Bugün sevgilinizle eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Akşam yemeği için dışarı çıkmaya ve spontane gelişen bir akşam yaşamaya karar verebilirsiniz. Tiyatro veya konsere gidebilir ya da uzun bir gece yürüyüşü yapabilirsiniz. İçinizdeki çocuğu dışarı çıkarın. Mutlu bir şekilde sohbet edin ve biraz yakınlaşın. Sevgilinizle birbirinize kalpten bağlanmanız size iyi gelecek!

Bugün son derece kendindesiniz! Tabii ki, zodyağın tüm belirtileri, Terazi doğanız günün ciddi havasıyla uyumlu olacak. Şu an çok sağlam ve pratiksiniz. Aslında, insanlar yeteneklerinize o kadar güveniyorlar ki, evde veya içinde bulunduğunuz grupta ek sorumluluklar üstlenmeniz istenebilir. Fazladanolacak, ama siz bunun için hazırsınız!

Parasal durumuzun bugün çok iyi görünüyor. Bir şekilde kazancınızı nasıl arttıracağınız konusundaki ipucu hiç beklenmedik bir yerden gelebilir. Bu sizin tanımadığınız biri de olabilir daha önce hiç finansal zekasıyla tanışmadığınız biri de. Bu kişi hakkında biraz şüpheye düşebilirsiniz fakat söyledikler biraz düşünmeye değer. Fikirlerini profesyonellere veya daha bilgili olduğunuz kişilere danışarak düşünün. Kimden yardım geleceği belli olmaz.

Ayağını yere sıkıca basıp gittiğin yolda inatçı bir şekilde devam etmeyi düşünüyor olabilirsin ama biraz daha bonkör bir tavır takınmalısın. Son zamanların olaylarının baskıları , genel pozitif tavırlarına olumsuz etki ediyor. Ama bil ki bu dönemler de geçecek. Hüsrana uğradığını düşünüp durarak kendine zarar vermeye değmez.Bugün planladığınız kadar üretken olmakta zorluk çekebilirsiniz. Hülyalı zihniniz, pratik herhangi bir şeye odaklanmayı reddediyor. Pratiklik, geçtiğimiz birkaç haftanın temel konusu oldu fakat rasyonel, düzenli yaklaşımınızdan biraz uzaklaşmakta da bir sakınca yok. Daha fazla hayal kurarsınız muhtemelen ihtiyacınız olan dengeyi bulacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çevrenize biraz ilgi ve şefkat gösterin. En son çevrenizdekilere onları önemsediğinizi ve çabalarını takdir ettiğinizi söylediğinizden bu yana muhtemelen çok zaman geçti. Kartlar, aramalar, mektuplar, çiçekler ya da içten bir sarılma çevrenizdekilere duyduğunuz alakanın bir dışavurum şekli olabilir. Ya da dışarıda birlikte yenilecek güzel bir öğle yemeği ya da özel bir sürpriz yine çok hoş olurdu. Yalnızca entelektüel yanınızı değil duygusal yanınızı da güçlü tutmaya özen gösterin. Dengeli bir yaşam için bu şart.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim trafiği artabilir. İş ve özel hayatınızla ilgili farklı pek çok görüşme yapabilirsiniz. Her iki alanda da yeni tanışmalar içinde olabilirsiniz. Gün içinde tanıdıklarınızdan farklı yardımlar görebilirsiniz.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde gerçekleşen tartışmalar karşısında sakin bir dil üslubu kullanıyorsun. Bu davranışın ile olaylar sana sirayet etmeden atlatıyorsun. Aileni ihmal ettiğini düşünüyorsan onlara manevi değer taşıyan küçük hediyeler alabilirsin. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan yıpranan duyguların neticesinde ayrılık kararı alabilirsin.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda yolunda gitmeyen konularda yeni başlangıçlar yapmak istiyor olabilirsiniz. Kendinizde değişim gücünü bulunca geçmişi kapatarak yeni bir hayata doğru adım atabilirsiniz. Yaşantınızda öncelik kendiniz olmalı ve kendi yönünüzü belirlemelisiniz.  

16 Kasım 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yazışma ve konuşmaların yoğun olduğu bir gündesiniz. Yakın çevrenizdekilerle iletişiminiz gündeminizi etkileyebilir. Kriz yaratan durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Parasal konularda otorite olarak gördüğünüz kişilerden yardım alabilirsiniz. İlerleyen saatlerde iletişiminiz daha akıcı ve rahat hale gelecektir.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kariyer konusunda kendinizi kendi eleştiriler ile kestiğinizi fark ettiğinizde kısa sürede hedeflediğiniz noktaya gelebileceksiniz.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftanın ilk gününde hızlı, hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Değişen şartlara uyum göstermekte zorlanmayabilir, esnek davranabilirsiniz. Kendinizi konuşmalarınız ve ifadelerinizle gösterebilirsiniz.

16 Kasım 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün dışarı çıkmazsanı hayatınızın en romantik fırsatını kaçırabilirsiniz. Bu nedenle tembelliğinize karşı koyun ve ortaya çıkın!

16 Kasım 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yay burcundaki seyahati yakın çevrenizle kurduğunuz ilişkilere dikkat çekiyor, kardeşlerinizle ve yakın dostlarınızla ilgili konular ön planda olacaktır.Yeni eğitimlere katılmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Burcunuzda seyahat etmekte olan Venüs ile Oğlak burcunda seyahat eden Jüpiter arasındaki sert etkileşim ev ve aile hayatınızda yaşanabilecek anlaşmazlıklara işaret ediyor. Bugünlerde aile ilişkilerinizde dengeyi bulmak kolay olmayabilir. Problemler karşısında yapıcı olmaya çalışmalısınız.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle ilşkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenizden yararlanarak içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiç bir şey olmamış gibi davranacaksınız.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eski sevgilinize bir şans daha vermeyi deneyeceksiniz. İş hayatınızdaki bütün endişelerinizi bir kenara bırakın ve daha üretken olmaya çalışın. Bugün kendinizi her zamankinden biraz daha endişeli ve gergin hissedebilirsiniz.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle bağlarınızı pekiştirme zamanı geldi. Bu ilişkiyi evlilikle sonuçlandırmak olasılığı gündemde. Kararınız bu yöndeyse korkmayın, her şey yolunda gidecek. Son günlerde işinizde bir yoğunluk var. Çok yoğun bir döneme girmeniz gözünüzü korkutmuyor. Bütün bu işlerin altından kalkabilecek insanlarla birlikte çalışıyorsunuz. Yatırım ve finans konularında aldığınız duyumların doğru çıktığını görmek, sizi olumlu bir şekilde rahatlatacak. Ayak sağlığınıza özen gösterin.

16 Kasım 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 03' 47" R
Ay
Oğlak
06° 26' 09"
Merkür
Koç
16° 26' 22"
Venüs
Koç
29° 16' 18"
Mars
Balık
28° 38' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 49"
Satürn
Balık
16° 27' 03"
Uranüs
Boğa
22° 16' 02"
Neptün
Balık
28° 51' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 46"
Lilith
Başak
23° 10' 56"
True Node
Koç
15° 24' 19"
Son Güncelleme : 29/04/2024 00:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>