Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Önemli İpuçları Elde Edebilirsin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2020, Salı

Aşk 10%
Para 80%
Sağlık 50%

Sevgilinizle tutkulu bir konuşma yapabilirsiniz. Görüşlerinizi ifade etme konusunda istekli olacaksınız. Bazı inançlarınızı tanıdığınız biriyle paylaşabilirsiniz. Ya da bir arkadaşınla hararetli bir sohbet edebilirsiniz. Kalbiniz için çok önemli konular hakkında konuşurken kendinizi iyi hissedeceksiniz. Utangaç bir tip değilsiniz, o yüzden konuştukça kendinizden emin hissedeceksiniz. İlginç konuları konuşurken başkalarına da bir şeyler öğretebilirsiniz.

İşlerinizi yapmak için günün enerjisine odaklanmaya çalışın. Oyun zamanı bitti. Şu anda çok verimli ve etkili bir şekilde çalışma gücünüz var. Bir plan yapın ve bu işi bitirin. Görevlerinize odaklandığınız sürece listenizdeki çok sayıda şeyi halledeceksiniz. Bu çok zor olmamalı, çünkü daha net bir zaman anlayışı benimseyeceksiniz ve sınırlamalarınızı bileceksiniz.

Bugün konsentrasyon konsunda bazı zorluklar yaşayabilirsiniz. Gezegensel enerjiler, size hayal kurmak ve bir şeyi hayalinde canlandırma konusunda ilham verebilir. Eğer dikkatiniz dağılıyorsa, sık sık ara verin ve telefon görüşmeleri yapın. Beyninizi aktif tutun ki bu yorucu günde uyanık kalabilsin. Ara verdiğiniz anlardan birinde sirkülasyonun devamını sağlamak için güzel, canlı bir yürüyüşe çıkmaya çalışın.

Sakinleş ve güvenli hisset. Bugün oldukça hassas bir gündeyiz ve bu duygularını kabartabilir. Altı hissin de duyarlı olacak, bu sebeple önüne çıkabilecek bilgilere ve verilere karşı duyarlı ol. Acele hareketlerde bulunma. Daha çok alıcı olman gereken bir gün.Bugün iletişim kanalları sizin için durgun olacak. Belki de Terazi n eğilimleriniz, başkalarını savunmalarında çok öfkeli oldukları için suçlamanız konusunda sizi cesaretlendirecek. Ancak, garip bir şekilde, kendi bakış açınızı sunduğunuzda kendinizi de onlar kadar ateşli bulmanız muhtemeldir. Bu yolu izleyecek misiniz? Bunu yalnızca zaman gösterecek…

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün planladığınız kadar üretken olmakta zorluk çekebilirsiniz. Hülyalı zihniniz, pratik herhangi bir şeye odaklanmayı reddediyor. Pratiklik, geçtiğimiz birkaç haftanın temel konusu oldu fakat rasyonel, düzenli yaklaşımınızdan biraz uzaklaşmakta da bir sakınca yok. Daha fazla hayal kurarsınız muhtemelen ihtiyacınız olan dengeyi bulacaksınız.

17 Kasım 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hareketli bir gün geçirebilirsiniz. İlişkiler ve aile üyeleri, partnerler gündeminizde öne çıkacak. İlişkiler ve tanıdıklar,hayatında destek sunabilir, yardımcı olabilir. Bir ilişkinizinle ilgili içinizde netleşerek karar veriyorsunuz.

17 Kasım 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnternet üzerinden tanıştığın arkadaşın ile randevulaşarak buluşabilirsin. İş yerinde tecrübeli bir isim sana mesleğin ile alakalı önemli ipuçları verebilir. Tek yapman gereken ipe asılmak. Gerek tavrın gerek saç stilin ile çevrendekilerde merak uyandırıyorsun. Bu özelliğin ile ön plana çımayı başarıyorsun.

17 Kasım 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir aşk ilişkisine başlama kararı alabilirsiniz. Sizinle ilgilenen kişinin teklifini kabul etmeniz ruhunuzun ihtiyacı olan sevgiyi kazandıracaktır. Doyasıya yaşamak sizlerin elinde olsa da dengede kalmaya özen göstermelisiniz. İş hayatınızda beklenilmedik gelişmeler sizi umutlandıracaktır.

17 Kasım 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizde geçmişe ait konular tekrar gündeme gelebilir. Gelenekler ve sorumluluklarla ilgili uğraşlar içine girebilirsiniz. Güven arayışı içine girebilirsiniz bunu ikili ilişkilerinizde bulabilirsiniz. Aşkta da hassasiyetler söz konusu. İki tarafta korunma ihtiyacı içinde olabilir. İş hayatınızdaki sorumluluklarınızı ihmal etmeyin.

17 Kasım 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızda mutlu olacağınız ancak yeniliklere açık olmanız gereken bir dönemdesiniz. Efektif ve verimli bir gün olabilir sizler için.

17 Kasım 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile yaşamınız, ev ve yerleşime ait konular ile ilişkilerinizde olası öfkeli davranışlar veya geçici gerginliklerle karşılaşabilirsiniz. Ruhsal dünyanızda yalnız kalmayı tercih edebileceğiniz, sakin, pozitif ve ılımlı insanlarla görüşmeniz gereken bir zaman dilimindesiniz.

17 Kasım 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün size ihtiyaçları varsa arkadaşlarınızın yanında olun. Partneriniz, başka birine yardım etmek için biraz zaman ayırmak istemenizi anlayacaktır. Değer verdiğiniz kişilere olan bağlılığınız güçlü yönlerinizden biri.

17 Kasım 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay 19:34'e kadar Yay burcunda seyahat etmeye devam edecek.Gündüz saatlerinde kardeşleriniz ve yakın çevrenizle ilişkileriniz ön planda olacaktır. 10:54 ile 19:34 arasında boşlukta seyahat edecek olan Ay, iletişim problemlerine sebep olabilir. Önemli görüşmelerinizi bu saat aralığına denk getirmemeye çalışın. Ay'ın Oğlak burcuna girişi ile ev ve aile konuları önem kazanıyor. Evinizin dekorasyon ve tadilat işleri için önümüzdeki birkaç günü değerlendirebilirsiniz.

17 Kasım 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

17 Kasım 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İçinizdeki muhafazakar ve deneysel kişilik arasında uyum vardır. Yeni yöntemlere açık olsanız da, eski metotlara küçümseyerek bakmıyorsunuz. Yeni bilgi ve eski moda disiplin gerektiren görevleri üstlenin.

17 Kasım 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize, duygularınızdan ziyade mantığınızla yaklaşmaya çalışın. Kendinizi, ona bir şeyler ispat etmek veya onu yönetmek zorunda hissetmeniz sorunlara yol açabilir. Yetenekleriniz takdir edilmediği için işinizi değiştirmeyi düşünüyorsunuz. Bunun için henüz çok erken. Önümüzdeki günlerde hoşunuza gidecek gelişmeler söz konusu. Biraz daha beklemelisiniz. Para harcarken kendinizi biraz daha denetlemeye ihtiyacınız var. Sağlıklı kilonuzu korumaya çalışın.

17 Kasım 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 24' 02" R
Ay
Oğlak
11° 03' 02"
Merkür
Koç
16° 32' 17"
Venüs
Koç
29° 41' 58"
Mars
Balık
28° 54' 42"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 40"
Satürn
Balık
16° 28' 55"
Uranüs
Boğa
22° 17' 13"
Neptün
Balık
28° 52' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 57"
Lilith
Başak
23° 13' 14"
True Node
Koç
15° 23' 25"
Son Güncelleme : 29/04/2024 08:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>