Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Olumlu Sonuçlar Elde Ediyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2020, Çarşamba

Aşk 20%
Para 70%
Sağlık 20%

Bugün içgüdüleriniz fırtınadan korunmak için bir sığınak olabilir. Bu, gerçek bir fırtına da olabilir, duygusal bir fırtına da. Sevdiğiniz kişi bir konuda stresli olabilir ve ona sabır göstermeniz gerekiyor. İnsanlar teslim tarihleri veya diğer baskılardan dolayı endişeli olabirler. Olumsuz duygulardan kurtulmaya çalışın. Koruyucu bir duygusal balonda kalmak için elinizden geleni yapın.

Bir öküz gibi çalışıyor olmanıza rağmen, muhtemelen işlerinizi biraz gevşetme şansınız olacak. Kariyeriniz veya çalışmalarınız çerçevesinde ufukta bazı güzel karşılaşmalar var. Son zamanlarda size kimsenin yardım edemeyeceğine inanmış olabilirsiniz. Önünüzdeki bu gün yanıldığınızı kanıtlayacak!

Ne zamandır bir yazar olarak bir şeyler yapmak istiyordunuz, şu an tam da zamanı! Kesinlikle hayal gücünüz çok geniş. Ciddi bir şekilde yazı yazmaya çalışırken biraz zorluk yaşayabilirsiniz. Yazar olmayı bu kadar ciddiye almayın. Yazın gitsin! Ve her şeyden önce, Yazdıklarınızı insanlarla paylaşmaktan çekinmeyin. Kabuğunuzdan çıkmanız için bir yazar grubuna danışabilirsiniz.

Hayatın anlamıyla ilgili bazı sohbetlere girebilirsin. Ruh arayışındasın, düşüncelisin ve bu enerji seni insanlarla entelektüel konuşmalar yapmaya itiyor. Yaşam denilen şeyi çözmeye çalışıyor, sana ne ifade ettiğini düşünüyorsun. Belki de içerisinde bulunduğun bir ilişkinin spiritüel seviyesini keşfediyorsundur.Bugün diğer insanlardan alacağınız için tepkilerden dolayı şaşırabilirsiniz. Hayal kırıklığına uğramış olabilirsiniz ama ne yapacaksınız, insan doğası böyle. Yaşamınızda yaptığınız önemli bir değişikliği artık duyurmanın vakti gelmiş olabilir. Yakın arkadaşlarınız veya aile üyeleriniz kendilerini tehdit altında hissedebilirler ve bu değişiminizi engellemeye çalışabilirler. Aklınızı çelmelerine izin vermeyin! Kendi şartlarınızda ilerlemeye devam edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün iletişim kanalları sizin için durgun olacak. Belki de Terazi n eğilimleriniz, başkalarını savunmalarında çok öfkeli oldukları için suçlamanız konusunda sizi cesaretlendirecek. Ancak, garip bir şekilde, kendi bakış açınızı sunduğunuzda kendinizi de onlar kadar ateşli bulmanız muhtemeldir. Bu yolu izleyecek misiniz? Bunu yalnızca zaman gösterecek…

18 Kasım 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sorumluluklar, hayatın gerçekleri, görevler ön planda olabilir. Gerçekçiliğin sizi karamsarlık noktasına götürmemesine özen gösterin. İlişkilerinizde karşınızdaki kişilerin enerjisinden etkilenebilir, karşınızdakilerin tavır ve söylemlerine göre hareket edebilirsiniz.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın arkadaşların ile düştüğün fikir ayrılıklarını gidermek istiyorsun. Onu arayıp bu konuyu konuşabilirsin. Evdeki mobilyaları değiştirmek isteyebilirsin. Evli bir Terazi burcuysan eşin ile maddi konuda yaptığın tartışmalar olumlu bir sonuca ulaşabilir. Fiziksel verimini artırmak için spora başlıyorsun.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal kaynaklarınızda ani bir kararla değişikliğe gidiyor olabilirsiniz. Bazı fevri kararlar almak sizlere geri dönüşü olmayan durumların yolunu açabilir. Zaman ve şartların oluşumuna göre ilerlemeyi seçmelisiniz.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularla ilgili yorucu koşullar oluşabilir. Geçmişe yönelik durumların arasında kalabilirsiniz. Zaman zaman güven aradığınız yerlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Ev ile ilgili konularda sorumluluk almanız gerekebilir. Olaylar karşısında kendi iç sesinizi dinlemelisiniz. Babanızla ilgili konuları göz ardı etmeyin.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizin ilgisi başlarda memnuniyet yaratsa da sonradan daha özgür bir alana ihtiyaç duyduğunuzu fark edebilirsiniz ve yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile iletişim alanında muazzam fırsatlar elde etmiş oluyorsunuz. Beklediğiniz haberleri alabilir,görüşmeleri yapabilir, partnerinizle olumlu kontak kurabilir, yakın çevre desteğini alabilir ve seyahatlere çıkabilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile ikili ilişkilerde bir teklif veya haber alabilir, partnerinizle etkinliklere katılabilirsiniz.

18 Kasım 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Anne-babanızdan alacağınız bir haber bugün sizi havalara uçurabilir. Maddi olarak rahatlamanızı sağlayacak bir fırsat ayağınıza geldi. Hem de tam zamanında!

18 Kasım 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, tüm gün Oğlak burcunda seyahat ediyor.Evde zaman geçirmekten keyif alacağınız bir gün olacaktır. Ailenize ve evinize karşı sorumluluklarınızla ilgilenmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Evinizi düzenleyebilir, evinizin tadilat ve dekorasyon işlerine vakit ayırabilirsiniz.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal çevrenizle vakit geçirmenin ve gelecek planları yapmanın güzel olduğu bir gün ancak değişimlere açık olmak gerekecek.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Uzun bir aradan sonra eşiniz ile birlikte çok ateşli ve romantik bir gece geçireceksiniz. Patronunuz yaptığınız çalışmalar karşısında adeta büyüleniyor. Bugün kendinizi çok sağlıklı ve enerjik hissedeceksiniz.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize, duygularınızdan ziyade mantığınızla yaklaşmaya çalışın. Kendinizi, ona bir şeyler ispat etmek veya onu yönetmek zorunda hissetmeniz sorunlara yol açabilir. Yetenekleriniz takdir edilmediği için işinizi değiştirmeyi düşünüyorsunuz. Bunun için henüz çok erken. Önümüzdeki günlerde hoşunuza gidecek gelişmeler söz konusu. Biraz daha beklemelisiniz. Para harcarken kendinizi biraz daha denetlemeye ihtiyacınız var. Sağlıklı kilonuzu korumaya çalışın.

18 Kasım 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 01' 22" R
Ay
Oğlak
05° 53' 03"
Merkür
Koç
16° 25' 42"
Venüs
Koç
29° 13' 13"
Mars
Balık
28° 36' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 14"
Satürn
Balık
16° 26' 49"
Uranüs
Boğa
22° 15' 53"
Neptün
Balık
28° 51' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 38"
Lilith
Başak
23° 10' 39"
True Node
Koç
15° 24' 26"
Son Güncelleme : 28/04/2024 23:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>