Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Olumlu Duyguları Koruyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2020, Perşembe

Aşk 50%
Para 70%
Sağlık 40%

Küçük aile sorunları sizi bugün kasvetli bir ruh hali içine sokabilir. Ailenizden biri uzakta olabilir ya da evinizdekiler arasında ufak tefek kavgalar yaşanabilir. İnsanlar sizi bir yerlere davet etmek isteyebilir, ama gerçekten hiç sosyal hissetmiyor olabilirsin. Kendi projelerinize girişmek, bir başarı hissi uyandırabilir bu da sizi moralinizi bozan ruh halinden çıkarıp heyecanınızı artırabilir. Ne olursa olsun deneyin!

Bugün yaşamınızda genel olarak toplumdaki konumunuzla ilgili bazı gerilimler yaşanması muhtemeldir. Bu durum müşterek hayatınızdaki gelişmelere karşılık kendi kişisel yaşamınızdaki gelişmelerden kaynaklanan konulara yaklaşmanızdan kaynaklanabilir. Hayatınızın bu iki yönünün dengede olduğundan emin olun. Sizi heyecanlandıracak beklenmedik şeyler bir anda ortaya çıkabilir.

Bugün kendinizi muhtemel para konusunda bir sürü tavsiye alırken bulabilirsiniz. Bir grup toplantısına katılarak maaşlar, yatırımlar vb. konularda sohbetlere dahil olabilirsiniz. Bazı çelişkili fikirler de duymanız mümkün. Bu bilgiler doğrultusunda şu anda bir şey yapmasanız iyi olur. Her şeye anlam vermek zorunda değilsiniz. Konuyu değiştirin ve bunları aklınızdan çıkarın.

Darmadağın bir halde mi hissediyorsun? Bugün birbirinden farklı milyonlarca şeyi merak edebilirsin. Ailevi görevlerini üstlenecek kadar kuvvetli misin? Çekici misin? Önemli biri misin? Tabi ki bütün bu sorular kaygı yüklü hislerinin yansımaları. Endişelenme; önümüzdeki birkaç hafta daha stressiz geçecek.Bugün ailenizle birlikte vakit geçirmek için muhteşem bir gün. Daha az sıklıkta gördüğünüz aile üyeleriyle öğle yemeği yemeyi düşünebilirsiniz. Uzakta yaşıyorlarsa, onları aramayı arzu edebilirsiniz. Eski günleri hatırlamaktan ve köklerinizle bağınızı hissetmekten keyif alacaksınız. Akşamı evde, dinlenerek arkadaşlarla ya da birinci dereceden akrabalarınızla keyifli sohbetler yaparak geçirmek isteyeceksiniz. Ayrıca sevilen bir kadın misafirin geçerken uğraması da muhtemel.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün diğer insanlardan alacağınız için tepkilerden dolayı şaşırabilirsiniz. Hayal kırıklığına uğramış olabilirsiniz ama ne yapacaksınız, insan doğası böyle. Yaşamınızda yaptığınız önemli bir değişikliği artık duyurmanın vakti gelmiş olabilir. Yakın arkadaşlarınız veya aile üyeleriniz kendilerini tehdit altında hissedebilirler ve bu değişiminizi engellemeye çalışabilirler. Aklınızı çelmelerine izin vermeyin! Kendi şartlarınızda ilerlemeye devam edin.

19 Kasım 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda destek ve yardımlaşmalar olabilir. Aile üyeleriyle para paylaşımları, ortak harcama ve yatırım konuları gündeme gelebilir. Miras, taşınmaz mal alım-satımları öne çıkabilir. İleriye yönelik yatırımlar yaparak kendinizi geliştirebilirsiniz. Harcamalarda dengeyi korumaya devam etmeli.

19 Kasım 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkili ilişkilerinde huzuru yakaladığın bir gündesin. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan karşı taraf ile fikir birliklerin ve uyumun çevren tarafından gıpta ediliyor. Yakalığın bu olumlu durumu koruyorsun. Ailenin akrabaları ile yaşadığı problemlere pratik çözümler getirebilirsin. Bu çözümler sırasında objektifliğini kaybetmiyorsun.

19 Kasım 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sürekli tekrarlanan konular canınızı sıkabilir. İlginizi yeni ve farklı gündemlerinize verdiğinizde bu konuların tekrarlanmasının önünü kapatmış olacaksınız.

19 Kasım 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konular bugün gündeminizi oluşturabilir. Toplumsal olaylardan kaynaklı kırılgan durumlar oluşabilir. Zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Ev hayatınızdaki olaylara yeniden yön vermek isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde sıkışmalar yaşanabilir. Akşama doğru hafta sonu için yeni planlar yapmak isteyebilirsiniz. Abartılı hareketlerden kaçınmalısınız.

19 Kasım 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk konusunda olaylara alınganlık göstermemeniz oldukça önemli olacak zira partneriniz yanlış anlaşılma halinden bunalabilir.

19 Kasım 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ailenizle ilgili konularda derin hassasiyetler içinde olabilirsiniz. Ailenizde kadınların ve güçlü kişilerin etkisini daha yoğun hissedebilirsiniz. Geçmişe ilişkin konuların izleri ortaya çıkarken ruhsal anlamda sakinliğinizi korumalısınız.

19 Kasım 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni kararlar aldınız ve uygulamaya koymak konusunda zorlanıyorsunuz. Kendinize baskı yapmayın çünkü bu biraz zaman alabilir.

19 Kasım 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, geç saatlere kadar Oğlak burcundaki seyahatine devam edecek.Ailenizle ve evinizle ilgili konular ön planda olacaktır. Burcunuzda seyahat etmekte olan Venüs'ün, Satürn ile kurduğu sert etkileşim ev ve aile hayatınızda yaşanabilecek problemlere işaret ediyor. Aile içinde tansiyon yükselebilir, yıkıcı değil yapıcı olmaya çalışın.

19 Kasım 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

19 Kasım 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İş hayatınızda karşınıza çıkan problemleri kolay bir şekilde çözüyorsunuz. Bir olaya tepki vermeden önce iyice düşündüğünüzden emin olun.

19 Kasım 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatında, problemleri siz yaratmazsanız karşı taraftan uyumlu bir yaklaşım göreceksiniz. Sözleri ve davranışları yanlış yorumlamaktan kaçının. İşinizi fazla ciddiye almanız, zaman zamanyükünüzü arttırıyor. Arkadaş ilişkilerinizde ya da ileriye yönelik planlarınızda kontrollü davranmalısınız. Mali sıkıntılar sosyal hayatınızı da kısıtlıyor. Masraflarınızı azaltmak için çareler bulun! Sağlığınız son derece iyi, fakat enerjinizi yükseltecek besinler tüketmeye özen göstermelisiniz.

19 Kasım 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 18' 22" R
Ay
Oğlak
09° 45' 20"
Merkür
Koç
16° 30' 34"
Venüs
Koç
29° 34' 47"
Mars
Balık
28° 50' 11"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 19"
Satürn
Balık
16° 28' 24"
Uranüs
Boğa
22° 16' 53"
Neptün
Balık
28° 52' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 37"
Lilith
Başak
23° 12' 36"
True Node
Koç
15° 23' 40"
Son Güncelleme : 29/04/2024 06:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>