Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Konuşkansın Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mart 2023, Salı

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

İçinde bulunduğun aşk mevzularını netleştirmek için güzel bir gün. Hoşlandığın kişi ile arandaki durumun adını koyabilir veya bir süredir seni yoran bir aşktan tamamen sıyrılabilirsin bugün. Günün sonunda kendini daha iyi hissedeceksin.

Mesleki konularda sorumlu bir görev bilinciyle hareket etmeniz otoritelerin dikkatini çekebilir. Motivasyonlarınız yükselmenize yardımcı oluyor. Beraber çalıştığınız kişilerin işleri ile de ilgilenmeniz gerekebilir.

Dikkatini farklı şeylere vermek ve maddi kaygılara odaklanmamak isteyeceksin bugün. Bu güzel günde parasal konuları düşünmek yerine keyfini yerine getirecek şeylerle ilgilenmek, parasal açıdan da rahat bir gün geçirmeni sağlayabilir.

Sağlığımızı etkileyen alışkanlıklarımızın çoğu çocukluktan gelir. Özellikle yiyecekler ile olan ilişkimiz o zamanlardan belirlenir. Diyetini değiştirmek ve yediklerine daha da dikkat etmek gözünü korkutabilir o yüzden. Ancak yine de bu konulara özen göstermen gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevdiğin bir kişi ile aranda oluşan bir gerginliği çözmek için uğraşabilirsin bugün. Ya aile içerisinde ya da arkadaşların arasında yaşanan yanlış anlaşılmayı ve kalp kırıklıklarını gidermek kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak.

21 Mart 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, macera duygunuz bugün tüm hızıyla devam ediyor. Yeni ve sıra dışı eğlenceler, egzotik yerlere seyahat, yeni ve ilginç insanlarla tanışma... Hepsi aklınızdan geçiyor olmalı. Sinirleriniz birkaç gün gergin olabilir. Bu yüzden başka bir yere gitme fikri her zamankinden daha da cazip gelebilir.

21 Mart 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaptıklarını çok dillendirmeyen birisin ancak bu durumun belli yerlerde dezavantajları olduğunu fark edeceksin. Yaptıklarını daha da görünür kılmak adına daha konuşkan bir yapıya bürünebilirsin. Yaşam kaynağı Güneş, karşıt burcunda konumlanmaya başlıyor. Etrafındaki kişilerin çelişkili davranışları, kuşkuculuğunun artmasına neden olabilir. Stresli ve endişeyle geçen günler sağlık problemlerini de beraberinde getirebilir.

21 Mart 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kısa turlar, günübirlik programlar ve yakınlarınızla bir araya geleceğiniz ortamlar ilginizi çekebilir. Fırsat bulamadığınız için yapamadıklarınızı düşününce aslında fırsat bulduğunuzu fakat bunun için motive olamadığınızı fark edebilirsiniz. Düşüncelerinizi doğru analiz edin.

21 Mart 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızda artış olabilir. Yeni işler gündeminizi etkiyebilir. Beklediğiniz konular çözüme kavuşabilir. Çalışma arkadaşlarınızla ilgili koşullar sizi etkileyebilir. Bazı konularda sorumluluk almanız gerekebilir. Gün içinde kendinizi sınırlandırılmış hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde toparlamanız gereken işler için fırsat bulabileceksiniz.

21 Mart 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda hırslarınızın sizin önünüze geçmemesi gereken bir gündesiniz. Para istiyor olsanız da etik değerleri de göz önünde bulundurmalısınız.

21 Mart 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Alacağın bir haber sayesinde kendini iyi hissedeceksin. Uzun amandır beklediğin bir fırsatın gerçekleşmesi ihtimali seni oldukça heyecanlandıracak. Bu haberi arkadaşlarınla kutlamak kendini daha iyi hissetmek için önemli olacak.

21 Mart 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün konu para olduğunda güçlü kalmanız muhtemeldir. Kariyerinizle ilgili bazı hayati kararların şimdi alınması gerekebilir. Bir yardım elinin gelişiyle iç dünyanızda işler normale döner. Konu aşk olduğundaysa bazı güzel süprizlerle karşılaşabilirsiniz!

21 Mart 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, işinizle ilgili çalışmalarda güçlü bir motivasyon birliğine ihtiyacınız var. Bugün kalabalık ortamlarda bile çevrenizden kopabilir, birçok arkadaşınızın sizi uzaktan izlemesine neden olabilirsiniz. Çekiciliğiniz mükemmel...

21 Mart 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarıya duyduğunuz inanılmaz iştahı biraz dengelemeye çalışın. Amaçlarınıza büyük bir enerji ve kuvvetle atılmanız iyi bir şey olsa da, durumunuza bir bütün olarak bakmasını bilin. Akıllı insan, oyunu kazanmak için bazı taşlarını feda etmesini bilir. Siz de arada bir kendinizi geri çekin ve mola verin ki, vücudunuz daha sonraki işleriniz için yeterince güç depolayabilsin.

21 Mart 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; evlilik, ortaklık, ilişkiler, mahkeme konularında yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bu süreçte tartışma içinde kalabilirsiniz. fikirsel uyumu sağlamakta zorlanabilirsiniz. Plüton’un kova burcuna geçmesiyle; aşk, çocuk, borsa, hobilerinizle ilgili güçleneceğiniz bir döneme giriyor olacaksınız. Bu süreçte güçleneceksiniz.

21 Mart 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Zaman zaman sergilediğiniz hırçın davranışlar, aşk hayatınız üzerinde yıpratıcı etki yaratıyor. İlişkinizi daha sağlıklı bir bakışla değerlendirebilirsiniz. Kariyerinize destek olacak bazı kişilerle dirsek teması halindesiniz. İşlerin yolunda gitmesi ortak kazanımlara, ters gitmesi ise esas olarak sizin üstleneceğiniz kayıplara neden olabilir. Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı sürdürürken katı ve olumsuz davranışlardan kaçının. Düzensiz ve yetersiz uyku yaşam enerjinizi alıp götürüyor.

21 Mart 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 10' 15" R
Ay
Koç
19° 52' 38" R
Merkür
Koç
20° 19' 55"
Venüs
Boğa
08° 17' 50"
Mars
Koç
04° 17' 06"
Jüpiter
Boğa
25° 20' 40"
Satürn
Balık
17° 04' 41"
Uranüs
Boğa
22° 41' 16"
Neptün
Balık
29° 04' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 17"
Lilith
Başak
23° 59' 41"
True Node
Koç
15° 24' 44"
Son Güncelleme : 06/05/2024 08:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>