Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Açıkça konuşmayı tercih edeceksin! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün içinizde çiçeklenen bir şey var. Son birkaç günün yoğun baskısı azaldı ve işinizi artık eğlenerek yapabileceksiniz. Vücudunuza daha fazla dikkat ederseniz iyi olur, daha fazla aerobik egzersiz yapmaya çalışın ve yağ ve şekeri azaltın. Sağlıklı alışkanlıklar kazanın.

Bir şey hakkında karar vermek sizin için zor olabilir, çünkü başkalarını görüşleri ve davranışları konusunda son derece titiz buluyorsunuz. Planınızı değiştirmenize neden olan yeni bilgilerle sizi sürekli bombalıyorlar. Önemli olan, başkalarının ne düşündüğü hakkında endişelenmeden planlarınıza devam etmektir. Başkalarının kafasını toplamasını beklemeyin. Bırakın kararları hakkında düşünsünler.

Bazı yatırımlarda mı bulundunuz? Eğer öyleyse, özellikle arsa söz konusuysa hepsinin birdenbire değerlendiğini görürseniz şaşırmayın. Bu durum tek bir yatırımdan daha fazlasını kapsayabilir. Ancak yine de yeni bir yatırım yaparken dikkatli olun. Etrafınızda, gerçekte olduğundan çok daha umut vaad edici görünen fırsatlar olabilir. Her türlü finansal bir işe kalkışmadan önce bir profesyonele danışın. Şu anki tablo göründüğünden daha karmaşık olabilir.

Güne hükmeden uyuma tam anlamıyla minnettar kalacaksın. Geçtiğimiz birkaç günün çatışmacı ve uyumsuz modundan sonra, artık biraz dinlenebileceksin. Yorgun bitap hissediyorsun, unutma ki iyi şeyler için yoruldun. Ayrıca bugün insanların üzerine yüklediği yüklerden tamamen kurtulmak için karşına güzel fırsatlar çıkacak.Eğer yeni biriyle tanışırsan, o kişiyle yavaş yavaş ilerle. Her şeyi bir anda önlerine dökme. Bırak sıcak ve duygusal yapına yavaşça alışsınlar. İnsanların kendi alanlarına ihtiyaçları var. O yüzden onlara yeterli alanı verdiğine emin ol; hem fiziksel hem duygusal. Şu aralar kısa bir seyahat planlamayı düşünebilirsin. İyi gelecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çoğunlukla duygularınızın ne yöne gittiğini veya yaklaşan yeni olayların bu dünyayı nasıl daha iyi bir yer haline getireceğini düşünmekten pek düşünmüyorsunuz. Ancak gezegenlerin bugünkü açısı tüm teorilerinizi ve hırlarınızı bir kenara bırakırsanız nasıl olacağına dair kendinize doğru bir bakmanız konusunda yardımcı olacak. Verdiğiniz nasihatları kendiniz uyguluyor musunuz acaba?

21 Temmuz 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün Ay, hareketini Balık burcunda sürdürüyor. Erken saatlerde oluşan Ay ve Jüpiter sert kontağı nedeniyle sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Önemsiz gördüğünüz bir problem büyümeye başlayabilir. Venüs'ün Plüton ile kurduğu karşıtlık günün devamında kariyer hayatınızda sert üsluplar kullanabileceğinizi gösteriyor. Bu agresif durumu ailenize de yansıtabilirsiniz. Öğlen tam tersi güzel bir etkimiz var. Merkür Güneş'in kalbine yerleşiyor. Sizler de geleceğe dair yapmak istedikleriniz için dilek tutabilirsiniz. Gerçekleşme ihtimali yüksek olacaktır.

21 Temmuz 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Açıkça konuşmayı tercih edeceksin!Ay, değişken burç etkisinde! Çevrende şüpheli davranışlar sergileyen insanlar olduğunu düşünüyorsun. İçindeki kaygıyla baş etmen gereken bir dönemdesin. Planlarının bozulacağını düşünmekten özellikle bugün uzak durmalısın. İşlerin istediği gibi gitmesini istiyorsan biraz olsun insanların ne yaptığına takılmaman gerekiyor. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan, güven duygusunu yeniden sorgulayabilirsin. İçine atmaktansa, açık açık konuşmayı tercih edebilirsin. Aileni ve arkadaşlarını ilgilendiren olumlu gelişmeler yaşanabilir. Yeni tanışacağın kişiler yeni başlangıçlara gebe olabilir.

21 Temmuz 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Taşınma, yer değişikliği gibi konular gündeminiz de olabilir. Yeni bir ev bulma fikri ya da yeni bir eşya ile evinizde değişim yapma gibi durumlar önünüze gelebilir.

21 Temmuz 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi konularda biraz daha farklı düşünmeye çalışın. Zaman alabilecek işler, hizmet ve sağlık teması vurgulanmakta.

21 Temmuz 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hanım akraba ve arkadaşlarınızla ilgili sorunlar canınızı sıkabilir. Moralinizi bozmayın ve sorunları fazla büyütmeyin. Enerjinizin yükseldiği bir dönemde bulunduğunuz için duygularınızı da yükseltmeyi başarabilirsiniz.

21 Temmuz 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün finansal konular, para alış verişi ve alım satım işlerinizde durağanlık, problemler ve zamanında olmama gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde özellikle akşam saatlerine dek sevginizi daha fazla göstermeniz gereken bir zaman diliminde bulunuyorsunuz. 17.40 sonrasında partnerinizle daha rahat iletişim kurabilecek, yakın dostlarınız veya partnerinizle etkinliklere katılabilecek, paylaşımlarınızı daha rahat gerçekleştirebileceksiniz. Nitekim iletişim sorunlarına açık bir günden geçtiğinizin farkında olarak, bazı konuların üzerine gitmemeli, anlayışlı ve uzlaşmacı tavrınızı gün sonuna dek korumayı tercih etmelisiniz.

21 Temmuz 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi rahatsız ve endişeli hissettiğiniz o günlerden biri ve her şey sizin üstünüze gelme tehlikesi altındasınız. Rahatlayın, derin bir nefes alın ve işleri öncelik sırasına göre halledin.

21 Temmuz 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evet kayıplara dikkat edeceğiniz bir gündesiniz. Çalışma ortamında elde olmayan konular patlak verebilir. İnsanların yalanlarını yakalasanız da sineye çekmek zorunda kalabilirsiniz. Sakın kendinizi kurban psikolojisine sokmayın. Herolacağına varır. Siz kendinizden emin olduktan sonra, ayak oyunları sürdürmeye çalışanlar kazdıkları kuyuda kendilerini bulurlar.

21 Temmuz 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

21 Temmuz 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi kabul ettirmek konusunda fazla hırslı bir tutum içerisine girebilirsiniz. İnsanlarla iletişim kurarken sürekli bir şeyleri, kendi istekleriniz doğrultusunda dayatmaya çalışmamalısınız. Genel sağlık problemleri, psikolojik problemler ve yeni korkular söz konusu olabilir.

21 Temmuz 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; yaşamında sana yön gösterecek,ve sosyal hayatında ilerlemeni sağlayacak kişilerle bir araya gelebilir,birlikleri içine girebilirsin. Yanlış yönlendirilmelere karşı işin otoritesi sayılabilecek kişilerden destek alabilirsin. Düğün, dernek gibi sosyal aktivitelerde bulunmaktan keyif alabileceğin bir gündesin.

21 Temmuz 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 09' 07" R
Ay
Balık
19° 21' 59"
Merkür
Koç
18° 51' 38"
Venüs
Boğa
05° 43' 52"
Mars
Koç
02° 40' 60"
Jüpiter
Boğa
24° 51' 20"
Satürn
Balık
16° 54' 21"
Uranüs
Boğa
22° 34' 03"
Neptün
Balık
29° 01' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 25"
Lilith
Başak
23° 45' 49"
True Node
Koç
15° 23' 14"
Son Güncelleme : 04/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>