Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ekim 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikte yaşadıklarınızın tüm ilişkilerinizi, tüm hayatınızı allak, bullak ettiğini düşünüyorsunuz. Onu bir daha görmemeyi düşünüyorsunuz. Yine de hazırlıklı olun, o şu günlerde ansızın karşınıza çıkabilir.

Öteden beri isteyip hazırlıklarını yaptığınız bir değişiklik, gerçeğe dönüştüğünde sizi biraz ürkütüp kararsızlığa düşürecek. Yakındayaşantınızda büyük bir değişiklik yaşayacaksınız.

Bir gün müthiş bir parasızlık çekerken, ertesi gün para sıkıntınızdan kurtulmuş olabiliyorsunuz. Bu tamamen harcamalarınızdaki plansızlıkla ilgili. Parayla ilgili moral ilişkiniz sürekli değişkenlik gösteriyor.

Hobilerinize, özel zevklerinize ayıracak zamanı mutlaka bulmalısınız. Onlarla uğraştığınız günlerde çok daha huzurlu oluyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde bir ziyaretçiniz var. Bu ziyaretle ilgili çevrenizde bir hoşnutsuzluk yaşayabilirsiniz. Ziyaretin arkasındaki günlerde biraz canınız sıkılacak gibi görünüyor. Akraba ilişkilerine çok bağlısınız. Bu yüzden kendi problemlerinize onlarınki de katılınca, sorunsuz bir gün yaşamanız mümkün olmuyor. Ama bu durumdan hiç şikayetçi görünmüyorsunuz.

22 Ekim 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, Saat 02:47-09:58 arasında Ay-boşlukta ilerleyecek. Dilediğimiz gibi hareket etmemiz, kararlar almamız, yenilikleri uygulamamız sakıncalı olabilir. Saat 09:58 Ay-Koç burcunda ilerleyecek. Partnerinizin kendine dönük davranması, sizi rahatsız eder. Buna alışkınsanız bir sorun çıkmaz. Ancak bu tavırlardan hoşlanmıyorsanız, ters bir tepkide bulunabilirsiniz. Benim tavsiyem, istemediğiniz bir şeyi ılımlı şekilde belirtmenizdir. Buna uymuyorsa belli bir mesafe koymakta yarar var. Saat 12:27 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ilişkide bencil davranmayan, ortaklaşa hareket edebilen, uyumlu ve dürüst birisiyle yaşama arzumuzu işaret ediyor. Ancak böyle biriyle yarınlarda mutlu olabiliriz. Buna göre ilişkimizi veya ilişki seçeneklerimizi gözden geçireceğiz. Saat 17:59 Ay-Satürn görünümü, başkalarının sürekli kendi isteklerini size dayatması canınızı sıkar. Oysaki siz yaşamak, canlanmak, huzur bulmaktan yanasınız. Bu saatlerde sabırlı olmakta zorlanırsınız. Saat 22:14 Merkür-Pluto arasındaki olumlu görünüm, ailevi yaşamınız, yuvanız ve iç güvenliğiniz konularındaki dönüşümün işaretidir. Burada dikkat edeceğiniz husus stratejinizi iyi belirlemek ve aldığınız kararları derinlemesine gözden geçirmektir. İleride bir sorun yaşamak istemiyorsanız öncelikle akıllı seçimlerde bulunmalısınız. Hayata bakış açınızı,veya toplumsal yaşamda gelmek istediğiniz noktayı düzgün bir şekilde çizebilmeniz için gerçekçi olmak zorundasınız. Kiminle ailevi bağınız varsa ve kiminle aynı sınırlar dahilinde yaşıyorsanız bu kişilerle ilişkinizdeki aksayan noktaları, ilerisini düşünecek şekilde ele almalısınız. Bu görünüm, miras, hisseli paralar, sigorta gelirleri, aile içi meselelerin konuşulmasında gayet olumlu bir etkidir. Bizi huzurlu kılacak gelişmelerle karşılaştığımız bir gün olsun. Kalben sevgilerimle,

22 Ekim 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün gerçek duygularını göstermek için önemli bir gün olabilir. Başkalarının senin hakkında söylediklerine kafa yormamak için başka işlere odaklanmak isteyeceksin. Otoriter kişilerle gün içinde ters düşmen mümkün. Sinirlerine hâkim olmayı becerebilirsen aslında potansiyelini kullanabileceksin. Evli ve çocukları olan bir Terazi burcuysan, çocuklarınla paylaşımların daha da artacak. Aile içerisinde sözü geçen erkek figürlerle uzlaşmakta zorlandığın meseleler yeniden alevlenebilir. Fakat bu gün sana aynı zamanda hiçbir zaman olmadığı kadar bu sorunları çözmen adına da fırsat tanıyor. Önceliğin karşı karşıya gelmek değil, uzlaşmak olsun...

22 Ekim 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma koşullarınızı düzenleyebilir vearkadaşlarınızla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Duygusal olarak hassas ve huzursuz olabileceğiniz bugün de sağlığınıza da özen göstermeniz gerekiyor.

22 Ekim 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde sorumlu olduğunuz işlerde karar vermeniz gereken durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde partnerinizle tamamlanma söz konusu olabilir. Kendinizi güvende hissetmek isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olun.

22 Ekim 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Bugün sosyal yaşantınızda birtakım zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Sinirli bir ruh hali içinde olabilir ve karşınızdaki kişilerle küçük tartışmalar...

22 Ekim 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gerek ruhsal gerek fiziksel ağlığınızla ilgili konularla daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Kendinize özen göstermeniz gerektiğini unutmayın. Uzmanlardan yardım alabilirsiniz. Titiz, düzenli, planlı hareket edip, zamanı yönetebildiğiniz takdirde pek çok işinizi halledebilirsiniz.

22 Ekim 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yeni ilişkiler söz konusu olabilir. Size kendinizi değerli hissettirecek olaylar yaşayabilirsiniz. Ani olaylar nedeniyle çabuk karar vermek durumunda kalabilirsiniz. En yakın, en sade seçeneği tercih etmekte fayda var.

22 Ekim 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Beklemediğiniz bir haber alabilir ve duygusal tepkiler gösterebilirsiniz. Yapmak istediklerinizle, meydana gelen gelişmeler farklı olabilir. Tabii bunlar yüzünden gerilim duymanız mümkün. Fakat, akıllıca davranacaksınız.

22 Ekim 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

22 Ekim 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 15' 53" R
Ay
Başak
14° 55' 53"
Merkür
Koç
17° 18' 49"
Venüs
Koç
18° 08' 03"
Mars
Balık
21° 39' 32"
Jüpiter
Boğa
21° 32' 40"
Satürn
Balık
15° 36' 00"
Uranüs
Boğa
21° 45' 42"
Neptün
Balık
28° 34' 31"
Plüton
Kova
02° 03' 53"
Chiron
Koç
20° 03' 31"
Lilith
Başak
22° 10' 48"
True Node
Koç
15° 37' 15"
Son Güncelleme : 19/04/2024 23:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>