Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
İfaden Güçleniyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ekim 2021, Cuma

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün çok uzun süredir olduğunuzdan daha kendinden emin ve rahat hissediyorsunuz. Söyleyebileceğimiz tek şey şu ki; zamanı geldi! Çok başarılısınız ancak neden bunu kabul etmekte zorlanıyorsunuz? Ah, peki önemli olan, sonunda elde ettiğiniz şey. Arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle biraz rahatlamak ve sosyalleşmek için başınızı masanızdan yeterince yukarı kaldırmaya çalışın. İşe o kadar odaklandınız ki, ilişkilerinize çok zaman ayıramadınız. Bugün değer verdiğiniz insanlarla kaliteli zaman geçirin.

Atmosfer bugün karışık ve gergin. Mesleki yaşamınızda, neyin "işe yaradığını" ve neyin işe yaramadığını bilirsiniz. Ne yazık ki,arkadaşlarınız aradaki farkı bilmiyormuş gibi hissediyorsunuz ve disiplin eksikliği olduğunu düşündüğünüz için rahatsız olabilirsiniz. Bununla birlikte, bazen rahatsızlığın içinde, sadece yumurtadan çıkmayı bekleyen harika bir fikir vardır ve bunu görebilecek tek kişi siz olabilirsiniz ...

Bugün zaman duracak ve hatta geçmişe gideceksiniz. Motivasyonunuz üzerinde uzun uzadıya düşünmek için bu duraklama iyi olabilir. Burç haritanız, başka birinin geleceğini ilgilendiren sorunlara çözüm bulabileceğinizi söylüyor. Belki de, kendi geleceğinizi düşünürken de aynı derecede vakit ayırmalısınız.

Bugün sabırlı olmaya yönelmelisin. Yüzlerce görev bitirme modunda olabilirsin ama bir kerede bir proje çok daha gerçekçi görünüyor! “Büyük bir atılım”ın hayalini kuruyorsun, adeta Hollywood senaryoları tarzı bir şeyler bekliyorsun. Kariyerin adına belirli kapılar açılmadan önce biraz daha vakit geçmesi gerekebilir. Şimdilik sakince nefes al ve rahatla! Başarı seni yakında bulacaktır.Bugün iletişim rüzgarlarının estiği, yoğun bir gün olabilir. Kendinizi günün büyük çoğunluğunda telefonun yanı başında ve e-postalarla uğraşırken bulabilirsiniz. İyi haber şu ki, karşılaştığınız insanlara kendinizi hızlı ve net bir şekilde ifade ediyor olacaksınız. İkna kabiliyetinize ve netliğinize hayran olacaklar. Her kişiye ayrı ayrı odaklanıp her birinin özel ihtiyaçlarını dikkate aldığınız müddetçe gayet başarılı olacak gibi görünüyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün değişim tutkusu içindesiniz. Gündelik hayatınızın parçası olan şeyler aklınıza yatmıyor mu? Size zaman kaybı ya da ahlaki açıdan yanlış gibi mi görünüyor? Öyleyse harekete geçme zamanı! Siyasi bir amaç için gönüllü olabilir, hatta yerel seçimlere katılabilirsiniz. Fikirlerinizi açıklayacağınız bir konuşma ya da sunum hazırlayabilirsiniz. Zihninizin netliği sayesinde geliştirilmesi gereken noktaları ayırt edebileceksiniz. Gözlemlerinizi paylaşmanın ve destek toplamanın bir yolunu bulun.

22 Ekim 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Boğa burcunda ilerleme devam ediyor. Bir süredir burcunuzda gerileyen Merkür ise bugünden itibaren düz harekete geçiyor. Gün içinde bekleyişlerinizin sonlandığını görebilir, özellikle zihinsel anlamda rahatlayabilirsiniz. Daha uzun vadeli kararlar alabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz.

22 Ekim 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geleceğe yönelik kaygının artacağı bir gün olabilir. Arkadaş çevrendeki kişileri daha iyi gözlemlemeye başlayabilirsin. Bir süre önce ara verdiğin spora yeniden başlamak için eksiklerini tamamlamak isteyeceksin. İş arayışında olan bir Terazi burcuysan,mülakatlarındaki cüretkâr tavrın göz önünde tutulmanı sağlayabilir. Düşüncelerini açıkça ifade etmekten çekince duymuyorsun.

22 Ekim 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Komşularınızla iyi ilişkiler kurmanız sizin sevilip sayılmanıza sebep oluyor. O yüzden her zaman kapınız çalınıp hal hatır sorulabilir ama bazen bu durumdan rahatsız olabilirsiniz. Böyle anlarınız olduğunda ani çıkışlar içinde olmadan tatlı dille konuları kapatın her ne olursa olsun kimseyi hiçbir zaman kırmamaya özen gösterin.

22 Ekim 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortak işler yaptığınız kişilerle aranızda kriz yaratan durumlar ortaya çıkabilir. Bazı bağlayıcı koşullar dolayısıyla kendinizi sıkıntıda hissedebilirsiniz. Endişe duyduğunuz konular gündeminizi meşgul etmeye devam edebilir. Duygusal derinlik içinde olduğunuz konular olabilir. Parasal işlerinizi organize etmeniz için uygun bir gün.

22 Ekim 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda pozitif gelişmeler yaşanabilir ancak sizin bakış açınız çok önemli. Küçük olaylarda hemen karamsarlığa düşmemeniz oldukça önemli.

22 Ekim 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aklınız oradan oraya savruluyor olabilir ve asıl düşündüğünüz şeye odaklanmakta zorlanabilirsiniz. Kendinizi başkalarına açık ve tutarlı şekilde ifade etmek daha da güç olabilir. Sadede gelinceye kadar lafı biraz dolandırabilir, kastettiğiniz şeyi söylediğinizden bir türlü emin olamayabilirsiniz.

22 Ekim 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sakin ve saydı değer bir imajı koruma arzusu, başka biriyle derinden bağlantı kurma isteğinizle çatışabilir. Gerçek bir konuşma, beklediğinizden daha az korkutucu olarak sizi şaşırtabilir. Ciddi bir maske takmadığınızda da işlerin yolunda gidebileceğini görmek sizi rahatlatırken, neden böyle önyargılarınızın olduğu deşmeniz gerekebilir.

22 Ekim 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ince hesaplar peşinde koşarken, detaylar sizin için önemli olacak. Girişimciliğiniz takdir görmesine rağmen, yüklendiğiniz misyon kolay birdeğil. Çevrenizi ve kendinizi sorgulayarak, haklı çıkmaya çalışıyorsunuz.

22 Ekim 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

22 Ekim 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sahip olduğunuz yetenekleri ve düşünceleri etrafınızda bulunan insanlara bir kez daha kanıtlama ihtiyacında olabilirsiniz. Amaçlarınızın da farklılık gösterebileceği bugün içerisinde yaklaşımlarınızın büyük ölçüde değişim gösterme ihtimali var. Zaman zaman gerilimli etkiler altına girebilirsiniz. Her ne olursa olsun yaklaşımlarınızın anlaşılabilir seviyede olmasına dikkat etmelisiniz.

22 Ekim 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partneriniz bazı kararları almak için acele ediyor. Onun ısrarlarına direnmeye çalışmayın. Birbirinizi biraz daha yakından tanımaya ihtiyacınız olabilir. Gelişigüzel teşebbüsler, düşünce ve davranışlardan sonra pişmanlık duymak istemiyorsanız, şimdiden tedbirinizi almalısınız. Olayların sonunu istediğiniz gibi getirme imkanınız var. Sürpriz şekilde gelecek bir ortaklık önerisi, sizi büyük para hesapları içine sokacak. Uykusuzluk sağlığınızı etkileyebilir. Uyku düzeninizi bozmamaya çalışmalısınız.

22 Ekim 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 25' 14" R
Ay
Başak
16° 48' 54"
Merkür
Koç
17° 14' 28"
Venüs
Koç
18° 19' 52"
Mars
Balık
21° 46' 57"
Jüpiter
Boğa
21° 34' 52"
Satürn
Balık
15° 36' 57"
Uranüs
Boğa
21° 46' 13"
Neptün
Balık
28° 34' 50"
Plüton
Kova
02° 03' 56"
Chiron
Koç
20° 04' 05"
Lilith
Başak
22° 11' 52"
True Node
Koç
15° 37' 27"
Son Güncelleme : 20/04/2024 03:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>