Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Romantiksin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ekim 2021, Cumartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk ve romantizmle ilgili meseleler bugün oldukça kafa karıştırıcı olabilir ve şu anki durumda güçlü kuvvetlerin bir zorluk oluşturduğunun farkında olmalısınız. Bu enerjinin sonucunda ortaya çıkan olayların hevesinizi kırmasına izin vermeyin. Unutmayın ki, bu da geçecek ve işler yine netleşecek. Şu an sadece arkanıza yaslanıp bir şeyleri derinlemesine incelemelisiniz.

Bugün bazı yenilikçi düşünceleriniz olabilir. Bunlar kariyeriniz ve profesyonel yaşamınız açısından geçerli olabilir. Farklı bir yol izlemeye karar verebilirsiniz. Daha fazla tanınma ve finansal bir ödül için hazır olabilirsiniz. Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmenin yollarını düşünmek için iyi bir zaman. Olağandışı, riskli veya cüretkar bir strateji ortaya çıkarabilir ve bu çok başarılı olabilir!

Bugün bir kişiyle heyecanlı bir ortaklık oluşturabilirsiniz. Bu,ortamındaki bir anlaşma olabilir. Belki de, başka bir şirket veya kişiyle işbirliğine karar verebilirsiniz. Kaynakları paylaşıp, güçlü bir ortak çaba oluşturabilirsiniz. Fikirlerinizin masada kalmasından korkmayın. Geride durursanız, bu kişi sizin gerçekten ilgili olmadığınızı düşünebilir. "Birleşme" için harika bir gün!

Bırak bugün ipleri senin adına bir başkası eline alsın; otobüsün ise ne yöne gittiği konusunda hiç kaygılanma. Aklında bir rota olmaması iyi olacaktır; böylece beklentisizlik ve tahminsizlik seni hayal kırıklıklarından uzak tutacaktır. Bugün biraz veri toplama günü. Sonrasında bunları konuşma kürsüne çıkıp dünyaya duyurabilirsin.Bugün sabrınız sınanacak. Hayatınızda bazı büyük değişiklikler yapmaya başladınız. Başkalarının olumsuz tepkileri sizi şaşırtabilir. Elbette hayatınızın olumlu yönde değiştiğini görebiliyorlar. Başkalarının destek ve cesaretini almak zor değil ancak sizi yolunuzdan etmelerine izin vermemelisiniz. Başarılı olmak zorundasınız!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün iletişim rüzgarlarının estiği, yoğun bir gün olabilir. Kendinizi günün büyük çoğunluğunda telefonun yanı başında ve e-postalarla uğraşırken bulabilirsiniz. İyi haber şu ki, karşılaştığınız insanlara kendinizi hızlı ve net bir şekilde ifade ediyor olacaksınız. İkna kabiliyetinize ve netliğinize hayran olacaklar. Her kişiye ayrı ayrı odaklanıp her birinin özel ihtiyaçlarını dikkate aldığınız müddetçe gayet başarılı olacak gibi görünüyorsunuz.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay İkizler burcunda ilerliyor. Gün içinde ilişkileriniz ön planda olurken, geleceğe dair yeni adımlar atabilirsiniz. İlişkilerin ciddiyete binmesi, akılcı davranmak ve ilişkilerin geleceğini görmek sizin için daha önemli hale gelebilir.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi anlamdaki harcamaların seni oldukça zorlayabilir. Bu yüzden de kendine bir ihtiyaç listesi hazırlayacaksın. Yalnız yaşayan bir Terazi burcuysan evde sıkıldığını hissedip kendine eski film arşivlerinden film seçip izleyebilirsin. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan, hafta sonunu partnerin ile planlamak isteyebilirsin, romantizm havasını geri getirmek için yeni fikirleri deneyimliyorsun.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sakin ve yalnız kalıp kendinizle zaman geçirmek isteyebileceğiniz bir gün olabilir. İlişkinizi dengede tutmaya çalışmak için kendinizi fazlasıyla yoruyor olabilirsiniz. Düşüncelerinizi özgürce anlatmayı seçin ve iletişimde derinlikli değil yüzeysel olmaya çalışın.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında bazı endişeler ya da bağlayıcı nedenler olabilir. Neyse ki öğle sonrasında kendinizi daha yaratıcı ve canlı hissedebilirsiniz.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizin savunmacı, sabırsız davranışlarınız tartışma ve tehlikelere davetiye çıkarıyor. Eğer öfkeliyseniz araba kullanmamaya çalışın ve keskin nesneleri ihtiyatla kullanın.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün dipsiz bir çukura düşüyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Kendi iç enerjinizi tüketecek kadar özveride bulunmamaya özen gösterin. Kendinizi adadığınız kişilerinde gerektiğinde sizin kadar cömert davranacağını düşünüyor olabilirsiniz, ancak bundan hemen emin olmayın. Hatta hiçbir karşılık ummamanız daha yerinde olur. Kartlarınızı bu doğrultuda oynayın ve biraz daha katı olun. Bunun hiçbir sakıncası yok.

23 Ekim 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kontrolcü veya manipülatif olan bir aile dinamiğine karşı konuşmaya hazır olabilirsiniz. Herhangi biriyle yüzleşmeden önce, size sundukları kaynaklardan mahrum kalarak yaşayabileceğinizden emin olun. Sonunda herhangi bir anlaşmayı tamamen terk etmeden bazı değişiklikler üzerinde çalışabilecek olsanız da, özgürlüğünüz karşılığında neyi kabul edebileceğiniz konusunda önce kendinize karşı dürüst olmanız gerekebilir.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünbağlama konusunda oldukça başarılı bir performans sergileyeceksiniz. Çalıştığınızyerinde yönetici pozisyonunda çalışıyorsanız; şirketinize maddi kazanç sağlayacak birçok konuda anlaşmalara imza atacaksınız.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Duygularınız kabaracak. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi ifade etme noktasında ufak tefek belirsizlikler gündeme gelebilir. Atacak olduğunuz her adımı daha bilinçli atmanız gerekiyor. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başaramadığınız sürece her şeyin daha karmaşık olabileceğini de unutmamalısınız. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir gündesiniz.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partneriniz sizi kıskandırmaktan hoşlanıyor olabilir. Onun bu oyununa gelmeyin. İşinizle ilgili size verilmiş olan sözün yerine getirilmesi için bir süre daha tanımalısınız. Üstüne üstüne giderseniz ipleri koparmanız mümkün. Ne aleyhinizde düşünen var, ne de çalışan, içiniz rahat olsun. Parasal konularda dikkatli yatırımlara önem vermenizin zamanı. Yaşamınızdaki karmaşalarla boğuşurken, sağlığınıza karşı da sorumluluklarınız olduğunu unutmamanız gerekiyor.

23 Ekim 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 17' 43"
Ay
Akrep
13° 37' 01"
Merkür
Koç
26° 01' 28"
Venüs
Balık
20° 31' 24"
Mars
Balık
04° 17' 13"
Jüpiter
Boğa
16° 36' 34"
Satürn
Balık
13° 12' 05"
Uranüs
Boğa
20° 37' 16"
Neptün
Balık
27° 46' 33"
Plüton
Kova
01° 48' 42"
Chiron
Koç
18° 44' 32"
Lilith
Başak
19° 41' 57"
True Node
Koç
15° 35' 26"
Son Güncelleme : 28/03/2024 15:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>