Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Kendini Şımartıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ekim 2021, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Hayal kırıklığı bugün için gündemde olabilir. Yakın bir arkadaşınız ya da sevgilinizle bir araya gelmek için planlar yaptıysanız, bu plan bozulabilir. Beklenmeyen olaylar yüzünden ertelemeler yapmanız gerekebilir. Programınızı ayarlamayla ilgili problemler, telefonunuzun susmamasına neden olabilir. Ayrıca bugün, yaratıcı veya sanatsal projeler üzerinde çalışmak için iyi bir gün değil, çünkü istediğiniz sonuçlar zor olabilir. En iyi tavsiye: Günü kitap okuyarak geçirin!

Bugün hem içeriden hem de dışarıdan bir anlaşmazlık ile uğraşmak zorunda kalacaksınız. Hayallerinizde kaybolmaktan genellikle çok mutlu oluyorsunuz, çünkü etrafınızdaki dünyada neler olup bittiğine odaklanmıyorsunuz. Bugün, bir alarmla uyandırılacak,veya mali kaygılarınızı tarafından uyarılacaksınız. Panik yapmak işe yaramaz ve çok iyi biliyorsunuz ki kaçmak sadece durumu daha da kötüleştirir.

Yeni maceralara atılmaya çok heveslisiniz. Hala biraz tereddütlü olsanız da, bazı eski ve güçlü görüşleri yıkmak için geçmişe sünger çekmeniz şart. Olmak istediğiniz kişi olana kadar bir süreliğine şüphede kalabilirsiniz. Ama olsun, kesinlikle beklemeye değer!

Duygusal olarak, kendini iyi hissediyor olabilirsin, ancak ne yazık ki çevrendekiler pek de mutlu hissetmiyor. İçgüdüsel olarak,insanlar için işleri kolaylaştırmak ve onlara destek olmak isteyebilirsin. Fakat insanların kendi başlarının çaresine bakmalarını öğrenmeleri gerektiğini unutma. Eğer kötü hissediyorlarsa bırak kötü hissetsinler. Bugünü kendinle baş başa geçirmen en iyisi olacaktır.Bugün, 'engellenmiş bir duygusal akış' yaşarsanız, yeniden hareket etmek için yaratıcı becerilerinizi ve yeteneklerinizi kullanın. Böylesi bloklar, çok fazla duygusal şeyle uğraştığınızda ve onlara fazla zaman ayırmadığınızda gerçekleşebilir. Bir zamanlar hissiz olduğunuzu düşündüğünüz bir şey için şu an çok fazla şey hissediyor olabilirsiniz. Bugün size yardımcı olacak yaratıcı veya sanatsal bir şeyler yapmayı deneyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sakın “zavallı ben” tuzağına düşme. İşler tekrar tekrar istemediğin şekillerde gidiyor ve kötü şeyler başına geliyorsa, kolaylıkla kurban zihniyetine kapılabilirsin. Etrafımızda neler olup biteceğini her zaman kontrol edemeyebiliriz ama, her zaman onlarla başa çıkacağımız yolu kendimiz seçebiliriz. Yas tutmak, iyileşmek için önemli olabilir ama burada ince bir çizgi var. Devam etmeyi ve kendin için daha iyi olmayı seç.

24 Ekim 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Boğa burcunda ilerleme devam ediyor. Bir süredir burcunuzda gerileyen Merkür ise bugünden itibaren düz harekete geçiyor. Gün içinde bekleyişlerinizin sonlandığını görebilir, özellikle zihinsel anlamda rahatlayabilirsiniz. Daha uzun vadeli kararlar alabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz.

24 Ekim 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günü kendine ayırmak isteyebilirsin. Uzun zamandır vaktini çalan konuları aklından çıkarıyorsun. Kuaför ve spa ile kendini şımartmak isteyebilirsin. Ailesiyle yaşayan bir Terazi burcuysan, ailene ev işlerinde yardım edebilir ve işlerin erkenden bitmesine yardımcı olabilirsin. Akşam saatlerinde gelecek bir telefon akşam saatlerindeki planlarını değiştirebilir.

24 Ekim 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş sorumluluklarınızda önemli artışların olabileceği ve kendinize ekstra işler çıkartabileceğiniz bir gün. Kendinize yeni çalışma alanları sağlayıp maddi kazancınızı arttırmanın yollarını arayabilirsiniz. İlişkilerde gerginliklere biraz daha dikkat edin.

24 Ekim 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Oldukça yaratıcı olabilir ve kendinizi desteklenmiş hissedebilirsiniz. Bugün yeni insanlar ve yolculuklar da sizi çok şey katabilir.

24 Ekim 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda bir takım hareketlilikler yaşanabilir. Duygusal olarak bir şeyleri hızlı tüketmek istediğiniz gibi bir ilişki sürdürmenizin önünde engel olabilir.

24 Ekim 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün insanlarla o ya da bu şekilde ilişki kurmak kolay olmayabilir. Muhtemelen bu aralar söylemek istediğiniz herhangi bir şeyi aktarabilmek için birisini tercüman olarak işe almanız gerekecek. Gümbür gümbür geliyor olabilirsiniz ve diğerleri bu duygu patlamasıyla baş etmeye hazır olmayabilir. Zekice imalarınızı hemen fark edemezlerse hiç şaşırmayın. En iyi yol her şeyi harf harf hecelemeniz olacak.

24 Ekim 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaşam yolculuğunuzda deneyimlediğiniz kişisel gelişim, sizi bir sonraki adıma götürecek doğru eğitimi veya macerayı tam olarak bilmenize yetecek kadar iyi gidiyor olabilir. Para meseleleri sizin için biraz karanlık olabilir. Heveslerinizi tatmin etmek ve mantıklı olmak arasında seçim yapmanız gerekebilir.

24 Ekim 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş, burcunuzda ilerlerken düşündüğünüz konuları pratiğe dökerek, isteklerinizi yeniden gündeme getireceksiniz. Siz kalıcı başarılardan yanasınız ve çalışkan, disiplinli belli bir potansiyeli olan kişileri seviyorsunuz.

24 Ekim 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin gününüz! İşyerinde sizden bazı yeni sorunları ve planları hesaba katmanız istenecek. Bunlara biraz ilgi gösterirseniz, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Özel hayatınızda da insanlar size yaklaşacak. Olumlu tepkiler verirseniz yepyeni ve çok zevkli ilişkiler kurabilirsiniz. Coşkunuzu ve heyecanınızı açığa çıkarmaktan sakın kaçınmayın. Bugünü kutlayın! Dans etmeye ne dersiniz? Hareket size iyi gelecek, hem kurtlarınızı da dökebileceksiniz.

24 Ekim 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Enerjinizdeki yoğunluktan dilediğiniz gibi yarar sağlama şansınız var. Genel olarak istediklerinize ulaşmayı başarabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Karmaşık durumlara çok fazla takılı kalmamaya çalışın. Enerjinizdeki yoğunluktan doğru anlamda yarar sağlamayı başarabildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekmekte.

24 Ekim 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızla ilgili düşünceleriniz giderek berraklaşıyor. Daha kararlı ve sakin bir tutum içine girecek, içinde bulunduğunuz durumu yeniden gözden geçireceksiniz. Mesleğinizde planlı davranmamak zaman, zaman başınıza işler açabiliyor. Yolun yarısındayken pes etme durumunda kalmamak için, ufak adımlarla hedefinize ulaşmaya çalışın. Dengelemeye çalıştığınız maddi durumunuz fedakarlıklar bekliyor. Para konularında bugünlerde titiz olmanızda yarar var.

24 Ekim 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 12' 43" R
Ay
Aslan
26° 04' 21"
Merkür
Koç
29° 49' 25"
Venüs
Boğa
19° 48' 43"
Mars
Koç
11° 26' 45"
Jüpiter
Boğa
27° 32' 55"
Satürn
Balık
17° 47' 12"
Uranüs
Boğa
23° 13' 50"
Neptün
Balık
29° 19' 37"
Plüton
Kova
02° 03' 57"
Chiron
Koç
21° 29' 05"
Lilith
Başak
25° 01' 56"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 16:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>