Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Önlem Alman Gerekebilir Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Şubat 2021, Çarşamba

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün ruh eşinizle heyecan verici bir konuşma yaşayabilirsiniz. Bu kişi hoşlandığınız biri ya da sadece yakın bir arkadaşınız olabilir ama ikinizin de aynı frekansta olduğunu göreceksiniz. Yaşam hakkındaki düşünceleriniz ve inançlarınız tamamen uyuşuyor. Aranızdaki bu samimi bağın tadını çıkarın! Son zamanlarda kendinizi biraz fazla soyutlamışsınız, sosyal çevrenizi genişletmelisiniz.

Bugün güvendiğiniz kişilere dikkat edin. Dışarıya çıkmak yerine, evde kalmaktan ve kazanmak için çok çabaladığınız konforlardan zevk almayı tercih edebilirsiniz. Sırrınızı kimseye emanet etmeyin ... Sadece bilginin yanlış yorumlanmasın değil, söyledikleriniz de istediğinizden daha az ciddiye alınabilir.

Bugün finansal açıdan iyi haberler alabilirsiniz. Siz para harcama konusunda stratejiler oluşturmaya başladıkça zihniniz çok hızlı çalışıyor. Eğer dikkatli olmazsanız, ödeme günü gelmeden paranızı harcayıp bitireceksiniz. Neden kazancınızı yarıya düşürmüyorsunuz? Yarısını düşük riskli ve uzun vadeli bir yatırım için kullanabilir diğer yarısını da istediğiniz gibi harcayabilirsiniz.

Yabancılarla iletişime açık bir gün. İyi niyetin pozitif fırsatları da çekiyor olacak. Kafede kahve kuyruğunda ya da al götürde sıra beklerken özel bir insanla karşılaşabilirsin. Çekici bulduğun insanlarla konuşmaya açık ol. Ya da öğle yemeğinde önemlibağlantıları sağlayabileceğin biriyle arkadaşlık geliştirebilirsin.Bugün özdisipline odaklanmanız gerekebilir. Dikkatinizi dağıtacak cazip şeylerle karşılaşabilirsiniz. Paranızı büyük bir ziyafete saçmak isteyebilirsiniz. Kilo vermeye çalışıyorsanız kendinize hakim olun! Sahip olmayı çok istediğiniz pahalı bir eşyaya rastlamanız da olası. Bunu satın almak için biraz para biriktirmeyi bekleseniz iyi olur.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tamamen özgür olsanız yakınlarınıza asil ve büyük bir proje sunacağınız şüphesiz. Fakat ne yazık ki, bugün sizi dinlemeye pek gönüllü değiller bu yüzden onları, size katılmaya ikna edemeyebilirsiniz. Aslında, göz önünde bulundurmadığınız tümö zorlukları listeleyerek söylediklerinizi eleştirebilirler. Bunu bir uyarı olarak görün. Bugün büyük girişimler için uygun bir gün değil!

24 Şubat 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 15.22'ye kadar Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar beslenme düzeninizi korumaya gayret edin. Zaman zaman halsizlik, karamsarlık veya alınganlık içerisinde olabilirsiniz. Fakat 15.22'den itibaren enerjinizi topluyor ve aşk ilişkilerinde keyifli deneyimler içerisinde oluyorsunuz.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Konsantrasyonunu korumakta zorlandığın konuları küçük yardımlar ile aşabilirsin. Zamanında yaptığın fazla harcamalar bugün seni önlem almaya itebilir. Zorunlu olmadıkça harcama yapmak istemiyorsun. Kalbi boş bir Terazi burcuysan seni heyecanlandıran kişi ile buluşma kararı verebilirsin.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aileniz hedefleriniz ile aranıza giriyor olabilir. Hayatınızla ilgili kararları verirken onların desteği ve fikrini almalı ancak son kararı yine kendinizin vereceğini de uygun bir dillere onlara anlatmalısınız.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bazı planlarınızda değişiklikler söz konusu olabilir. Cömert tavrınız ortaya çıkabilir. Bugün arkadaşlarınızla plan yamak size iyi gelecektir. Meslek grubunuzdan kişilerle bir araya gelebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekleri göz ardı etmeyin. Akşam saatlerinde hafta sonu için yeni planlar yapabilir, yolculuklara çıkabilirsiniz.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hem maddi hem manevi her konuda siz bir şey yapmadan olayların sizin yüksek hayrınıza sonuçlandığını görebilirsiniz.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

24 Şubat 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ofiste veya evde fiziksel işlerle meşgul olun. Her ne pahasına olursa olsun, etrafınızı düzenleyin. Üretken olmak için çevrenizin düzenli olması gerekiyot. Yoksa sürekli dikkatiniz dağılacak.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizden başka hiç kimsenin düşünceleri önemli olmayacak. Takıntılı yönlerinizin sizi olumlu yönlendirdiğinin farkındasınız. Mesleki konularda istediğiniz her türlü şartı karşı  tarafa kabul ettireceksiniz.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğlenmek için katılacağınız sosyal ortamlar için vakit bulamayabilirsiniz. Diğer taraftan, işlerinizle ilgili davetler, toplantılar, veya seminerlere katılabilirsiniz. Tartışılan, karara bağlanan veya açıklanan şeyler, sırtınızdaki yükü kaldırabilir.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınız hakkında önemli kararlar alacaksınız. Kariyeriniz hakkında bazı değişiklikler yapmak istiyorsunuz. Bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirecek besinler tüketmeye özen gösterin ve uyku saatlerinizi düzenleyin.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partneriniz bazı kararları almak için acele ediyor. Onun ısrarlarına direnmeye çalışmayın. Birbirinizi biraz daha yakından tanımaya ihtiyacınız olabilir. Gelişigüzel teşebbüsler, düşünce ve davranışlardan sonra pişmanlık duymak istemiyorsanız, şimdiden tedbirinizi almalısınız. Olayların sonunu istediğiniz gibi getirme imkanınız var. Sürpriz şekilde gelecek bir ortaklık önerisi, sizi büyük para hesapları içine sokacak. Uykusuzluk sağlığınızı etkileyebilir. Uyku düzeninizi bozmamaya çalışmalısınız.

24 Şubat 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 22' 04" R
Ay
Yay
00° 37' 24"
Merkür
Koç
15° 59' 42"
Venüs
Koç
25° 51' 19"
Mars
Balık
26° 30' 12"
Jüpiter
Boğa
22° 59' 11"
Satürn
Balık
16° 11' 54"
Uranüs
Boğa
22° 06' 36"
Neptün
Balık
28° 46' 44"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
20° 25' 16"
Lilith
Başak
22° 52' 28"
True Node
Koç
15° 33' 17"
Son Güncelleme : 26/04/2024 05:48

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>