Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Duygu Yoğunluğun Azalıyor! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mart 2024, Pazartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki problemleri kısa zaman içerisinde ortadan kaldırmak için harekete geçmeye çalışacaksınız. Sınırları lehinize çevirmek için uygun zamandan geçiyorsunuz. Hata yapmadığınız sürece sorun yaşamayacaksınız.

Mesleki olarak kendinizi toparlamakta pek sorun yaşamayacaksınız. Etkin adımlar atmak için uygun zamandasınız. Tercihlerinizin her açıdan belirleyici olabileceğini de unutmamanız gerekiyor.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha sabırlı olun. İstediklerinize ulaşmak için zamana ihtiyacınız var. Dengeleri çok fazla zorlamamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kalbinizi kıran şeyler gözünüzü açabilir. Bugün gözünüzün açıldığını ve ileriyi daha net gördüğünüzü fark edebilirsiniz. Emek vermenize değecek seçimler yapmalısınız.

25 Mart 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Terazi burcunu etkileyen konular arasında ilişkiler ve ortaklıklar ön planda olabilir. Duygusal dengeyi korumak ve iletişim becerilerinizi kullanmak önem kazanabilir. Eğer kararlar almanız gerekiyorsa daha objektif olmaya çalışmalı ve mantıklı düşünmelisiniz. Ayrıca bugün arkadaşlarınızdan destek alabilir veya sosyal etkinliklere katılabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

25 Mart 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Burcunda Ay tutulması gerçekleşiyor. Uzun zamandır süren duygu yoğunluğun, nihayet bugün biraz olsun azalacak. Kariyerin konusunda alacağın kararlar, ilerleyen zamanlarda oldukça işine yarayabilir. Kendi işini yapan bir Terazi burcuysan, finansal zorlanmaların üstesinden gelebilmek adına, kredi başvurusunda bulunabilirsin.

25 Mart 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklı işler yapmak, grup halinde hareket etmekten hoşlansanız da bazı çekincelerinizi aşamamış olabilirsiniz. Bugün bazı sorumlulukları paylaşmak ya da bunlarla ilgili fikir almak konusunda görüşmeler yapmanız gerekebilir. "Bir yolunu bulurum" deyip kenara çekilmeyin; bugün ortaya çıkın. 

25 Mart 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal dalgalanma içinde olabilirsiniz. Kişisel konular ön plana çıkabilir. Hassas olduğunuz olaylarda tartışmacı bir üslupta olabilirsiniz. Bedeninize ait konular daha fazla gündeme gelebilir. Beslenmenize dikkat etmelisiniz. İkili ilişkilerinizde karşınızdakiyle inatlaşmamaya özen gösterin. Gün içinde ilişkilerinizde beklentiler artabilir.

25 Mart 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bilet almak ya da harekete dair herhangi bir aktiviteye dahil olmak sizlere çok iyi gelebilir. Yeni şeyler keşfetmek ise size daha entelektüel hissettirecek.

25 Mart 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendine olan güvenin artacak ve bazı şeyleri tek başına halletmek isteyeceksin. Daha önceden yardım istediğin bir konuda bugün tek başına daha başarılı olabilirsin. Bugün senin için daha rahat odaklanabileceğin bir gün olacak.

25 Mart 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün muhtemelen romantik konular için ideal bir yerdesiniz. Yardımınız ve desteğiniz aracılığıyla birine olan sevginizi gösterme eğilimindesiniz. Özellikle yakın ilişkiler bundan oldukça faydalanabilir. Sorunları çözmek veya ilgi alanlarınızı geliştirmek için ihtiyaç duyduğunuz bilgi veya kaynaklara rastlamanın normalden daha kolay olduğunu göreceksiniz. İşe ve yakın ilişkilere cömert bir yaklaşım mümkündür ve başarılı olmanıza yardımcı olur. Doğal yetenekleriniz daha belirgin ve çekici. Dikkat çekeceksiniz, bu yüzden bunun olumlu bir yerden gerçekleştiğine emin olun!

25 Mart 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişki kurduğunuz insanların istediğiniz sakinlikte olmaması aslında sizin gereğinden fazla tepkisiz ve sakin olmanızdan kaynaklanıyor. Düşüncelerinizi ve tepkilerinizi bastırmanızın ne size ne de karşınızdaki kişilere faydası var. Biraz tepkisel olabilmeyi öğrenmelisiniz.

25 Mart 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı bir cesaret ile cesaretsizlik arasında gidip geliyorsunuz. Geçmişinizi gözünüzün önüne getirirseniz, şu anda size çok zor gelen ve gözünüzü korkutan şeylerin yakında hiçbir öneminin kalmayacağını göreceksiniz. Böylece hem kendinizle hem çevrenizle daha barışık bir şekilde hareket edebilecek ve çevrenizden çok daha az tepki ve direnişle karşılaşabileceksiniz.

25 Mart 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hastane, sağlık, bilinçaltı veya vizyon, sosyal kimlik, fiziksel değişim konularında güçlü gelişmeler gerçekleşebilir. Bu dönemde aşk, sağlık, çalışma hayatınızda güzel ve kalıcı gelişmeler gerçekleşebilir.

25 Mart 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk yaşamınızın büyük bir potansiyeli olduğunu düşünüyorsunuz, fakat ilişki arkadaşınız henüz ikna olmuş değil. Sabırlı olmak sizin avantajınız olacak. Kariyerinizle ilgili ilginç gelişmeler içinde bulunduğunuz bir dönem. Farklı istekler içine girebilir, düşüncelerinizi yeniden düzenlemeye başlayabilirsiniz. Önemsemediğiniz küçük harcamalar gözünüze batmıyor, ama sonradan sıkıntısını yaşıyorsunuz. Sağlığınıza hiç dikkat etmiyorsunuz, şimdi belki önemli değil ama yarın önemli olabilir.

25 Mart 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 23' 33" R
Ay
Terazi
17° 33' 49" R
Merkür
Boğa
05° 34' 53"
Venüs
Boğa
25° 09' 01"
Mars
Koç
14° 44' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 34' 21"
Satürn
Balık
18° 04' 37"
Uranüs
Boğa
23° 28' 56"
Neptün
Balık
29° 25' 42"
Plüton
Kova
02° 02' 09"
Chiron
Koç
21° 42' 10"
Lilith
Başak
25° 30' 48"
True Node
Koç
14° 56' 44"
Son Güncelleme : 20/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>