Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Araştırmacısın! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mart 2024, Perşembe

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade ederken ufak tefek problemler gündeme gelebilir. Olumsuz durumları gözünüzde çok fazla büyütmemeniz gerekiyor.

Kontrolü tamamen elinizde bulundurmaya çalışın. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olursa olsun, üstesinden gelebileceksiniz.

Parasal durumlara uygun hareket ettiğiniz takdirde her şey istediğiniz gibi olmaya başlayacak. Belirsizlikleri ortadan kaldırmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmiştekitecrübeleriniz bugün daha güçlü adımlar atmanızı sağlayabilir. Ekonomik açıdan da kendinizi buna göre düzenleyebileceğiniz! öngörebilirsiniz. Bu konuda danışmanlık vermek ya da destek sağlamak gibi alanlarda kendinizi gösterebilirsiniz.

28 Mart 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün Terazi burcunun insanları için ilişkilerde dengeyi sağlamak ve çatışmalardan uzak durmak önemli olabilir. Gergin durumlarda sakin kalarak çözüm yolları aramak başarılı sonuçlar getirebilir. Aynı zamanda, kariyer konusunda dengeli adımlar atarak hedeflerinize daha yaklaşabilirsiniz. İletişime önem vermeniz ve açık fikirli olmanız faydalı olacaktır. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

28 Mart 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Oldukça hareketli bir güne hazır mısın? Planladığın proje çalışmaların ile ilgili araştırmalar yapmak isteyebilir, planlarını detaylandırabilirsin. İşinden memnun değilsen, gün içerisinde alacağın teklif oldukça cazip gelebilir. İlişkisi olan ya da evli bir Terazi burcuysan, iyi bir organizasyonla, değer verdiğin kişiyle, hem romantik hem de eğlenceli bir akşam geçirebilirsin.

28 Mart 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kalabalık çevrelerde bulunmak paylaşmak istediklerinizi engelleyebilir. Bu aşamada konuşmak için kendinizi zorlamak yerine başka uygun bir anı bekleyebilirsiniz. Bu sayede neyin geçici neyin uzun süreli bir etki bıraktığını anlamak için zaman kazanabilirsiniz.

28 Mart 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi durumunuzla ilgili yeni sorumluluklar almak isteyebilirsiniz. Çalışma koşullarınızda karar almakta zorlanabilirsiniz. İşlerinizde tamamlanmalar olabilir. Gün içinde ilişkilerinizle ilgili yeni farkındalıklar kazanabilirsiniz. Çatışmalar gündeme gelebilir. Bazı şeyleri netleştirmek isteyebilirsiniz. Yaratıcı olduğunuz konulara yönlenmek kafanızın dağılmasına neden olabilir.

28 Mart 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde bedensel olarak da kendinizle ilgilenmeniz gereken bugünde çevrenizdeki karşı cinsin dikkatini hemen ve kolaylıkla çekebilirsiniz.

28 Mart 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafında olup biteni daha net göreceğin bir gün olacak. Hemhem de arkadaşlık konularında daha önceden farklı gördüğün bazı şeylerin gerçek yüzünü keşfedebilirsin. Bugün bazı şeyleri gözlemlemek, eyleme geçmekten daha etkili olabilir.

28 Mart 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, günün ilk yarısında biraz huzursuzluk veya belirsiz bir hoşnutsuzlukla mücadele ediyor olsanız da aslında sessizlik ve öngörülebilirlik arıyorsunuz. Bazı açılardan kendinizi bir şey hakkında oldukça tutkulu veya dünyaya meydan okumaya hazır hissediyor olabilirsiniz. Nitekim koşullar planlarınızı desteklemiyor gibi görünüyor veya planlar istediğiniz gibi gerçekleşmeyebilir. Bu ne kadar sinir bozucu olsa da gün ilerledikçe enerjilerinizin daha özgür ve daha akıcı olduğunu göreceksiniz. Bu süreçte hızlı hareket etmekten kaçınmak en iyisidir.

28 Mart 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, işinizle ilgili çalışmalarda güçlü bir motivasyon birliğine ihtiyacınız var. Bugün kalabalık ortamlarda bile, çevrenizden kopabilir, bir çok arkadaşınızın sizi uzaktan izlemesine neden olabilirsiniz. Çekiciliğini mükemmel..

28 Mart 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Coşkunuz sizi sandığınız gibi ileri taşımak yerine yavaş yavaş yıpratmaya daha meyilli. Bu dürtüyü baskılamazsanız yol alamazsınız. Asabi yapınız yanlış kararlar almanıza neden oluyor ve neredeyse tanıştığınız herkesle tartışmanıza yol açıyor. Bu baskılara, hiç değilse bu huzursuz dönem geçene dek dayanmaya çalışın.

28 Mart 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün partner veya ortağınıza odaklanabilirsiniz. Çocuk, hobi, aşk, tatil alanlarında sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

28 Mart 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Eğer yeni bir aşka yelken açtıysanız bu sizin hayatınızın aşkı olabilir. Başka biri gibi davranmayın. Kendiniz olun aşkınız sizi mutlu edecek. İş yerinizde olan adaletsizliklere karşı tepki duymanız, sizi riskli davranışlara yöneltmemeli. Yaşanan birçok sorunun sizinle hiçbir ilgisi yok. Birikimleriniz hayalleriniz için yeterli değil, ama ummadığınız kadar destek göreceksiniz. Kendinizi yoğun baskı altında hissetmeniz özellikle mide rahatsızlıkları ve baş ağrısı gibi problemler yaratabilir.

28 Mart 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 09' 20" R
Ay
İkizler
04° 38' 08" R
Merkür
Koç
22° 58' 20"
Venüs
Boğa
12° 05' 38"
Mars
Koç
06° 39' 04"
Jüpiter
Boğa
26° 04' 11"
Satürn
Balık
17° 19' 25"
Uranüs
Boğa
22° 51' 59"
Neptün
Balık
29° 09' 57"
Plüton
Kova
02° 05' 38"
Chiron
Koç
21° 09' 19"
Lilith
Başak
24° 20' 12"
True Node
Koç
15° 16' 09"
Son Güncelleme : 09/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>