Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Destek Oluyorsun! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mart 2024, Salı

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Tercihlerinizin ve atacak olduğunuz adımların her açıdan belirleyici olabileceği bir gün.

Mesleki anlamda pek sorun yaşamayacaksınız. İstenmeyen sorunların ve sıkıntıların yavaş yavaş çözüme kavuşma ihtimali var. Karmaşıklık yaşanmayacak.

Maddi anlamda kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz ancak bunun size fazladan harcama yaptırmamasını sağlamanız gerekiyor. Elinize geçen fırsatları doğru anlamda değerlendirmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eşitlik savunucusu olmak başkaları tarafından saf olmak olarak tanımlanabilir. Siz bu tanımlara kafayı takmak yerine doğrularınızı geliştirmeye çalışmalısınız. Bugün saygı ve sevgi çerçevenizi temiz tutmak adına kirlilik oluşturan düşüncelerden, insanlardan ve seçimlerden uzak durmayı tercih edin.

26 Mart 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerde dengeyi sağlamak ve adil olmak önem kazanabilir. Mücadele etmek yerine işbirliği yaparak sorunları çözmek daha olumlu sonuçlar verebilir. Duygusal açıdan dengede kalmaya özen göstermek, ilişkilerdeki olumlu enerjiyi artırabilir. Kararlarınızı alırken mantık ile duygularınızı dengelemeniz faydalı olacaktır.

26 Mart 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İddialı göründüğün ve cesur konuşmalar yaptığın bir gündesin. Çalışan bir Terazi burcuysan, çalışma arkadaşlarınla yapacağın konuşma, beklentinin üzerinde bir etki yaratabilir. Maddi bazı zorluklardan dolayı karşına çıkan fırsatları gözü kapalı kabul edebilirsin. Gün içerisinde, etrafında senden yaşça küçük kişilere bazı konularda destek olman gerekebilir.

26 Mart 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir fikre öncülük etmenin ve bunun güzel yerlere varmasının özgüveninizi yükselttiğini görebilirsiniz. Kendinize bir yol çizmek istediğinizde buradan hareket ederek neler yapabileceğinizi daha iyi belirleyebilirsiniz. Sizi bunu yapmaktan alıkoyan düşüncelerinizi siz de alıp bir kenara koymayı öğrenmelisiniz.

26 Mart 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendini isteklerinize zaman ayırırken biraz bencil davranabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda zorlanabilirsiniz. Gün içinde ikili ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Yaşanan olaylara karşı sakin kalmanızda fayda var. Karşınızdaki kişiler önem kazanabilir. Haklı olduğunuz konularda bile karşınızdakine bağlı kalabilirsiniz.

26 Mart 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güç ve sabrınız sizin için çok önemli olacak. Birkaç küçük aksaklığın üst üste gelmesi ile beraber hemen moralinizi bozmamalı ya da hedeflerinizden vazgeçmemelisiniz.

26 Mart 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinle barışman gereken bir gündesin. Son zamanlarda kendini çok hırpalıyor ve nazik davranmıyorsan eğer bugün bunu düzeltmek için uğraşmalısın. Kendi üstüne çok fazla gitmemeli ve mutlu olacağın aktivitelere odaklanmalısın bugün.

26 Mart 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün özellikle yakın bir ilişki veya bağımsızlık duygunuz ve kişisel ihtiyaçlarınızla ilgili duygular yükseliyor. Sizinle ya da partnerinizle ilgili bir şeyler ortaya çıkabilir ya da önemli bir doruk noktasına ulaşabilirsiniz. Şimdi oldukça önemli değişiklikler yapıyorsunuz ve başkalarının sizi nasıl gördüğü konusunda kendinizi yeniden yaratmaya isteklisiniz. Duygusal bir uyanış mümkündür ve şu anda karşı karşıya olduğunuz şey, bir süredir yanınızda olan ancak henüz kabul etmediğiniz veya tam olarak fark etmediğiniz bir şeyle ilgili olabilir.

26 Mart 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Paranın satın alamayacağı tek şey zamandır. Onu boşa harcamamalısın. İşine ve aşkına eşit vakit ayırmalısın. Tüm yaraların ilacı da zamandır, bunu sakın unutmamalısın. Her şeye rağmen sana verilen kısıtlı zamanı çok iyi kullan.

26 Mart 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir şey yolunda gitmezse hemen suçu kendinizde aramayın. Belki de sadece dış koşullar müsait değildir. Kendinize iyi davranın, her şeyi oluruna bırakın. Böyle yaptığınızda, bazen önünüzde öyle yollar açılır ki yepyeni olanaklarla karşılaşırsınız. İşte o zaman enerjinizi vargücünüzle harcayabilirsiniz.

26 Mart 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün ani sağlık, ameliyat veya finansal konularda beklenmedik gelişmeler gerçekleşebilir. Fiziksel değişim yapabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

26 Mart 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınız yeni birtakım gelişmelerle yön değiştirebilir. Bununla ilgili belirtiler var, ama biraz daha dikkat kesilmeniz gerekiyor. Uzun süredir boğuştuğunuz sorunlar bugün yine gündeme gelebilir. İş yaşamınızda yeni oluşumlara açık olmalısınız. Üzerinde çalıştığınız projeyle ilgili aradığınız destek ummadığınız birinden gelecek. Kişisel harcamalarınız dışında çok fazla harcamanız var, sıkıntı çekmemek için dikkatli olmanız gerekiyor. Biraz spora ihtiyacınız olduğunu siz de biliyorsunuz.

26 Mart 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 41' 31" R
Ay
Boğa
27° 48' 56" R
Merkür
Koç
22° 31' 40"
Venüs
Boğa
11° 30' 14"
Mars
Koç
06° 17' 01"
Jüpiter
Boğa
25° 57' 25"
Satürn
Balık
17° 17' 11"
Uranüs
Boğa
22° 50' 18"
Neptün
Balık
29° 09' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
21° 07' 47"
Lilith
Başak
24° 17' 01"
True Node
Koç
15° 18' 23"
Son Güncelleme : 08/05/2024 22:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>