Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Umutlusun! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mart 2024, Cuma

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki duygularınızı açığa çıkarmakta zorlanmayacaksınız. Yakın zamandan beri mesafeli yaklaşımlarda bulunuyorsunuz ve bu da ilişkinizde yaşadığınız huzursuzlukların asıl nedeni olarak görülmekte. Kendinizi duygusal olarak biraz toparlamalısınız.

Düşündüklerinizi uygulama konusunda ufak tefek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. İşbirliği içerisinde olduğunuz kişilerle ortak nokta üzerinde buluşmanız gerekmekte. Tüm sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkmasını sağladığınız sürece rahat nefes alabilirsiniz.

Maddi anlamda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Sorunların ve sıkıntıların son bulmasını arzu ediyorsunuz ancak bunun için beklemede kalmanız gerektiğini de unutmamanız gerekmekte. Doğru ve dengeli adımlar atmaya odaklanın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızı değerli hale getirmek isterken bu değeri eksilten durumların da farkında olmalısınız. Musluğu açık olan bir havuz, ne kadar su harcasanız da dolmayacaktır. Bugün muslukları kapatmaya başlayın.

29 Mart 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Terazi burcuna aşk ve ilişkilerde önemli kararlar alma ve ilişkilerde denge sağlama fırsatları getirebilir. Kendinizi ifade etme konusunda cesaretli olmanız gerekebilir. Başkalarının görüşlerine önem verirken kendi ihtiyaçlarınızı da göz önünde bulundurmayı unutmayın. Enerjinizi olumlu ve yapıcı konularda harcamaya özen gösterin. Hayatınızda dengeyi sağlamak için adımlar atabilirsiniz. Her şeyden önce kendinize güvenmeyi ihmal etmeyin.

29 Mart 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün duygusal olarak kendini biraz hassas hissedebilirsin. Gün ortasından itibaren bir araya geleceğin kişilerle paylaşımlarda bulunmak keyfini yerine getirecek. İş yerinde başlayacak süreç, hedeflediğin pozisyona ulaşmanda seni biraz daha umutlandıracak. Zor günlerden geçen aile bireyine ya da yakın arkadaşına maddi destekte bulunabilirsin.

29 Mart 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yardım faaliyetleri, destek gösterdiğiniz konular ya da insanlardan arta kalan zamanı yine bu konulara harcıyor olabilirsiniz. Belki hemen değil ama bir süre geçtikten sonra kendinizle aranıza bir mesafe girdiğiniz, artık tanıyamadığınızı fark edebilirsiniz. Farkı ve mesafeyi azaltmak için bugünü bir fırsat olarak görüp iç sesinize kulak vermelisiniz.

29 Mart 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal kaynaklarınızla ilgili konularda yeniden harekete geçebilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konularda daha fazla sorumluluk almak zorunda kalabilirsiniz. Gelecek yönünde planlar gündeme gelebilir. Tutkulu olduğunuz konularda stresler yaşanabilir. Sorumlu olduğunuz konularda duygusal olarak kendinizi rahat hissetmeyebilirsiniz.

29 Mart 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda gerek ikili ilişkilerde gerekse diğer konularda net, hatta bir miktar otoriter bir tavırla kişisel çizgilerinizi belirlemeye çalışın.

29 Mart 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün senden gizlenen bazı sırlar açığa çıkabilir. Bazı şeyleri yeni öğrenmenin getirdiği şoku atlattıktan sonra sakin ve yapıcı tepkiler vermen gerekebilir. Çevrendeki insanlarla daha iyi bir iletişime geçeceksin bugün.

29 Mart 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün pratik konulara olumlu, ilerici bir yaklaşım getirmek için mükemmel bir konumdasınız ve bunu yapmak size çok fayda sağlıyor. İşinizi veya günlük rutinlerinizi sürdürürken sosyal fırsatlar veya olumlu enerjiler ortaya çıkar. Sorunlara yönelik çözümlerin şu anda geleneksel çözümler olması pek mümkün değil ya da her zamanki gibi ortaya çıkmıyor; bu nedenle zihninizi olasılıklara açık tutmak mantıklıdır. İşleri biraz farklı yapmak size yeni kapılar açabilir veya en azından ruh halinizi ve konsantrasyonunuzu iyileştirebilir. İşbirliği mümkün ancak isterseniz tek başınıza ilerlemek de kolay ve doğal.

29 Mart 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal ilişkilerinizin önemli olduğu bir gün. Partnerinizle ortak kararlar alacak ve kendinizi mutlu edecek aktivitelerin planlarını yapabilirsiniz. Birlikte yeni işler yapmak istiyorsanız, uygun bir gün seçmiş bulunuyorsunuz.

29 Mart 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Etrafınızdakiler sizi fanatik bir misyoner gibi görüyor. Hafif geri çekilin ve başkalarının fikir ve davranışlarını kabul edin. Ayrıca başkaları bir hata yaptığında hemen sinirlenmeyin. Fazla heyecan sağlığınız için her açıdan zararlı olacaktır. Sizin de şefkate ve takdir edilmeye ihtiyacınız var. Günlük yaşamın streslerini arkanızda bırakın. Rahatlamak, enerji depolarınızı şarj edecek.

29 Mart 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün finans, özel hayat, sağlık konuları ön plana çıkabilir ani süprizler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

29 Mart 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda her şey mükemmel gidiyor. Sevgilinizle aranızda herhangi bir sorun yaşamıyorsunuz, gelecek için önemli kararlar almanız an meselesi. Kıskanç ve sadece kendini düşünen bir çalışma arkadaşınız, sizi yanlış bir yola sürmek için çalışıp duruyor. Belirleyeceğiniz tavrınızla bir olaya yön vereceksiniz. Çok sabırlı olmanız gereken bu olayda biraz fazla tepkili davranışınız çok zarar verici olabilir. Maddi menfaatlerinizi korumalısınız. Para konularında kandırılmamaya dikkat edin.

29 Mart 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 52' 48" R
Ay
İkizler
00° 35' 30" R
Merkür
Koç
22° 42' 24"
Venüs
Boğa
11° 44' 36"
Mars
Koç
06° 25' 58"
Jüpiter
Boğa
26° 00' 10"
Satürn
Balık
17° 18' 05"
Uranüs
Boğa
22° 50' 59"
Neptün
Balık
29° 09' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
21° 08' 24"
Lilith
Başak
24° 18' 18"
True Node
Koç
15° 17' 31"
Son Güncelleme : 09/05/2024 03:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>