Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Fikir Ayrılıkları Geride Kalıyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Nisan 2023, Cumartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün dışarı çıkıp keyifli ortamlara girmek isteyeceksin. Bu yüksek enerjin, yeni insanların dikkatini çekebilir. Yeni birisi ile flörtleşme veya muhabbet etme de kalbinin daha hızlı atmasını sağlayacak.

Kendinizi ruhsal yöndenyerinde gelişime açık hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Yalnız başınıza yürütebileceğiniz çalışmalar bugün daha verimli olacaktır. Dışsal faktörler sizi fazlasıyla etkileyeceğinden, bedensel ve ruhsal sağlığınıza da özen göstermelisiniz.

Maddi konularda daha rahat edeceğin bir gündesin. Etrafında parasal konularda olumsuz konuşan insanlara inat daha başarılı bir kazanç elde edebilirsin. Parasal kaygıları bir kenara bırakabileceksin bugün.

Sağlığın ile alakalı dikkatli olman gereken noktalara özen göstermelisin. Eğer düzenli ilaç kullanıyorsan bu ilaçları her gün aldığından emin olmalısın. Kendini çok fazla yormamak ve vücudunu dinlendirmek sana daha iyi gelebilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etrafındaki insanlarla arandaki fikir ayrılıklarını kavga çıkmasın diye arka plana atmamalısın. Düşüncelerini düzgün bir şekilde paylaşman sana daha iyi etkiler getirecek. "Ağzımızın tadı bozulmasın" diye düşünürsen kendi enerjini düşürmüş olacaksın.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir arkadaşla beklenmedik bir buluşmada, o kişinin tecrübe ettiği bir şey hakkında yoğun şeyler sezebilirsiniz. Bu durum oldukça üzücü olacak, hazırlıklı olun.Artan psişik farkındalığınız diğer insanlar hakkındaki düşüncelerinizin ve duygularınızın her zamankinden daha çok yoğunlaşmasına sebep olabilir. Bu durum onlar hakkındaki anlayışınızı arttırabilir ama onlar söylemeden bu durumu bildiğinizi fark ettirmemeye dikkat edin. Bu şimdilik arkadaşlarınıza biraz fazla gelebilir.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sahip olduğun ilişkini dengelemeye çalışıyorsun. Kısmen de olsa bu konuda başarılısın. Ufak tefek fikir ayrılıkları olsa da geride bırakacaksın. Eğer işini evinden devam ettiren bir Terazi burcuysan,konusunda telaşlı davranışlar sergileyebilirsin. Bu durum birçok hata yapmana neden olabilir.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zor yollarla öğrenmek durumunda kaldığınız bazı konular olabilir. Bunları kendi hikayenize göre kolaylaştırabilirsiniz. Tecrübelerinizi hayatınıza taşıyarak bir yük taşıdığınız hissinden kurtulabilirsiniz.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gruplar içinde olmak, arkadaşlarla zaman geçirmek keyifli olabilir. İkili ilişkilerinizde de daha hareketlisiniz ve yeni tekliflere açıksınız.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızla alakalı deneyimleri hayatınıza çekeceğiniz bir evredesiniz. Karakteristik olarak adil olsanız da bunu nezaketle kombinlememek iyi gelecektir.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kişisel gelişimini destekleyecek aktiviteler peşinde olabilirsin bugün. Yepyeni bir konuda eğitim almak isteyebilirsin hatta. Şans senden yana, çünkü bu konularda karşına daha fazla fırsat çıkabilir.

29 Nisan 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tek bir olumsuz eleştiri, bugün size birçok tezahürattan daha yüksek sesli gelebilir. Çevrenizdeki biri, mutluluğunuza gölge düşürmek isteyen gizli bir düşman olabilir veya hedeflerinizi desteklemeyebilir. Muhtemelen yanınızda tonlarca insan vardır ancak yine de bu olumsuz sesi bastırmak ve ona rağmen cesaretlendirmelerini duymak zor olabilir. Güvensizliğe düşmek ve gölgelere çekilmek kolay gelebilir ancak gururlu durmak uzun vadede daha iyi olacaktır. Düşmanlarınıza herhangi bir tatmin vermeyin! İntikam planlarıyla da vaktinizi ve enerjinizi parçalara bölmemeye çalışın. Siz kendinize odaklanıp başardıkça her şey yerli yerine oturacak.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu dönem baskıcı davranışlardan çabuk etkilendiğiniz için, kendinizi korumaya alacaksınız. Sahiplenme içgüdülerinizi kontrol altına almalısınız. Zihninizde yer edinen konumlara ulaşmak için gerekli tüm imkanlara sahipsiniz.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sabrınızı zorlayacak durumlarla karşılaşacaksınız. Kendi kapasitenizden şüphe etmemeniz önem taşıyor. Koşullarınızı değiştirmek için gereken güce sahipsiniz. İşyerinde güçlüklerle karşılaşırsanız, kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın ve sorunları çözmenin en iyi yolunu arayın. Engeller, ders alabilmemiz için karşımıza çıkarlar. Bu zamanı olumlu bir şekilde kullanın ve gereken becerilerinizi iyileştirin.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yakın zamanda verdiğiniz bir karar, bir türlü içinize sinmiyor olabilir. Normalde uzun uzun düşünüp karar veren biriyken, bu kararı çok kısa sürede almış olabilirsiniz. Bir kararın hızlı verilmiş olması, onun yanlış olduğu anlamına gelmez. Bir de bu açıdan bakabilirsiniz.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşadığınız ilişkiden memnun değilsiniz! Sürekli tartışma ve kavga dolu bir beraberlik yaşıyorsunuz. Duygusal açıdan hissettiğiniz çelişkileri çözmek için çaba sarf edin. Birden fazlateklifi almanız mümkün. Mevcut yeteneklerinizin ötesinde, sizden daha çok bilgi isteyen teklifi tercih etmelisiniz. Satın almak istediğiniz bir şey için birikiminiz yeterli olmayabilir! Her ne kadar enerjiniz yerinde olsa da, hava değişimlerine karşı dikkatli olmanızda fayda var.

29 Nisan 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 53' 46" R
Ay
Balık
15° 32' 28"
Merkür
Koç
18° 41' 37"
Venüs
Boğa
05° 24' 22"
Mars
Koç
02° 28' 49"
Jüpiter
Boğa
24° 47' 37"
Satürn
Balık
16° 53' 02"
Uranüs
Boğa
22° 33' 08"
Neptün
Balık
29° 00' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 32"
Lilith
Başak
23° 44' 04"
True Node
Koç
15° 22' 51"
Son Güncelleme : 03/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>