Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Aralık 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kıskançlıkları aşk hayatının virüsü gibi görüyorsunuz. Bu doğru bir bakış olsa da, karşı tarafı rahatlatma niyetinizin önünde bir engel değil. Böyle bir davranışa gireceksiniz gibi görülüyor.

İş hayatınızdaki son gelişmeler sizinle çok ilgili değil, fazla ön plana çıkmanız gerekmiyor. Bu günler içinde fazlasıyla önemli iki görüşmeniz var. Biri sizi birtakım sonuçlara ulaştırabilir.

Para durumunuz yavaş, yavaş yoluna girecek. Bunda payınızın olabilmesi için masraflı sosyallikleri aza indirmeniz gerekecek. Bir para konusu bugünlerde, istemediğiniz düzeyde tartışılabilir.

İş güvenliğiyle ilgili korkular yaşayan arkadaşınızın endişeleri doğru çıkabilir. Onu iyimserliğe yöneltmek yerine, başka çözümler aramanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugüne kesmiş olduğunuz önemli randevunuzdan istediğiniz sonucu alamayabilirsiniz. Ama bu, uzun vadede sizin kazancınız olacak. Kolayca teslim olan biri değilsiniz. Bu niteliğiniz bazı durumlarda ters tepkiler verebiliyor.Yakında özlem gidereceğiniz bir kavuşmanız var. Aile ilişkileriniz biraz daha ilgi ve özen bekliyor.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler yeni haftamızı saat 03:34 Güneş-Mars görünüm etkisinde karşılıyoruz. Önümüzdeki birkaç gün boyunca işlerimizi iyi takip etmemiz gerekecek. Düzenli, planlı ve gerçekçi olmalıyız. Önümüze fırsatlar çıkabilir. Bunları enine boyuna inceleyelim. Yolculuk, iş, eğitim, sağlık ve yakınlarımızla ilgili konularda duygusal düşünebiliriz. Yaşadığımız tecrübeleri unutmayalım. Ne fazla iyi niyetli olup taviz verelim ne de önyargılı düşünüp gereksiz şeyleri dert edinelim. İhtiyaçlarımızın farkında olalım. Hassasiyet nedeniyle yanlış veya aceleyle kararlar vermeyelim. Saat 03:38 Uranüs-Kuzey düğüm görünümü, ilişkimizde yaşanan sorunları geride bırakmak arzumuzu işaret ediyor. Bizi anlamamakta ısrar eden bir eş veya sevgili istemiyoruz. Gerçekten güven ve huzur bulmaktan yanayız. Hayat şartları, ilişki problemleri bizi yoruyor. Bu nedenle yolumuzu bulmakta ve ilerlemekte zorlanıyoruz. Kimi güveneceğimizi, bilemiyoruz. Bu hassasiyet yüzünden kendimizi sürekli aynı yerde dönüp dolaşan kişi gibi hissediyoruz. Saat 21:14 Ay-Kuzey düğüm görünümü, güvenli, huzurlu bir yaşam arzumuzu işaret ediyor. Hem içeriden hem dışarıdan gelen etkilerle mücadele etmek yerine, kendi içimizde huzuru bulmaya çalışacağız. Saat 21:16-22:55 Ay boşluk süresince, sen ve ben demek yerine biz olmalısınız. Durumunuzu gözden geçirmekte yarar vardır. Saat 22:55 Ay-Akrep seyri, paraya düşkünlüğü yükseltir. Kazancınızı yükseltmenin, size sağlayacağı konforun, gücün peşindesiniz. Mutlu, huzurlu, esenlik dolu bir hafta geçirmeniz dileğimle,

3 Aralık 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Geçmişle şimdiyi kıyaslıyorsun! Gökyüzündeki mevcut döngü senin en çok ikili ilişkilerini ilgilendiriyor. Geçmiş her adımda hatalarıyla, pişmanlıklarıyla ve yaşanmışlıklarıyla sana bir yandan göz kırpıyor. Şu an ki şartlarını geçmişle kıyaslamaya başlıyorsun. İş hayatının hareketlenmesi ile birlikte girdiğin yeni ortamlarda eskiden tanıdığın ancak iletişim kurmadığın biri ile karşılaşabilirsin. Niyetini anlamak için temkinli davranmayı tercih edeceksin. Kalbine söz geçiremediğin konularda da kendine keskin çizgiler çekerken, yeni bir yol çizmek isteyebilirsin. Evli ve çocukları olan bir Terazi burcuysan, ailecek eski günleri yad edebilirsiniz. Spor alışkanlığını ihmal eden bir Terazi burcuysan, rutinlerini geri kazanmak için kendine farklı yöntemler belirleyeceksin. En yakın arkadaşını spora teşvik etmek isteyebilirsin.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler beklediğinizden daha farklı ve güçlü gelişebilir. Akşama doğru arkadaşlarınızdan alacağınız davete katılabilirsiniz. Uzaklara gitme isteği duyacak, duygusal ve heyecanlı davranacaksınız.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Hassasiyetiniz olan konularda daha kabullenir davranmanızda fayda var. İkili ilişkilerinizde tartışmalara açık bir gündesiniz. Harcamalarınızda abartıya kaçmamaya özen gösterin. Sorumlu olduğunuz konuları tamamlamak için fırsat yaratabilirsiniz. Alım satım işleri gündeme gelebilir.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eğer bir yere bağlı çalışıyorsanız, durumunuzu netleştirmenin bir yolunu bulacaksınız. Yanlış anlaşılmalar yaşanabilir.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde finansal konular, aşk hayatınız, kendi enerjinizi ve yeteneklerinizi sergileyeceğiniz alanlarda ve çocuklarınızla ilişkilerinizde problemler yaşayabileceğiniz bir zamanda iken, 17.00 sonrasında çok daha rahat iletişim kurabileceğiniz, aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde etkili paylaşımlarda bulunabileceğiniz, enerjinizin yükseldiği bir zamanda olacaksınız.

3 Aralık 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrede beklenmeyen krizler olabilir, hedefleri konusunda ısrarcı davranan yakınlarınız sizi yorabilir. Yenilenme arzunuz yüksek. Tatmin edici yaratıcı çözümler uzun vadeli katkı sağlar.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

6 Ocak'a kadar Akrep burcunda seyahat eden yönetici gezegeniniz Venüs, size kendinizi değerli hissettirecek. Elinizdeki işlerden umduğunuzdan daha fazla gelir elde edebilirsiniz. Ama bu gelir eski borçların ödenmesi için de kullanılabilir. İşinizde kalıcı proje girişimlerine imza atabilirsiniz. Sevdiğinizle tutku yaşamalısınız.

3 Aralık 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

3 Aralık 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 44' 55" R
Ay
Oğlak
02° 09' 42"
Merkür
Koç
16° 21' 22"
Venüs
Koç
28° 52' 23"
Mars
Balık
28° 23' 38"
Jüpiter
Boğa
23° 33' 18"
Satürn
Balık
16° 25' 18"
Uranüs
Boğa
22° 14' 56"
Neptün
Balık
28° 51' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 40"
Lilith
Başak
23° 08' 46"
True Node
Koç
15° 25' 15"
Son Güncelleme : 28/04/2024 16:34

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>