Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
İlişkilerin Mükemmel Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Aralık 2022, Cumartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 70%

Mevcut ilişkinin daha iyiye gitmesi için elinden geleni yapmak isteyebilir, bu konuda bazı değişimler yapabilirsin. Üzerine düşeni eksiksiz yapıp geleceğe emin adımlarla yürümeyi istemek senin de hakkın. O yüzden de sevdiğin insanla bu konularda konuşmayı ihmal etmemelisin.

İş hayatınızdaki ilişkilerin içinde belli bir ağırlığınız var. Sorulan, danışılan, dert açılan biri konumundasınız. Ama bu konumun sizi gitgide bazı sorumluluklar altına sokmaya başlaması gözünüzü korkutuyor.

Para konusunda ileride sıkıntı yaşamamak için daha dikkatli olman gerekebilir ve bugün bunu daha net görebilirsin. Harcamalarında plana göre hareket etmek seni birçok sıkıntıdan koruyabilir. Savurganlıktan uzak durmakta yarar var o yüzden bugün.

Etrafında olan bitene karşı sakin kalmaya çalışmakta yarar var. Ani tepkiler vererek yorgun düşmemeli, zihnini yormamalısın. Günü rahat geçirmek için sakin kalmak önemli olabilir. Yediklerine de ayrıca dikkat etmek kendini iyi hissetmeni kolaylaştırabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün içinde daha açık fikirli olmak özellikle de maddi konularda daha iyi ilerlemeni sağlayacak. Bir konu ya da fikir hakkında sabit kalmamalı, daha rahat hareket edebilmelisin. Özellikle de yeni kazanç konularında açık fikirli olman gerekebilir.

3 Aralık 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Her halükârda, haftanın ilerleyen günleri veya gelecek hafta sonu için seyahat ve sosyal planlar yapın, ancak şimdilik her şeyi olduğu gibi tutun. Şu anda iyi bir fikir gibi görünen şey aslında yapmanız gereken son şey olabilir!

30 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ekonomik anlamda kendini güvence altına almak istiyorsun. Kendi işinin sahibi bir Terazi burcuysan çalışanların arasında verimi artıracak hamleler yapabilirsin. Sevdiğin insanla ilişkin bugün mükemmel. Birlikte hafta sonu geçirmenin heyecanı üzerindeyken birden eski hikayelerin açılması, tartışmaya sebep olabilir.

3 Aralık 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev halkının ilgi isteği, birbirinize olan ihtiyacınız gündeme gelebilir. Bunu yeterince yansıtamadığınıza dair eleştiriler aldığınızda öfkeyle yanıt vermek yerine anlamayı seçmelisiniz. Aile içindeki para, borç, alacak verecek gibi konular dolayısıyla bazı hesaplamalar yapabilirsiniz.

3 Aralık 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında belirsizlikler yüzünden kafanız karışabilir. Öğle sonrasında ailevi işlerde yeni adımlar atabilirsiniz.

3 Aralık 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar hayatınızda farklılık yaratmak için küçük şeylerden başlamanız gerekmekte. Her gün gelişiminize bir tuğla ekiyor ve bu şekilde ilerliyorsunuz.

2 Aralık 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınla beraber zaman geçirmek gününün büyük bir bölümünü işgal edebilir. Onlarla daha verimli muhabbetler içine girmeyi tercih edebilirsin. İş konusunda daha etkili görüşmeler yapmak senin için önemli olacak.

3 Aralık 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün mutluluğu bulmak için uzağa gitmenize gerek yok. Gün, heyecan verici deneyimleri ön kapınıza getiriyor. Bunu göz önünde bulundurarak, eskiye fazla odaklanmış ve yeniye yeterince odaklanmış gibi hissetmenize neden olabilir. Zevklerinizi yenilerini aramak yerine tekrarlamayı seçerseniz kendinizi kötü hissetmeyin. Bir yedek plana sahip olmanın yanlış bir tarafı yok.

3 Aralık 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk konusunda eğlenceli duygular sizi bekliyor. Partnerinizle çok iyi vakit geçirebilirsiniz. Bugün, sosyal aktivitelerini ön plana çıkaracak ortamları tercih edeceksiniz. Maddesel konularda özel durumlar söz konusu.

3 Aralık 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem ruh hem vücut sağlığınız açısından zirvedesiniz. Başkaları da sizin bu ışıl ışıl parlayan, güven verici ve olumlu enerjinizin farkında. Yaydığınız enerji yakın çevrenizdekileri etkisi altına alarak, daha kısa bir süre öncesine kadar hayal bile edemediğiniz noktalara ulaşmanızı sağlayacak. Bu enerjiden yararlanın ve bu olumlu döneminizi ziyan etmeyin.

3 Aralık 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün bir şekilde içinizi dökmeniz istenebilir. İnsanlar sizi bombardımana tutabilir ve kabuğunuza çekilmek isteyebilirsiniz. Taşı gediğine oturtacak bir yanıt vermeden önce bırakın enerjilerini tüketsinler. Keskin ve alaycı mizah duygunuz bu yüzeysel günün duvarını bir yumrukta delmeniz için tam da ihtiyacınız olan şey.Şanslı numaralarınız neler?

3 Aralık 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun süredir yaşadığınız duygusal karmaşa, sizi yanlış yönlendirmeye çok elverişli görünüyor. Çok acil almanız gereken kararları bir süre ertelemeniz sizin için iyi olacak. İş yerindeki çalışmalarınız kararlı bir biçimde sürüyor. Bazı endişeler duyabilir veya duygularınız harekete geçebilir. Ancak sabırlı ve sakin davranmayı başarabilirseniz bunların üstesinden geleceksiniz. Uzaklardan gelecek ziyaretçileriniz var. Parasal sıkıntılarınız giderek azalıyor.

3 Aralık 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 33' 59" R
Ay
Yay
03° 12' 05"
Merkür
Koç
16° 00' 24"
Venüs
Koç
26° 06' 25"
Mars
Balık
26° 39' 40"
Jüpiter
Boğa
23° 02' 01"
Satürn
Balık
16° 13' 02"
Uranüs
Boğa
22° 07' 18"
Neptün
Balık
28° 47' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 39"
Chiron
Koç
20° 25' 59"
Lilith
Başak
22° 53' 50"
True Node
Koç
15° 32' 38"
Son Güncelleme : 26/04/2024 10:42

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>