Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Huzur Ön Planda Olacak Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mayıs 2023, Çarşamba

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Aynı fikirlere sahip olduğun ve uyumunun fazla olduğu bir insan ile tanışabilirsin bugün. Bu kişi ile arandaki güzel muhabbet, kalbinin daha hızlı atmasını sağlayabilir. Aşk konularında şanslı olacağın bir gündesin.

Akılcı kararlar ve akıllı seçimler, yaşanan bazı sorunların yüzeysel olduğunu ortaya çıkartacak. Sezgilerinize güveniniz biraz aşırı gibi. İş ilişkilerinizle alakalı önemli kararlar zamanı.

Bazı konularda istediğin cevabı alana kadar ısrar edebiliyorsun. Ancak bazen sadece "hayır" cevabını kabullenmen gerekir. Bugün maddi konularda kendini zorlamamalı ve fikir ayrılıklarına sakince yaklaşmalısın.

Vücudunun kontrolünü ele almalı ve daha disiplinli bir rutine sahip olmalısın. Gerek yediklerin, gerek uyku düzenin, gerekse egzersizlerin olsun kendine karşı daha disiplinli davranmalı ve tembellik etmemelisin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Toprakla daha fazla uğraşmak ve toprağa daha fazla basmak kendini çok daha iyi hissettirebilir. Bitki yetiştirmek ve doğa ile daha fazla içli dışlı olmak zihnini boşaltmak için güzel bir enerji katacak sana. Bugün çevreni güzelleştirmek ve kafanı boşaltmak isteyebilirsin.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün her ne kadar hazır veya iyi düşünülmüş olmasalar da bazı yeni projeleri hayata geçirmek konusunda endişeli olabilirsiniz. Önce sabrın anahtar olduğunu öğrenmelisiniz. Sakin bir şekilde ilerlediğinizde sonuca daha iyi bir şekilde ulaştığınızı fark edeceksiniz.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tam her şey bitti derken yeniden fırsat yakalayacağın bir ilişkinin içinde olabilirsin. Tüm gün rahatına düşkün, kendi isteklerine odaklanacağın bir gün olabilir. İlişkisi için emektar davrananların yüzlerinin güleceği bir gün olacak. Lüks tüketime karşı tedbirlerini alacaksın.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hep aynı şekilde ilerleyerek farklı sonuçlar elde edemezsiniz. Bugün işiniz ve ailenizi ilgilendiren konular gündeme geldiğinde, söz sahibi olmalısınız. Gerçek bir rahatlık ve iyi bir kariyer istiyorsanız bunun gereklerinden bir tanesinin de cesur ve özgüvenli olmak olduğunu unutmayın.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel hassasiyet içinde olduğunuz konular gündeminize gelebilir. Bazı konulara hız kazandırmak isteyebilirsiniz. Bunun için sorumluluklar almanız gerekebilir. Gün içinde ani duygusal değişiklikler yaşayabilirsiniz. Eşinizden gelen destekler olabilir. Sağlığınızla ilgili konuları göz ardı etmeyin. Bürokratik işlerinizi değiştirmeniz gerekebilir.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başarı için bazı şeylerden fedakarlık etmeniz gerekebilir. İstediklerinizin hayatınızda kalması gün sonunda hem huzur hem de ileriye dönük cesaret verecek.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Canının durduk yere sıkılmasına veya agresifleşmeye fırsat vermemelisin bugün. Daha dikkatli davranman gerekebilir. Eğer içine sinmeyen bir şey varsa bununla başa çıkabilmek için daha mantıklı kararlar alman gerekecek.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda birçok alanda daha popüler olabilirsiniz. İnsanlar sizi ve yeteneklerinizi tanıyabilir, bu da özgüveninizi güçlendirebilir ancak başarı elde ettikçe, bazı arkadaşlarınız düşmanlara dönüşebilir. Daha önce bahsi geçmeyen bazı küçük eleştiriler olarak başlayan bu durum sizi oldukça rahatsız edebilir ancak kimin gerçekten neyi kastettiğini anlamak için biraz zaman vermelisiniz. Kendinizi geliştirmenizi isteyenlerle sizi aşağı çekmeye çalışanları erkenden ayırt etmek kolay olmayabilir. Bu nedenle, kesin bir şey olana kadar planlarınızı kendinize saklamaya daha meyilli olabilirsiniz. Sahte arkadaşların kaybına yas tutmak yerine, hala sizden tarafa olanları kutlayın.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, burcunuzda ilerliyor. Sezgilerinizin yoğun olduğu bir gün olmanıza rağmen değişken bir ruh hali içindesiniz. İmajınızla ilgili değişimler içinde olmanıza rağmen, güçlü kişiliğinizi ön plana çıkarmaktan korkmamalısınız.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün biraz çalkantılı bir gün yaşayabilirsiniz. Bir yandan yapmaya çalıştığınız birçokyolunda gitmezken, diğer yandan sorunun karşılaştığınız kişilerden kaynaklandığını göreceksiniz. Aşırı tepki vermeyin. Bunun yerine sakinliğinizi korumaya çalışın ve böylece başkalarını kendinize hayran bırakın, sonunda bu tatsız günü olumsuzluklardan etkilenmeden bitirebilirsiniz.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bazen hepimiz “Ya 5 dakika önce gelseydim ne olurdu, bu yoldan gitmeseydim ne olurdu” gibi düşüncelere dalıyoruz. Oysa tek bir gerçek var ki 5 dakika önce gitmediniz, o yolu değil diğerini tercih ettiğiniz. Bu tür düşünceler sizi hayatı yaşamaktan alıkoyar. Bunun yerine mevcut seçimlerinize odaklanmakta fayda var.

3 Mayıs 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, kendinizi kısıtlanmış hissedecek ve düşüncelerinize belli bir disiplin getireceksiniz. Bu duygu yoğunluğu içinde partnerinizden daha mantıklı olmasını bekleyebilirsiniz. Onun sizinle tartışmasını gerektirecek olaylardan sakınmalısınız.

3 Mayıs 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 59' 23"
Ay
Kova
17° 31' 19"
Merkür
Koç
17° 35' 40"
Venüs
Boğa
02° 59' 07"
Mars
Koç
00° 58' 02"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 01"
Satürn
Balık
16° 42' 58"
Uranüs
Boğa
22° 26' 22"
Neptün
Balık
28° 57' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 58"
Lilith
Başak
23° 30' 59"
True Node
Koç
15° 20' 38"
Son Güncelleme : 02/05/2024 00:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>