Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Cesur Davranıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mayıs 2023, Pazartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişi ile aranda bazı konuların gündeme gelmesi gerginlik yaratabilir. Ancak birbirinize karşı dürüst olmanız ve sizi sıkan konuları tamamen konuşmanız aranızda daha iyi bir uyum yaratacak.

Monoton bir gün. Yaprak kımıldamayan cinsten. Bazen böyle günler dinlendirici oluyor ama bu kez canınız sıkılacak. Çünkü aksine bugün dinamik bir gününüzdesiniz. Bu dinamizminizi arkadaşlarınızla ilişkinize aktaracaksınız. Onlarla ilişkinizi ne zamandır ihmal etmiştiniz.

Bugün atacağın her adım daha da büyüyerek sana geri gelebilir. O yüzden masraflarını sınırlı tutman gerekecek. Gereksiz harcamaları kısman, parasal konularda daha iyi bir etkiye sebep olabilir.

Dengeli bir hayat tarzı tam da ihtiyacın olan bir şey. Gerek yediklerine dikkat etmek olsun gerekse düzgün bir uyku çekmek olsun birçok şeyi bir düzene bindirmeli ve öz disiplinini kurabilmelisin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birçok insan ile muhabbet edebilecek ve farklı bakış açıları kazanabileceksin. Genel olarak enerjinin yüksek olacağı bir gündesin. Çevrendeki insanlarla uyumunun artması da bu güzel enerjiyi iyi yönden etkileyecek.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Maddi konularda yeni adımlar atmayı düşünüyorsanız, finansal konuları tartışmak için oldukça ideal bir dönem.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünlerde ailene desteğin olacak. Bazı ihtiyaçlarını karşılamak için ekstra caba sarf edebilirsin. Bir mekânı düzenlemek, temizlemek, işleri tasniflemek günün yoğunluğunu temsil edebilir. Kira, kredi ve sağlık poliçesi gibi işleyişler için banka işlerin olabilir. Akşamüstü yalnız kalmaya ihtiyacın olabilir.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kaygılarınızla başa çıkma yöntemlerinizi değiştirebilirsiniz. Bugüne kadar yaptıklarınızın bir sonucunu alamamak size ders niteliğinde cevap olabilir. Özellikle maddi konularda yatırım yapmak, farklı alanlara yönelmek ve risk almakla ilgili endişelerinizi geride bırakacağınız bazı destekler görebilirsiniz.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz olaylar nedeniyle ani değişikliklerle karşılaşabilirsiniz. Mücadele etmeniz gereken konular için beklemek durumunda kalabilirsiniz. Bürokratik engellerle karşılaşabilirsiniz. Teknik konularda gelişmeler olabilir. Yeni eğitimler planlayabilirsiniz. Geliştirmek istediğiniz konuların üzerine eğilebilirsiniz. Riskli durumlara girişmeyin.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ve duygusal konularda partnerinizle çatışmamak için çaba gösterin ve kendinizi daha iyi hissedebilmek adına bu konuda daha yapıcı olmaya çalışın.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aklına yatmayan şeyleri tek tek irdelemek belki zaman alacak ama bu durum seni daha da rahat ettirebilir. Önünü görememekten yakınıyorsan eğer bugün geri çekilip olan biteni analiz etmen daha iyi olabilir. Çok yakında bu sisler dağılacak merak etme.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dramatik bir otorite figürü her an sizin için sorun yaratabilir. Size rehberlik etmesi gereken biri zaten bunalmışsa, temelinizi bulmakta zorlandığınızı fark edebilirsiniz. Potansiyel olarak size ileriye giden yolu göstermeleri gerekiyor, ancak bunun yerine duyguları, her ikinize de çelme takmanız için yerler sağlıyor veya öğretme çabalarını boşa çıkarıyor. Sizi bazı açılardan yansıtıyor olabilirler, ancak onların tutumlarını içselleştirmeniz gerekmez. Onların kaosu sakinliğinizi bozamamalı. Boynuz kulağı geçebilir ve siz size öğretilenden daha fazlasını, kendi çabanızla başarabilirsiniz. Daha önce denenmemiş bir yolu tutmak için tek ihtiyacınız olan biraz cesaret.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sabırsız fakat özgüvenli tavırlarınızla başarıyı kucaklayacaksınız. Çevrenizde sizi seven arkadaşlarının olumlu destekleri sayesinde, birçok probleminizin üstesinden kolay bir şekilde gelebileceksiniz.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedefiniz, değişen koşullar nedeniyle bir kez daha ellerinizden kayıp gidiyor. Bunun moralinizi bozmasına izin vermeyin ve oturup durumunuzu enine boyuna düşünün. Belki de her şey ilk bakışta göründüğü gibi değildir ve bazı tedbirler alarak hasarı azaltmanız mümkün olacaktır. Olmasa bile şöyle düşünün: varılacak yerden ziyade yolculuktur önemli olan.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Başkalarıyla iç içe olmak muhtemelen bugün her zamankinden daha çok hoşunuza gidecek. Karşılaştığınız kişilerin çoğu dostane ve samimi olacak gibi görünüyor ve onların arkadaşlığından çok keyif alabilirsiniz. Ancak, olumsuz tarafı, psişik güçlerinizin bugün aşırı derecede hassas olması, bu yüzden konuştuğunuz kişilerden birtakım rahatsız edici hisler almanız mümkün. Bütün o gülümsemelerin arkasında bir sürü kargaşa saklandığını fark edebilirsiniz.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Her an uzaklara gitme isteği içindesiniz. Bugün, özgürlük sınırlarınızı aşmak isteyecek ve uçuk düşünceler içinde bocalayacaksınız. Güçlü sezgileriniz var. Size zarar verecek kişileri kolayca tespit edebiliyor ve önleminizi alıyorsunuz.

1 Mayıs 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 00' 59" R
Ay
Akrep
00° 45' 43" R
Merkür
Koç
16° 07' 19"
Venüs
Koç
22° 52' 41"
Mars
Balık
24° 38' 11"
Jüpiter
Boğa
22° 25' 41"
Satürn
Balık
15° 58' 19"
Uranüs
Boğa
21° 58' 29"
Neptün
Balık
28° 42' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 04"
Chiron
Koç
20° 16' 56"
Lilith
Başak
22° 36' 24"
True Node
Koç
15° 38' 40"
Son Güncelleme : 23/04/2024 19:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>