Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Rehavete Dikkat! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Nisan 2023, Pazar

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişi ile arandaki konuları abartmamalı ve sakin kalarak bazı konuşmaları halletmelisin. Büyük ve ani tepkiler bugün düşmanın olabilir. O yüzden sakince iletişim kurmak senin için önemli olacak.

Her ne kadar istekli olsanız da bugün değişik sürprizlere gebe. Aşırı duygusal tepkiler vermeniz mümkün ve buyerinde bazı sorunlar yaratabilir.

Maddi konularda güzel fikirler edinebilirsin bugün. Yeni stratejiler ve para kazanma yolları keşfedebilir veya elindeki parayı değerlendirmek için iyi bir yol tercih edebilirsin. Parasal konularda kendinden emin olacaksın.

Yediklerine dikkat etmen ve daha fazla taze sebze tüketmen gerekebilir. Bol yeşillik ve salata tüketmen sindirim sistemine daha iyi gelecek bugün. Sana ağır gelen yiyeceklerden uzak durmalı ve taze gıdalara yönelmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hedeflerini oluşturmak ve hedeflerin için stratejiler belirlemek seni daha mutlu edebilir bugün. Etrafında görüp memnun olmadığın şeyleri nasıl değiştirebileceğini düşünebilir ve güzel sonuçlar bulabilirsin bugün.

30 Nisan 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün elinizden gelenin daha fazlasına odaklanacaksınız. Çünkü düşüncelerinizi eylemlere dönüştürmenin tam zamanı! Çevrenizdeki insanlara yardım etmek için karşınıza çıkan her türlü fırsatı değerlendireceksiniz. Sadece bir hayatınızın olduğunun farkına varın ve bugünden itibaren onu dolu dolu yaşamaya odaklanın.

30 Nisan 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir Terazi burcuysan eşinin sana haksızlık ettiğini düşünebilirsin. Bu düşünce onunla konuştuğunda dağılabilir. Geçmiş konuları sana hatırlatan tüm eşyaları evinden atıyorsun. Yeni eşyalar almak üzere online alışveriş sitelerinde akşam edebilirsin. İlişkin dolu dizgin devam ederken, rehavete kapılıp sorumluluklarını ihmal edebilirisin.

30 Nisan 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olumlu geri dönüşler almak istediğinizde bunun için nasıl bir zaman ve mesai harcadığınızı düşünün. Hiçbir şeyin bir anda gelişmediği bu evrende kendinize kurduğunuz yaşamı geliştirmelisiniz. Sosyal ağlar aracılığıyla yeni eğitim ve çevrelere açık olduğunuz bir gündesiniz.

30 Nisan 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal açıdan çok rahat bir günde değilsiniz. Olaylara biraz daha yukarıdan bakmak gerekiyor. Fedakarlık söz konusu olabilir.

30 Nisan 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde maneviyatınızı yükseltebilirsiniz. Dualarınızın karşılık bulduğunu görmek sizleri daha metafizik konulara yönlendirerek ilginizi arttırabilir.

30 Nisan 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün 8. evinde yani başkalarından gelen kaynaklar evinde Uranüsyen Güneş tutulması var. Gündemin bu aralar para diyebiliriz. Ev veya arazi alma ya da satma konuları gündemde olabilir. Çevrendeki insanlarla ortaklaşaca girişeceğin sorumluluklar daha fazla dikkat çekebilir.

30 Nisan 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bir başkasına yardım etmek için inisiyatif kullanabilirsiniz. Yakın bir arkadaşınızın başına bir talihsizlik gelmişse ona herhangi bir sorunla başa çıkmasına yardımcı olacak yollar için destek ve ilham sağlayabilirsiniz. Bununla birlikte, işleri çok katı bir şekilde yapılandırmaya çalışmak, otoriter veya kontrol edici görünebilir. Bu nedenle, herhangi bir tavsiyede bulunmak için doğrudan sizden talep edene kadar beklemek akıllıca olacaktır. Antrenör değil takım oyuncusu olmaya çalışın. Karşınızdaki insan yardımınıza muhtaç bir durumdaysa duygularına karşı ekstra hassas olmanız gerekebilir aksi takdir iyi niyetiniz, kötü yorumlanabilir.

30 Nisan 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişilerin olaylar karşısında gösterdikleri tavırlar ve değer kavramları sizin için önemli. Bu nedenleçevrenizde kararsız, ortalıkta dolaşan arkadaşlarınızı eleştiriyorsunuz. Aleyhinizdeki söylentilere hazırlıklı olun.

30 Nisan 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşınıza çıkacak belirsizliklere karşı nasıl bir tavır alacağınıza karar vermelisiniz. Şu anda aleyhinize işleyen eski düşünce tarzınızdan vazgeçmekte zorlanıyorsunuz. Ancak engellerden kolayca kurtulabilmek için esnek ve açık davranmaya çalışın. Kendinizi çok zorlarsanız sağlığınız zarar görebilir.

30 Nisan 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün duygusal olarak içe çekilebilir, yalnız hissedebilirsiniz. Duygularınızı yansıtmakta zorlanabilirsiniz. Bitkisel çaylar, organik beslenme, hayatınızı düzene sokmak ruhunuzu rahatlatacaktır. Ruhsal çalışmalar yapabilirsiniz. Maddi açıdan ise ani olumlu gelişmeler gerçekleşebilir. Harika bir gün dilerim.

30 Nisan 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Satın alma duygunuz çok yoğun olduğu bugünde, keyifli alışverişler yapabilirsiniz. Dostlarınızla işbirliği içinde olacağınız yeni bir döneme giriyorsunuz. Duygusal konularda herkesin yaptığı hataları artık yapmak istemeyebilirsiniz.

30 Nisan 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 07' 30" R
Ay
Balık
18° 57' 48"
Merkür
Koç
18° 50' 34"
Venüs
Boğa
05° 41' 49"
Mars
Koç
02° 39' 43"
Jüpiter
Boğa
24° 50' 56"
Satürn
Balık
16° 54' 13"
Uranüs
Boğa
22° 33' 57"
Neptün
Balık
29° 01' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 19"
Lilith
Başak
23° 45' 38"
True Node
Koç
15° 23' 12"
Son Güncelleme : 04/05/2024 05:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>