Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Mesai Yapıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Temmuz 2022, Pazar

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Artık hayatında yer etmeyen birinin sana ulaşmaya çalışması seni rahatsız edebilir bugün. Verilen kararları uygulamak senin için daha iyi olacak o yüzden. Gelecekte seni bekleyen güzel ilişkilere yoğunlaşman daha iyi olabilir.

Sabırlı davranışlarınız engellerinizi ortadan kaldırıyor. Mesleki yeterliliğiniz, çalışma azminiz ve moral durumunuz duruma hakim, işlerinizi yoluna koyabilmeniz için sadece zamana ihtiyacınız var.

Eline geçen para sayesinde uzun zamandır ertelediğin harcamaları yapma şansın olabilir bugün. Gerekli harcamaları yapıp kalanını gelecek için saklamak ileride daha rahat etmeni sağlayabilir. Dengeyi koruman en iyisi.

Duygusal olarak hassas olmak seni fiziksel egzersizlere yönlendirebilir bugün. Bütün dikkatini spora yönlendirmek senin için daha iyi olacak aslında. Günün geri kalanında kişisel bakıma odaklanmak da sana iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kararlı olmak, istikrarı sürdürmek önemli bir konu haline gelebilir bugün. Başladığın işten geri dönmemen gerekecek. Daha mantıklı kararlar alarak iyi şeylere yönelebilirsin bugün.

3 Temmuz 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün kendinizi her zamankinden daha özgüvenli hissedeceksiniz. Hayatınızın kontrolünü elinize aldığınızı görecek ve değişim rüzgarının etkisiyle yeni kapıların açıldığını fark edeceksiniz. Sevdiklerinizle birlikte hayatın size getirdiği sürprizleri değerlendirmeyi unutmayın.

3 Temmuz 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini net ifade edemediğini düşünebilirsin. Bu yüzden de çevrendeki kişilerin, davranışlarına anlam vermekte zorlanabilirsin. Eğer yönetici konumunda olan bir Terazi burcuysan, ekibinin dağınıklığı nedeniyle hafta sonunda da çalışmak durumunda kalabilirsin. Akşam saatlerinde yorgunluk kahvesi eşliğinde dizi ya da film izlemek isteyebilirsin.

3 Temmuz 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hiç yapmadığınız işlere, hiç düşünmediğiniz konulara meyilli olabilirsiniz. Merak dürtünüz, yeni deneyimlerin önünü açacaktır. Bu durum gün boyu sürmese de kısa zaman sığdıracağınız konuşmalardan yeni bir motivasyon elde edebilirsiniz. Sınırlarınızı değiştiriyorsunuz.

3 Temmuz 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında gelecek beklentiler yönünde kafanız karışık olabilir. Acele planlar yapmamalısınız. Öğle sonrasında Ay Başak burcuna ilerleyince hesapta olmayan durumlar yaşanabilir.

3 Temmuz 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yanlış anlaşılmalara meyilli olabileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle bekar Boğa’lar seni arkadaş olarak görüyorum klişesine maruz kalabilirler.

3 Temmuz 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

An itibariyla klonlanmanız gerekiyormuş gibi hissedebilirsiniz. Muhtemelen o kadar yoğunsunuz ki gece uyumaya bile yeterince vakit ayıramıyorsunuz. Şu anda programınızı aktivitelerle ve sorumluluklarla fazla doldurmamanızda fayda var. Biraz dinlenmek için zaman ayırın. Kendinizi o kadar çok zorlarsanız, piliniz bitebilir. Buna meydan vermemek için kendinize daha nazik yaklaşmalısınız.

3 Temmuz 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Enerji seviyeniz bugün düşük olabilir. Uyuduğunuz zamanki kadar yorgun uyanmak ya da o çok ihtiyaç duyduğunuz uykuyu tamamen kaybetmek hiç sağlıklı değil. Gücünüzü ne azalttıysa, muhtemelen dünkü rutinin aynısını yaşayacaksınız. Hayatınızdaki birinden yardım istemeyi düşünün. Bir veya iki görevde rol alabilir ve sorumluluk sizi ayakta tutmaya yardımcı olabilir. İnsanlara bir şeyler teklif etmekten çekinmeyin.

3 Temmuz 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizdeki olayların size sağlayacağı olanakların farkındasınız. Girişimci yönlerinizi özgürce kullanmak isteyecek ve kendinizi ifade ederken, yakın çevrenizin olumlu yönlerinden faydalanacaksınız. Bazı konulara dikkat.

3 Temmuz 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde sanki her şey üzerinize geliyor. İş arkadaşlarınızdan gelen yardım tekliflerini kabul edin, önünüzde duran dağ gibi birikmiş işlerin daha makul parçalara bölünmesini sağlayacaklar. Özel hayatınızda bazı sorunlar yaşıyorsunuz. Bugün tatsız durumlarla karşılaşsanız bile moralinizi bozmayın. Biraz bekleyin, bazen çözüm tamamen sizin kendi içinizden gelir. Sağlığınızla ilgili hiçbir fiziksel belirtiyi hafife almayın. Sorunların köküne inin!

3 Temmuz 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Manevi çalışmalar yapabilirsiniz. Duygusal olarak rahatlanmanız gereken bir gündesiniz.

3 Temmuz 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularda beklediğiniz gelişmeyi henüz yakalayamadınız. Çevresel koşulların değişkenliği, sizin kararlı bir rota çizmenizi engelliyor. Bugün, görüşeceğiniz kişilerin ilginç teklifleri karşısında, tercih hakkınızı mantıklı bir şekilde kullanacaksınız.

3 Temmuz 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 00' 33"
Ay
Akrep
22° 29' 08"
Merkür
Koç
26° 23' 05"
Venüs
Balık
21° 24' 59"
Mars
Balık
04° 50' 56"
Jüpiter
Boğa
16° 45' 43"
Satürn
Balık
13° 17' 02"
Uranüs
Boğa
20° 39' 17"
Neptün
Balık
27° 48' 11"
Plüton
Kova
01° 49' 24"
Chiron
Koç
18° 47' 04"
Lilith
Başak
19° 46' 46"
True Node
Koç
15° 35' 56"
Son Güncelleme : 29/03/2024 08:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>