Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Susan Taraf Olmayı Tercih Ediyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mayıs 2020, Pazar

Aşk 40%
Para 70%
Sağlık 90%

Bugün muhtemelen geniş aile üyeleriyle zaman geçireceksiniz. Sevdikleriniz sizi sosyal etkinliklere dahil etmek isteyecekler. Bir aile yemeği veya doğum günü kutlamasına davetli olabilirsiniz. Ya da sevgiliniz, ailenizle bir araya gelmenize yardımcı olabilir. Kesinlikle bir grup insanla beraber olacaksınız bu nedenle sosyal ve aktif olun! Kalabalığa karıştıkça keyfiniz yerine gelecek.

Şu an bir ayrı kalmışlık hissinden geçiyor olabilirsiniz. Belki son zamanlarda yeni bir işe geçmek için eski bir işiniz ayrılmış olabilirsiniz. Ya da belki de kendinizi çok anlayamadığınız romantik bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz. Kişisel bir karışıklık döneminden geçiyor olabilirsiniz, bu yüzden kendinize nazik olmaya çalışın. Yakında yaptığınız seçimlerin olumlu olduğunu göreceksiniz.

İnsanlardan çok fazla şey öğrenmeyi umduğunuz bir gün bugün. Sosyal etkinlikler, etrafınıza size olan takdirini ve beğenisini gizlemeyen insanları etrafınıza topluyor. Bu insanlar size ilginç ve faydalı bilgiler verebilir. Bu da daha zor hedeflerinizle ilerleme konusundaki güveninizi canlandırabilir, aynı zamanda egonuzu tatmin edebilir. Bugün oluşan yeni ilişkiler uzun-vadeli olacak gibi görünüyor. Bu ilişkiler, arkadaşlık,ortaklığı ve hatta belki yeni aşklar olabilir.

Bugün yakın birini evine davet edeceksin ama gelebilecek olma ihtimalleri pek yüksek değil. Bir engel çıkacak. Hayal kırıklığı seni melankolik kılsa da çok da etkisi altında kalmamaya çalış. Başka birini davet et ya da enerjini sanatsal, yaratıcı şeylere yönelt. Böylece günü her ne olursa olsun karlı kapatmış olursun.Size kalmış olsaydı, yaşadığımız soğuk dünyada olmaktansa bir kitap eşliğinde yataktan çıkmazdınız. Biraz da olsa bu durum sosyalleşmeniz gerektiğini hissettirebilir size. Toplumun dışında kalmamanız gerektiğini hissedebilirsiniz. Ama hiç sizin hissettiklerinizi hisseden birini bulup onlarla paylaşımda bulunmayı düşündünüz mü? Yatakta kalıp kitap okuyarak yine de bir çok bağlantı kurabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çok önemli bir sorunun cevabını bulabilirsin. Gerçekten ne yapmak istiyorsun? Olaylar seni şu anki yaşam biçiminle daha düzenli bir yaşam arasında seçim yapmaya sürükleyebilir. Ama sen bilinmeyenler hakkında endişeleniyorsun. Ironik olarak hayatının düzene girmesi için değişiklik yapmak da istiyorsun. Bunun hakkında düşünmelisin.

31 Mayıs 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Eğer işler tam olarak plana göre gitmezse şaşırmayın. Beklenmedik olayların ortaya çıkması ve eylemin seyrini bozması muhtemeldir. Bu aksaklıkların yaşamınızda bir yeri olduğunu ve bir nedenden dolayı meydana geldiğini fark edin. Nasıl ya da nedenini tam olarak anlayamayabilirsiniz, ama sorun değil.

31 Mayıs 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dostlarının arkandan çevirdiği işler gün yüzüne çıkıyor. İstifini hiç bozmuyorsun onlarla tartışmak yerine susmayı tercih ediyorsun. Bu konuda umursamaz davranman sorunları çözmeyebilir. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan arkadaş ortamın yüzünden yakındığın sorunları sevgiline anlatabilirsin. Onun tavsiyelerine her zamankinden daha fazla ihtiyacın olabilir. Akşam saatlerinde önemli bir telefon görüşmesi yapabilirsin.

31 Mayıs 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fikirlerinizi canlandırın. Çevrenizi oldukça etkileyebilecek girişimler içinde olabilirsiniz. Bugün manyetik alanınızın kuvvetli olması sizleri yeni başlangıçlara taşıyacaktır.

31 Mayıs 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşüncelerinizi toparlamaya ve endişe yapmamaya bakın. Sezgilerinizde yanılmadığınızı görebilirsiniz.

31 Mayıs 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda ortaklık gerektiren alanlarda çalıştığınız kişiye bilhassa dikkat etmelisiniz. Kendinizi bu durum içerisinden zekice kurtarabilmeniz gerekmekte.

31 Mayıs 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

31 Mayıs 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu sabah çok mutlu uyanmış olmalısınız. Bu huzurunuzun gün boyunca bozulmaması için canınızı sıkan insanlardan uzak durmalısınız.

31 Mayıs 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay sabah saatlerinde Başak burcundaki seyahatine devam edecek. Gündüz saatlerinde kendinizi içe kapanık hissedebilirsiniz.Ay'ın burcunuza girişi ile birkaç gündür devam eden içe dönük ruh halinden sıyrılıyorsunuz. Dış görünüşünüzle ve kişisel bakımınızla ilgilenmek için öğleden sonraki saatleri değerlendirebilirsiniz.

31 Mayıs 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

31 Mayıs 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Teraziler para, finans ve iyi şansı yöneten gezegen Jüpiter yanınızda. Bu, uzun zamandır finans ile iyi durumda olduğunuz anlamına gelir. 22 numarasının bugün sizin için özel ve çok şanslı bir anlamı var. Bunu bugün değerlendirebilirsiniz.

31 Mayıs 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün Merkür'ün burç değiştirmesiyle önümüzdeki üç haftalık dönemdeve kariyer konularında iletişimi hızlandırabilir,görüşmeleri yapabilirsiniz. Otorite konumunda kişilerle, yaşlı, olgun kimselerle görüşmeleri hızlandırabilirsiniz.

31 Mayıs 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 05' 49" R
Ay
Oğlak
06° 53' 46"
Merkür
Koç
16° 26' 56"
Venüs
Koç
29° 18' 52"
Mars
Balık
28° 40' 14"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 18"
Satürn
Balık
16° 27' 14"
Uranüs
Boğa
22° 16' 09"
Neptün
Balık
28° 51' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 53"
Lilith
Başak
23° 11' 10"
True Node
Koç
15° 24' 14"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>