Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Tutkulusun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Aralık 2022, Pazar

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişiyle bazı anlaşmazlıklar yaşanırsa eğer, olayları hemen sonlandırma yoluna gitmemen gerekecek. Ani ve büyük hareketler etmek seni daha sonradan pişman edebilir. Sakin kalmak her ne kadar zor olsa da buna odaklanmalısın.

Bugün işinizin başında olmasanız da aklınızın işinizde olacağı bir gün. İşinizle ilgili gelişmeler sürekli kafanızı meşgul ediyor. Bugün de sık sık aklınız işinizde olacak.

Yeniimkanları konusunda daha heyecanlı hissedebilirsin bugün. Hatta alacağın bir haber sonrasında güzel gelişmeler için heyecanlı hissedebilir, yarınları planlamaya başlayabilirsin. Geleceğe dair umutlarını kaybetmemenin faydasını göreceksin.

Bugün bolca sıvı tüketmeye özen göstermelisin. Eğer vücudunun ödem tuttuğunu düşünüyorsan özellikle bu konuya dikkat etmen gerekecek. Tuzdan ve ağır gıdalardan uzaklaşıp bolca su içmek sana bu konuda iyi gelmeye başlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel olarak hayatında değişiklik yapmaktan korkmamalısın. Senin için güzel fırsatların ortaya çıkmasını bu değişim sağlayabilir çünkü. Yeni ortamlara girmek, yeni insanlarla tanışmak hayatında birçok güzel değişiklik yaratabilir. Yeni fırsatlar için önce niyetlenmen gerekecek.

4 Aralık 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları,bugün organizasyon yeteneğinize güvenerek daha planlı hareket etmeniz gereken bir gün olacak. Pratik olmak zorundasınız. Durum hakkında olumlu bir tutum sürdürdüğünüz sürece ciddi meselelerle ilgilenmenin aslında eğlenceli olabileceğini unutmayın. Bir gülümseme uzun bir yol kat eder.

4 Aralık 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Pratik zekânı konuşturuyorsun ailen ile arandaki duygusal sorunları kıvrak zekân ile hallediyorsun. Huzurlu bir pazar günü yaşamak ve yaşatmak için detaylara takılmayacaksın. Sevdiklerini korumak adına hırslı ve tutkulu görünüyorsun. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan, sevdiğin kişiyle vakit geçirmek için işlerinden feragat etmek isteyebilirsin.

4 Aralık 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile büyükleriniz, size yön ve destek veren akrabalarınızla bir araya gelebilirsiniz. Sorunlar her zaman olacaktır ancak bunu çözmekten yana olduğunuzda hiçbir karar sizi korkutmayacaktır. Bugün korkmamayı, kendi aileniz için çaba göstermeyi seçiyorsunuz.

4 Aralık 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken daha gayretli ama aynı zamanda daha kırılgan da olabilirsiniz. Evinizi, sevdiklerinize yönelik daha girişken olabilirsiniz.

4 Aralık 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sabırlı ve sakin kalmayı kendinize telkin etmeyi hatırlayın. Duygusal konularda mutlu olabilmek için sağ duyulu kalmayı ve empati kurmayı da ihmal etmeyin.

4 Aralık 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ailenle beraber daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsin. Aranızdaki ilişkileri düzeltmek ya da geliştirmek senin için önemli olabilir. Onlarla beraber daha fazla zaman geçirmek kendini geliştirmek için yeni fırsatlar yaratmana sebep olacak.

4 Aralık 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzakta yaşayan akrabalarınız sizi ziyaret etmeyi planlıyor olabilirler ve bugün bu konu hakkında bir süre tartışabilirsiniz. Bir çok telefon konuşması, faks ve e-mail sizi meşgul edebilir. Uzak bir bölgeye ya da yurtdışına taşınmayı düşünebilirsiniz ama şu an bu kadar kesin planlar yapmayacaksınız. Ne plan yapıyorsanız yapın, bunlar sizi fazlasıyla heyecanlandıracak ve gereği dört gözle beklemenize yol açacak. Gününüzün keyfini çıkarın.İlişkim nasıl gidecek?

4 Aralık 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalıştığınızyerinde memnun olmadığınız durumlar söz konusu ise, değişiktekliflerini değerlendirebilirsiniz. Azimli yapınız sizi agresif yapabilir. Enerjinizi doğru kullanmalı, çevrenize baskıcı davranmamalısınız.

4 Aralık 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her şey her zamankinden çok daha kolay geliyor, yaptığınız işlerden gerçekten keyif alıyorsunuz. Bunun yaparken arkanızdan karizmatik bir iz de bırakıyorsunuz. Tanıdığınız kişiler gelip sırlarını veya gizli fikirlerini sizinle paylaşırlarsa şaşırmayın. Kibirli davranmayın – farklı projelere gerçekten de katılın, bunlar kendi planlarınız için de esin kaynağı olabilir.

4 Aralık 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün ay 08:46’dan 14:37’ye kadar boşlukta olacak. Bu saatlerde yeni işlerle uğraştığınızda sonuçsuz kalacaktır. Önceden planladığınız ve yarım kalan işleri tamamlamak daha verimli bir süreç geçirmenizi sağlayacaktır. Aslında boşa zaman geçirmek için harika zamanlardır. Ay 14:37’den sonra boğa burcuna geçecek. Maddi kaynaklar, para, finans, eşin parası, ameliyat-sağlık gibi konular gündeminize gelebilir. Boğaz bölgesi rahatsızlıklarını nüksedebilir.

4 Aralık 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızdaki karmaşa canınızı fazlasıyla sıkıyor. Bu çelişkili bir ilişki olduğundan, duygularınız mantıklı davranmanıza engel olmasın! İşyerinizdeki huzur genel huzurunuzu da etkiliyor. Canınızı sıkan küçük bir sorununun huzurunuzu bozmasına izin vermeyin. Abartılı davranmak sonradan hayal kırıklığına neden olabilir. Ciddiye almadığınız küçük harcamalar gözünüze batmıyor, ama sonradan sıkıntısını siz çekiyorsunuz. Yeme içme alışkanlığınızı değiştirerek kilonuzu kontrol etmeniz mümkün.

4 Aralık 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 13' 19"
Ay
Akrep
25° 08' 58"
Merkür
Koç
26° 28' 46"
Venüs
Balık
21° 40' 57"
Mars
Balık
05° 00' 60"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 27"
Satürn
Balık
13° 18' 31"
Uranüs
Boğa
20° 39' 53"
Neptün
Balık
27° 48' 40"
Plüton
Kova
01° 49' 37"
Chiron
Koç
18° 47' 49"
Lilith
Başak
19° 48' 12"
True Node
Koç
15° 36' 06"
Son Güncelleme : 29/03/2024 13:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>