Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mart 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün hiç beklenmedik bir anda ortaya çıkan bir mesele yüzünden sevgilinizle fikir ayrılıklarına düşebilirsiniz. Her konuda hemfikir olmanız zaten mümkün değil. Konuyu dallanıp budaklandırmayın.

Monoton başlayan sabah saatleri, yerini yeniliklerle dolu bir öğleden sonraya bırakacak. İş yerinize yapılan ilginç bir ziyaretten dolayı işleriniz yeni bir akış içine girebilir.

Her sıkıştığınızda beklenmedik bir yerden çıkan bir şey yardımınıza koşuyor. Bugün de bu böyle olacak. Aşkta ve kumarda şansınız yaver gidiyor. Piyango bileti almaya ne dersiniz?

Arkadaş çevrenizde sizi çekemeyen birisi arkanızdan atıp tutabilir. Sizi iyi tanıyan arkadaşlarınız bu sözleri ciddiye almayacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın geçmişte çok çaba gösterip olumlu anlamda etkilediğiniz bir gelişme, bugünlerde yeniden gündeme gelecek. Bu gelişmedeki yapıcı girişimlerinizin ödülünü alacaksınız. Eksik bilgilenmelerle size karşı ısrarla savunulan bir yanlışı, gün ortasına çıkarma çabalarınız var. İlkesizlik olacağı kaygısıyla gizli tuttuğunuz bazı bilgileri açıklamak durumunda kalabilirsiniz.

4 Mart 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın günün bütününde Kova burcunda ilerlediği bir güne başlıyorsunuz. Gönül ilişkinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hoşlandığınız kişinin de size karşı hisleri olduğunu görebilirsiniz. Bir hobiniz varsa bunu geliştirmeye yönelik harekete geçebilirsiniz. Akşam Ay-Jüpiter arasındaki uyumlu açı sayesinde şansınızın çok açık olduğu bir akşamda olacaksınız. Partnerinizle beraber güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Çocuğunuzla ilgili beklediğiniz gelişmeleri yaşayabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

4 Mart 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kısa süreli inatlaşmalar yaşıyorsun!Terazi burcu, haftanın ilk gününe oldukça enerjik başlayacaksın. Gün içinde bulunacağın ortamlarda kendini ne kadar rahat ifade ettiğine şaşırabilirsin. Bugün öğleden sonra katılacağın toplantı ya da bir eğitim semineri varsa, yaratıcı fikirlerin ile göz dolduruyorsun. Yeni öneriler geliştiriyor olman, herkes tarafından takdir toplanama neden olacaktır. Evli bir Terazi burcuysan, değer verdiğin kişiyle evinizde yeni bir konsept oluşturabilirsiniz. Ancak aynı fikirde olmayışınız aranızda kısa süreli bir inatlaşmaya dönebilir. Ailende maddi sorumluluklarını bilmeyen kişilerle yapıcı bir şekilde konuşabilirsin.

4 Mart 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeniden hayatınıza dahil olabilecek konuların üstüne düşünmeniz gerekebilir. Eğitim ve iletişime dair konularınızda ise sürpriz başarılar söz konusu olabilir.

4 Mart 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminiz de aşk var. Kendinizi daha çok ifade etmeye çalışacağınız bugünde yeni fikirlerinizi yaşamak isteyeceksiniz. Bugün farklılık isteği içinde hayatınız da dönüştürmek istediğiniz her şeyi tek tek gözden geçirebilirsiniz. Çocuklarınızla zaman geçireceğiniz zamanlar var. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekebilir.

4 Mart 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlarınızla konuştuğunuzda sosyalliğinizi derinden hissediyorsunuz. Kalabalık içerisinde sessiz kalmaktansa küçük gruplarda derin sohbetleri tercih edin.

4 Mart 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftanın ilk günü olmasına karşın yine de sevdiğiniz işlerle ve uğraşlarla ilgilenebilirsiniz bugün. Sıradışı aşkın ve sevginin insanısınız ve bunu gerek duruşunuzla, gerek davranışlarınızla göstermek isteyebilirsiniz.

4 Mart 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu, değer bilen insanlarla vakit geçirebilirsiniz. Huzur bulduğunuz, iç dünyanızı anlayıp ifade edebildiğiniz vakitleri değerlendirin. Akşam üstü krizli durumlar, tartışmalar olası.

4 Mart 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çelişkiler içindesiniz. Bir yandan çalışmak size çok iyi geliyor. Günlük yaşamın kaosunu unutturuyor. Diğer yandan uzaklaşmak, biraz tatil yapmak ve kendinize zaman ayırmak istiyorsunuz. Yakın zamanda planladığınız bir tatil size çok iyi gelecek.

4 Mart 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşam alanlarınızın herhangi birindeki ani gelişmeler, sizin yapacağınız müdahaleler sayesinde önemli fırsatlar doğurabilirler. Çekingen olmayın ve işler kötü gidiyormuş gibi gözükse de kararlılığınızı bir saniye bile kaybetmeyin.

4 Mart 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 15' 07" R
Ay
Oğlak
09° 00' 59"
Merkür
Koç
16° 29' 37"
Venüs
Koç
29° 30' 41"
Mars
Balık
28° 47' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 32"
Satürn
Balık
16° 28' 06"
Uranüs
Boğa
22° 16' 42"
Neptün
Balık
28° 52' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 26"
Lilith
Başak
23° 12' 13"
True Node
Koç
15° 23' 48"
Son Güncelleme : 29/04/2024 05:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>