Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
İnatçısın Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Temmuz 2022, Pazartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk hayatınla ilgili başkalarının dediklerini fazla önemsemeyeceksin bugün. Başkasının ne düşündüğü aşkta önemli olmayacak. Ve bunun da faydasını görebilirsin. Zira aşkta cesur adımlar atman buna bağlı olabilir.

Önünüzde bir bakıma tuhaf ve harika bir gün var. Bugün işinizi bitirdikten sonra, bugünü uzun bir süre hatırlamanızı sağlayacak bir şeyler çizme veya yazma dürtüsü hissedebilirsiniz. Kendinizdeki son değişikliklerin sonuçlarını görmeye başlıyor ve bu değişiklikleri ortaya koymanın bir yolunu arıyorsunuz. Ancak bunun için doğru kelimeleri bulmak zor olabilir. Ama konu bundan açılmışken, siz doğuştan bir yazar değil misiniz ki?

Beklenmedik harcamalarla karşılaşman mümkün bugün. Bu harcamalarda bugünden kararlar alıp ilerlemen önemli olacak ama. Çevrendeki insanların da bu konularda sorumluluk aldığını görmek isteyebilirsin.

Stresi üstünden atmak için fiziksel aktiviteye odaklanman sana iyi gelebilir. Biraz yürümek, hareket etmek sana genel olarak iyi gelecek. Hem kan dolaşımını artırmak hem de stresten arınmak yürüyüş ile kolaylaşabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içindeki potansiyelin farkına varıp gerçek gücünü görmek ve başkalarına göstermek isteyebilirsin. Seni kısıtlayan her şeyi aşmak isteyip yeni hedefler belirleyeceksin o yüzden. Kendini daha iyi bir düzleme çıkarmak senin cesur hareketlerine bağlı olabilir.

4 Temmuz 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları bugün hayal kurma gününüz. Büyük hayaller kurmaktan çekinmeyin. Bu hayattan en çok ne istediğinizi düşünün. Okunuzu yıldızlara yöneltin ve yayınızı mümkün olduğunca geriye çekin. Ne kadar ileri gidebileceğinizin bir sınırı yok. Tek sınırınız hayal gücünüz. Planınız mantıklı görünmüyorsa da endişelenmeyin. İstediklerinizi nasıl elde edeceğiniz konusunda endişelenmek yerine gerçekte ne istediğinizi düşünün.

4 Temmuz 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sahip olduğun değerler senin için çok önemli. Bu konuda kimseye taviz vermezken, tavırlarını da net şekilde belli edeceksin. Sosyal açıdan hareketli bir gün geçireceksin. Uzun zamandır gitmek istediğin sinema filmi ya da tiyatro oyununa gitmek isteyebilirsin. Bugün karşına çıkacak her sorunun kendi isteğin doğrultusunda sonuçlanmasını isteyip, inatçı tavırlar sergileyebilirsin.

4 Temmuz 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kısa kısa turlardan oluşan bir tatil planı yapabilirsiniz. Bu tatiller hem ziyaret hem ticaret şeklinde gelişebilir. Hem kendinizi geliştireceğiniz hem de yeni bilgiler ve insanlar elde edeceğiniz bir süreç olabilir. Hukuki konularda doğruluğundan emin olduğunuz verilerle hareket etmenizde fayda var.

4 Temmuz 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendi içinizde yaşadığınız endişelerden uzaklaşmaya ve biraz gevşemeye çalışın. Kısa süreliğine de olsa yalnız kalmak sizi motive edebilir. Zira kararlılık göstereceğiniz yeni girişimler içindesiniz. Evde daha fazla vakit geçirmek ve aileyle olan bağları güçlendirmek, onlara içinizi dökebilmek sizin için bir moral kaynağı olabilir.

4 Temmuz 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sahiplenici yönünüz az olduğu için ilişkilerde beklentiyi karşılamamakla suçlanabilir olaylara anlam veremeyebilirsiniz. Dikkatli düşünmeye çalışın.

4 Temmuz 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hakkında bir şeyler okuduğunuz pek çok entelektüel ve insanı mevzu, değer yargılarınızı değiştirdi. Yavaşça oldu belki ama yine de değiştirdi. Bunu ilk bakışta fark etmemiş bile olabilirsiniz. Ancak birinin eskiden inandığınız şeylerden bahsetmesi bu farkındalığı harekete geçirecektir. Bu denli büyük değişimler yaşadığınızı fark etmek sizi huzursuz edebilir fakat bu kişisel gelişimin doğal bir evresidir. Dünyadaki diğer her şey değişir. Siz neden değişmeyesiniz ki?

4 Temmuz 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Büyük kazançlar yerine biraz ilerleme kaydetmek anlamına gelse bile, mümkün olana odaklanmak sizin için harikalar yaratacaktır. Fikirlerinizi veya vizyonunuzu başkalarıyla paylaşmak, öğretmek ve çalışmak üretken olabilir. Gün ilerledikçe, sıradan olandan daha fazlasını deneyimleme arzusu bir acele gibi gelebilir. Daha fazlasını öğrenme ve bilme ihtiyacınızı onurlandırın, ancak hayatın koşulları sizi ayrıntılara özellikle dikkat etmeniz gereken durumlarda tutuyorsa, ekstra uyanık olun.

4 Temmuz 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçinizin bir yerlerinde sürekli olarak, gerçekleştiremediğiniz düşleriniz var. Bu artık sizin yaşam tarzınız olmuş durumda. Bu tür düşünceler sizi hayata bağlıyor. Fakat içinde bulunduğunuz şartları da unutmayın.

4 Temmuz 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her zamankinden daha fazla sorunla karşı karşıyasınız. Ama kendinizi bu kadar bunaltmayın. Her sorunu tek tek ele alırsanız, durumunuz iyiye gidecek ve yine olayların akışını kendiniz kontrol etmeye başlayabileceksiniz. Ancak hemen harekete geçmeniz şart, yoksa sorunlar daha da artabilir. Başkalarından yardım teklifi gelirse çekinmeden kabul edin.

4 Temmuz 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün içe çekilmek ve yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi dışarıya yansıtmakta güçlük çekebilirsiniz. Psikolojik olarak bugün ruhsal çalışmalar yapmanız size iyi gelecektir. Seyahat, eğitim, hukuk konularında ise sorunlar gerçekleşebilir.

4 Temmuz 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte çalıştığınız kişilere enerjinizi yansıtmak istemenize rağmen, olayları abartmamalısınız. İkili ilişkilerinize damganızı vurmak istediğiniz için, bugün duygusal konulara daha fazla değer vereceksiniz. Aşk konusunda yeni ortamlara girecek ve karşı cinsin ilgisini çekeceksiniz.

4 Temmuz 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 42' 07" R
Ay
Başak
08° 07' 50"
Merkür
Koç
17° 35' 26"
Venüs
Koç
17° 25' 24"
Mars
Balık
21° 12' 45"
Jüpiter
Boğa
21° 24' 46"
Satürn
Balık
15° 32' 36"
Uranüs
Boğa
21° 43' 48"
Neptün
Balık
28° 33' 22"
Plüton
Kova
02° 03' 40"
Chiron
Koç
20° 01' 30"
Lilith
Başak
22° 06' 58"
True Node
Koç
15° 36' 28"
Son Güncelleme : 19/04/2024 09:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>