Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mart 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sevgiliniz ile buluşma fırsatı bulamayacaksınız. Çünkü son günlerde sevgiliniz çok fazla çalışmak zorunda ve size vakit ayırmakta zorluk çekiyor. Ona karşı çok anlayışlı davranıyorsunuz. Hatta işlerinde ona yardımcı olmak bile istiyorsunuz.

Bugün işinizin başında olmasanız da aklınızın işinizde olacağı bir gün. İşinizle ilgili gelişmeler sürekli kafanızı meşgul ediyor. Bugün de sık sık aklınız işinizde olacak.

Parasal olarak oldukça rahatsınız. Fazla harcamanız yok. Geliriniz giderlerinizden daha fazla ve bu sayede birikmiş bir miktar paranız var. Fakat bu parayla ne yapmak istediğinizi bilmiyorsunuz.

Bazen kendinizle ilgili gerçekleri görmekte gecikiyorsunuz. Size bu konuda yardımcı olmaya çalışanlara da sert çıkıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akraba ya da benzeri ilişkilerde mutlu ve şaşırtıcı gelişmeler söz konusu. Bu konuda geliştirdiğiniz iyimserliği etkilerini, bu ilişkilerde hissedeceksiniz. Kendinizi ifade etmekte güçlükler yaşadığınız bazı konular var. Umutsuzluğa girmeniz gerekmiyor. Birçoğunun acillik gerektirmediğini, daha anlaşılır ifadeler için yeterince zamanınız olduğunu göreceksiniz.

5 Mart 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Kova burcunda ilerlediği bir güne başlıyorsunuz. 11:05-11:10 arası Ay boşlukta hareketini sürdürecek. 11:10'da Balık burcuna geçen Ay, bugün çalışma ortamınızda gelişmeler yaşatabilir. Yeniay'a yaklaşırken eski işlerinizi tamamlamak yerinde olacaktır. Bu akşam Merkür 21:18'de retro hareketine başlıyor olacak. 5-28 Mart arası sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Geçmişteki rahatsızlığınız nüks edebilir. Bir teşhis alırsanız mutlaka başka doktorlara da gösterin. Bu dönem yanıltıcı durumlar oluşabilir. İkinci veya üçüncü görüşler almanız iyi olacaktır. Ofis ortamında altınızda çalışan kişilerle fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Sizin yönetim anlayışınıza ters düşebilirler. Sizin kadar disiplinli çalışmamaları yüzünden tümyükü üstünüze kalabilir. Evcil hayvanınız varsa ona da dikkat edin. Merkür'ün retro hareketiyle ilgili detaylı yazıyı okumak için tıklayınız. Sevgiler, Astromeri

5 Mart 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Amaçlarına odaklanıyorsun!Bugün Merkür Retro'su başlıyor. 5-28 Mart tarihleri arasında geri hareket edecek olan zeka ve iletişim gezegeni Merkür?ün seyri ile bugün amaçların doğrultusunda hareket etmek isteyeceksin. Kendi işini kurmayı planlıyorsan, gerekli prosedür ve işlemler seni beklediğinden daha fazla yorabilir. Maddi yaşantının kontrol altında olmasını istiyorsan, gereksiz masraflardan bu gün kaçınmalısın. Unutma; her güç, sabır ile zaman birleştirilerek sağlanır. İlişkisi olan ya da evli bir Terazi burcuysan, değer verdiğin kişiyle romantik bir akşam geçirebilirsin. Son zamanlarda ara ara artan baş ya da mide ağrıları yaşıyorsan, doktora görünmende fayda var.

5 Mart 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda birtakım karmaşalar söz konusu olabilir. Kendinizi ertelemek zorunda kaldığınız planlar yüzünden huzursuzlaştırmayın.

5 Mart 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma ortamında sorumluluklarınızda değişiklikler olabilir. Birlikte çalıştığınız kişilere karşı daha hassas olma eğiliminde olabileceğiniz zamanlar var. Gün içinde işle ilgili sizi yoran konularla uğraşabilirsiniz. Bitirmeniz gereken evrak işlerinizle uğraşmak bugün için daha iyi olabilir. Sağlığınıza daha çok özen göstermelisiniz.

5 Mart 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar sağlığına dikkat etmelisiniz. Doğal bitki çayı hem kendinize hem ev arkadaşınıza yapmak, eve doğal portakal esansları eklemek hayatınızı rahatlatacak.

5 Mart 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde geçmişte yaşadığınız size yetersiz ve değersiz hissettiren olaylara takılabilir, geçmişi yoğun olarak düşünebilir ve ruhsal olarak kendi kendinizi üzebilirsiniz. Oysa ki bu atmosferi enerji çalışmaları, dua ve meditasyona kullanmanız sizi rahatlatacaktır. Öğleden sonraki zaman dilimine dek, sağlık vehayatı konusunda problemler yaşayabilirsiniz. Akşamüzerinden gece yarısına dek, finansal konularda başarı ve özgüveninizin yükselmesi ile sabah saatlerinde yaşadığınız olası üzüntüleri geride bırakacağınız kaliteli bir zaman başlıyor.

5 Mart 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailevi hassasiyetler nedeniyle birikmiş olan duygularınız konuyla ilgisi olmayan ortamlarda açığa çıkabilir. İlişkilerde objektif tutumlar ve denge önem kazanıyor.

5 Mart 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Üç hafta boyunca, Merkür Balık burcunda gerilemeye başlayacak. Eksik kalan geçmişteki işlerinizi bu dönemde tamamlayabilirsiniz. Yarım kalmış bilgileri öğrenmek sizi zihinsel olarak rahatlatacaktır. Günlük hayatta aksaklıklar yaşayabilirsiniz. İletişim kazalarına açık bir dönemdesiniz.

5 Mart 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde sizden kaynaklanan bazı gerilimler yaşayabilirsiniz. Bunları engellemek için her şeyi kişiselleştirmekten veya olayları tamamen duygusal bir bakış açısıyla değerlendirmekten kaçının. Bu arada sağılığınıza gereken ilgiyi göstermelisiniz.

5 Mart 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 16' 20" R
Ay
Oğlak
09° 17' 36"
Merkür
Koç
16° 29' 58"
Venüs
Koç
29° 32' 13"
Mars
Balık
28° 48' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 50"
Satürn
Balık
16° 28' 12"
Uranüs
Boğa
22° 16' 46"
Neptün
Balık
28° 52' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 30"
Lilith
Başak
23° 12' 22"
True Node
Koç
15° 23' 45"
Son Güncelleme : 29/04/2024 05:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>