Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Sakinliğini Kaybediyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Temmuz 2022, Salı

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 90%

Yeni fırsatlarla karşılaşacağın ortamlara girmen mümkün olabilir. Dikkatini toplayıp etrafında olup biteni izlemek bu fırsatları daha iyi görmeni sağlayacak hatta. Aşkta kendini içe kapatmamalı, insanlarla iletişime geçmelisin.

Çalıştığınız yerde dostluk gerekçesiyle istismar edildiğinizi düşünüyorsunuz. Birkaç gün içinde umutlarınız artacak. Mesleki yeterliliğinizi başka bir yerde kullanma düşünceniz yeniden filiz verebilir.

Eline geçecek para seni sıkıntılardan uzak tutacak bugün. Harcamalarını dikkatli yapmak rahatlığının uzun süreli olmasını sağlayabilir hatta. Savurgan davranmamak gelecekte maddi olarak daha rahat etmeni sağlayabilir.

Kendini duygusal olarak yorgun hissedebilirsin, bu çok doğal. Karamsarlıktan kurtulmak ve daha pozitif olana odaklanmak için ise destek alman gerekebilir. Bu konularda çevrendeki insanlarla iletişimi artırman gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini rahatsız hissetmene sebep olacak ortamlarda bulunmak zorunda kalabilirsin bugün. Kendin için etkili bir şekilde çalışmaya devam etmek senin için önemli olacak o yüzden. İçinde bulunduğun ortamlara uyum sağlaman önemli olabilir.

5 Temmuz 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Önümüzdeki 24 saat içinde çok dürtüsel olmamaya çalışın. Seçeneklerinizi dikkatlice tartın ve yalnızca yapılacak doğru şeyin bu olduğundan emin olduğunuzda hareket edin. Bu bir yarış değil. İlk çıkan olmak zorunda değilsiniz.

5 Temmuz 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İyi niyetinin suiistimal edildiğini fark edeceksin. Her ne kadar sakin bir yapıda olsan bu durum seni fazlasıyla sinirlendirecek. Eğer yeni evlenen Terazi burcuysan, ev ve aileye dair koşuşturmalar seni yorabilir. Hareketi temsil eden Mars, bugün toprak burcuna geçiş yapıyor. Bu geçiş seni gündüzü başka akşamı başka bir gün geçirmene yol açabilir.

5 Temmuz 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlık sorunlarınızla ilgilenmek ve gerekli kontrolleri yaptırmak için ideal bir gün olabilir. Önlem almak, daha fazla dikkat etmek gereken konuları takip etmelisiniz. Fiziksel olarak iyi hissetmeniz,ortamınıza veyapma şeklinize de yansıyacaktır. Sorumluluklarınızın farkına varıyorsunuz.

5 Temmuz 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün itibariyle sizi kısıtlayan ve kafanızı karıştıran belirsizlikler geri planda kalmaya başlıyor. Günün ilerleyen saatlerine kadar eldeki işleri tamamlayın. Daha sonra Ay burcunuza geçerek size pozitif etkiler sunacak. Sosyal açıdan hareketlenen hayatınıza yönelmek, kişisel hedeflerinizi netleştirmek, önemli kararlarınıza sıkı sarılma dönemi. İlişkilerde ise sakin kalınmalı.

5 Temmuz 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi ve gücünüzü fark ettikten sonra amaçsızlaşabileceğiniz gibi doğru davranarak kaderinizi değiştirecek bileşenleri ortaya da çıkartabilirsiniz.

5 Temmuz 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün karşılaştığınız herkesle ve her şeyler mücadele ediyor gibisiniz. Bazı günler böyledir. Böyle hissettiğiniz için kendinize kızmayın. Bu geçici bir dönem. Bir şeyler sizin için zorsa, hayatınızın bazı alanlarında yapısal eksiklikler var demektir. Bu konuya önem verip gerekli adımları atın.

5 Temmuz 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Fikirlerinizi paylaşmak veya meseleleri daha da ileriye taşımak için güçlü bir dürtü duyabilirsiniz. İzin verirseniz, davranışınızı etkileyebilecek içsel korkular veya gerilimler ortaya çıkabilir. Bir avantajınız veya üstünlüğünüz olmadığından endişe ettiğiniz rekabet durumlarından oldukça başarıyla sıyrılabilirsiniz. Biraz cesaretle risk almak, kendiniz hakkında bilmediğiniz şeyleri açığa çıkarabilir ve özgüveninizi tazeleyebilir.

5 Temmuz 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kaba davranışı olan arkadaşlarınızın hareketlerini mizahi yönden ele alsanız da, sinirleriniz bozulabiliyor. Kendinizi huzursuz etmemek için bu tür kişilerle bir arada olmamaya çalışmalısınız.

5 Temmuz 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni zorluklarla karşılaşmaya hazır olun, özellikle de ilk başlarda pek ilerleme kaydedemediğiniz işyerinizde. Bu sizi yıldırmasın. Bu tür dönemler gelir geçer. Özel hayatınızda da taze bir enerjiye ihtiyaç duyuyorsunuz. Çevrenizdekilerle ilişkilerinizin tükenmeye başladığını hissediyorsunuz. Günlük kalıpların dışına çıkın ve sıra dışı bir şey yapın.

5 Temmuz 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün içe çekilebilir, duygularınızı ifade ederken zorlanabilirsiniz ve psikolojik olarak kendinizi çok iyi hissedemeyebilirsiniz.

5 Temmuz 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni başlattığınız çalışmalarda oldukça başarılısınız. Zor işleri yardım almadan başarmak istiyorsunuz. Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, çevrenizde kurduğunuz sağlam dostlukların yapıcı etkisini gördükçe daha mutlu olacaksınız. Eski pürüzlerden kurtulmalısınız.

5 Temmuz 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 50' 03" R
Ay
Başak
09° 43' 45"
Merkür
Koç
17° 31' 24"
Venüs
Koç
17° 35' 25"
Mars
Balık
21° 19' 02"
Jüpiter
Boğa
21° 26' 37"
Satürn
Balık
15° 33' 24"
Uranüs
Boğa
21° 44' 15"
Neptün
Balık
28° 33' 38"
Plüton
Kova
02° 03' 43"
Chiron
Koç
20° 01' 59"
Lilith
Başak
22° 07' 52"
True Node
Koç
15° 36' 39"
Son Güncelleme : 19/04/2024 12:55

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>