Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mart 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Biri sizi hoş ve sevimli buluyor. Bunların yanına güvenilirliği koyabilmek için hakkınızda neredeyse tez hazırlıyor. Sonra da atağa geçecek gibi. Çok zorlanıyor ama. Karşı cins arkadaşlarınız güvence istiyorlar, siz de bu yok. Bu yüzden karşınızdakinin ilgisi sizin ruhunuz bile duymadan, başlamadan bitebilir. Bugün bir karıştırın bakalım.

Uyuşukluk ve tez canlılığı birlikte barındıran karakterinizin en fazla kafa karıştırdığı alan burası. Alt kademenin bir sorunu yok, ama üst kademe ne tür bir çalışan olduğunuzu anlamak istiyor. Üstün yetenekleriniz olmasa sizinle ilgili yazı tura atacaklar neredeyse. İş güç sahibi insanlar sizinle ilgili tartışıp birbirlerine küsmeye mecbur değil, bilesiniz.

Bu günlerdeki kabusunuz, karşınıza dizilen dört ödeme. Somut çözümler aramak yerine, boş boş düşünüyorsunuz. Henüz bir çözüm bulabilmiş değilsiniz. Her zamanki gibi yine yakınlarınıza güveniyorsunuz galiba. Zaman kaybetmeden kıpırdamanızda yarar var.

İnsanlar üzerindeki kredinizi yemeyin. Midenize oturabilir. Bu kredide pek emeğiniz yok. Kredi neredeyse tümüyle doğal güzelliklerinizin. Bu yüzden mi bu kadar gözü kara besleniyorsunuz onunla ?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize ve çevrenize yenilik fırsatları yaratabilir ya da bu anlamda karşınıza çıkan fırsatları değerlendirebilirsiniz. Ev hali diyerek geçiştirdiğiniz bazı konularda, kendinize de yönelik birtakım eleştirileriniz olmalı. Diğer sosyal ilişkilerinizdeki hassasiyeti aile içinde de gösterebilirsiniz.

6 Mart 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Balık burcunda ilerlediği bir güne merhaba diyorsunuz. Ofis hayatınız, sağlığınız bugün odak noktanız olabilir. Kendinizi nedensiz yere halsiz hissedebilirsiniz. Bugünün ayrı bir önemi ise 11:26'da Uranüs'ün Boğa burcuna geçmesidir. 7 sene boyunca sizlerin maddi anlamda değişim dönüşüm yaşayacağınız seneler önünüzde olacak. Büyük yatırımlar yaparak hiç hayal etmediğiniz gayrimenkullere sahip olabilirsiniz. Bu durum yavaş yavaş olacak. Eğer tedbirli yatırımlar yaparsanız borçlarınızdan tamamen kurtulacağınız bir dönemde olacaksınız. 7 sene sonra dönüp baktığınızda bunları ben mi yapmışım diyeceksiniz. Ailenizden bir miras da kalabilir. Kronik rahatsızlıkları olanlar beklemediği bir zamanda ameliyat kararıyla karşılaşabilirler. İlgili yazıyı okumak için tıklayınız. Akşam 19:03'te yeniay 15 derece Balık burcunda meydana geliyor. Yeniay bu retro esnasında güzel bir enerjiyle araya girecek. İş hayatınızla ilgili yeni bir sayfaya yer açabilirsiniz. Eğer önceden başvurduğunuz bir işse güzel haberi alabilirsiniz. Yoksa Merkür retroyu hesaba katarsak sıfırdan bir başvuru yapmak iyi bir fikir olmayabilir. Sağlığınızla ilgili size iyi gelecek tedavilere veya ilaçlara başlayabilirsiniz. Ayrıntılı yeniay yazısını okumak için tıklayabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

6 Mart 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafındakileri anlamakta güçlük çekiyorsun!7 yıldır karşıt burcunda hareket eden devrim gezegeni Uranüs artık karşıt burcunda gidiyor ve sende 7 yılın muhasebesini yapmaya başlıyorsun. Aynı zamanda bugün akşam saatlerinde su burcunda gerçekleşecek bir Yeniay'a şahit olacağız. İnsanları anlamakta güçlük çektiğin günleri hayatında az yaşamış olabilirsin. Net olan ama dile bir türlü getiremediğin kelimeler kalbine dolanmış olabilir. Rekabetin yüksek olduğu birortamında çalışıyorsan, psikolojik olarak tükendiğini hissedebilirsin. İş yerinden ayrılma fikrin aileden ilk defa borç istemene neden olabilir. Evli ve çocukları olan bir Terazi burcuysan, ailecek evde küçük etkinlikler düzenleyebilir, eğlenceli sohbetler gerçekleştirebilirsiniz. Kilo problemin varsa, kalorisi yüksek gıdalardan uzak durmanda fayda var.

6 Mart 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ve sosyal haklarınızla ilgili konular ön planda olabilir. Kendinize yeni bir gündelik bazı sorumluluklar oluşturabilirsiniz. Yeni bir beslenme, sağlık ve diyet programına başlayabilirsiniz.

6 Mart 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Bitirmek istediğiniz işlerinizde daha çok fedakarlık yapmak durumunda kalacağınız zamanlar var. Sizi yoran yıpratan durumlara karşı daha fazla kabullenme içinde olabilir, işlerin gizli kalmasınız istediğiniz zamanlar yaşanabilir. Küçük ev hayvanlarınızla ilgilenmeniz gereken durumlar olabilir.

6 Mart 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yatırımlar yapmak ya da para biriktirmek için uygun bir sürece giriyorsunuz. İstikrarlı olarak sürdürürseniz evrenin destekleri görünüyor.

6 Mart 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çok yoğun bir gün geçireceksiniz. Ancak bedensel olarak tüm aktivitelerde varlık gösterirken ruhsal olarak bulunmamayı tercih edeceksiniz. Ruhunuz uzaklarda, hayallerde gezip duruyor. Bugün belki de mistik konulara zaman ayırabilirsiniz. İlişkilerinizi sözleriniz yıkıyor. Biraz daha alttan alabilseniz çevrenizi, daha mutlu olacaksınız.

6 Mart 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İçsel sorumluluklardan kaçmak ve yaşam alanınızı organize etmek yerine, kısa yollara sapmayın. Ailevi konularda gereksiz riskler almayın. Uzun vadeli borçlardan, riskli projelerden kaçınmak faydalı olur.

6 Mart 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ani değişimler gezegeni Uranüs, 7 Temmuz 2025'e kadar Boğa burcuna geçiş yapıyor. Ortak paylaşımlar alanında sürpriz ve değişim sahne alıyor. Partnerinizin kazancında artış olabileceği gibi para da kaybedebilir. Dikkatli olmakta fayda var. Ortaklık teklifleri aniden karşınıza çıkar. Spiritüel konular ilgi odağınız olacak. Balık burcunda Yeni Ay meydana geliyor.

6 Mart 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, şehir içi seyahatler veya şehir dışına kısa yolculuklar gerçekleştirebilirsiniz. Eğer şehir dışına bir gezi amacıyla giderseniz, aradığınız dinlenceyi bulmanın yanında, birçok yeni şey öğrenebilir ve ileride bunlardan faydalanabilirsiniz.

6 Mart 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 28' 05" R
Ay
Oğlak
11° 58' 38"
Merkür
Koç
16° 33' 32"
Venüs
Koç
29° 47' 07"
Mars
Balık
28° 57' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 38"
Satürn
Balık
16° 29' 17"
Uranüs
Boğa
22° 17' 27"
Neptün
Balık
28° 52' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 11"
Lilith
Başak
23° 13' 42"
True Node
Koç
15° 23' 15"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>