Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Arabuluculuk Rolü Senin! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Temmuz 2022, Çarşamba

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşırı tepki vermemek için kendini kontrol etmen gerekecek bugün. Karşındaki insan ne derse desin sakinliğini korumak senin için daha önemli olacak çünkü. Olayları kontrolünde tutmak için sakin kalman önemli bir konu olabilir.

Aklınızdan kişisel yeteneklerinizi geliştirmek için kurs ya da eğitim alma düşüncesi geçiyor. Bugün bununla ilgili araştırma yapabilirsiniz. Karar vermeniz de çok yakın. Son derece yaratıcı bir ortam içine gireceksiniz.

İş ortamınla ilgili ufak değişiklikler yapmak isteyebilirsin. Ancak bunun için büyük adımlar atmak yerine bazı şeyleri tekrar düşünerek yeniden düzenlemeye gitmen olası. Bu konuyu aceleye getirmemen gerekebilir.

Hareketsiz ve sakin bir gün geçirmen iyi olabilir. Yorulmamak, dinlenmek sana daha cazip gelecek. Yediklerine de daha çok dikkat etmek isteyebilirsin. Bol su tüketmek senin için daha iyi olabilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dikkatini dağıtacak olaylar için önlem alman gerekebilir biraz. İşlerinin planladığın şekilde gitmesi için dikkatini toplamakta ve odaklanmakta sorun olmaması önem kazanabilir. Seni hedefinden şaşırtacak şeylerden uzak durman sana kendini daha iyi hissettirebilir.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yıldızların mesajı, diz çökmeniz ve ciddi biryapmanız gerektiği yönünde. Güçlü konumdaki insanlara neler yapabileceğinizi hatırlatmanız gerekir, bu nedenle birlikte hareket edin ve itibarınızı artırmanın yollarını bulun.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Adil tavırların ile öne çıkıyorsun. Arkadaşların arasındaki anlaşmazlıkta taraf tutmayacak ve orta yolu gösteren kişi olacaksın. Bir süredir planladığın yaşam alanı değişikliklerini gerçekleştirebilir, hatta tadilat yaptırmayı düşünebilirsin. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, hoşlandığın kişiye duygularını açma konusunda kararsız kalabilirsin.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ortamınız, hedefleriniz ve gelmek istediğiniz mevkii ile ilgili düğmeye basabilirsiniz. Bugün her zamankinden farklı bir tutum sergileyerek istekleriniz için mücadele etmek, size yeni kapılar açabilir. Yer değişikliği, yeni sorumluluklar ve ailenizle olan iletişiminizi de destekleyecek haberler alabilirsiniz.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca Ay burcunuzda iken tüm çekiciliğiniz ve cazibeniz ile yeni güne başlıyorsunuz. Beklentilerinize odaklanmışken, bazı önemli gelişmeleri dikkate almakta fayda var. İş hayatına yönelik projelerin yavaşlaması ile etraflıca düşünme fırsatı bulabilirsiniz. İkili ilişkiler ve ailenin beklentileri arasında denge kurmalısınız. Bu arada menkul yatırımlar ve maddi kaynaklar konusunda kararlı bir tutum izlemeniz gerekebilir.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde arkadaş ve çevrenizin etkisinde kalmaya meyiliniz çok fazla. İnsanlardan tavsiye alın ama onları hayatınıza geçirmeye çalışmayın.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aynaya bak ve gördüğün kişiye gülümse. Kendine itibar etmen ve kendi sırtını sıvazlaman önemli. Çünkü ilham verici bir özgüven, kendine verebileceğin en güzel hediyedir. Bunu sakın hafife alma. Çevrendekiler de bu özgüveni hoş karşılayacak ve olumlu tepkiler verecekler. Başkalarının örnek ve destek alabileceği bir parlayan yıldız ol.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Spot ışığına bir adım atmanız gerekebilir. Daha fazla sorumluluk davet edeceği korkusuyla tanınmaktan ve övgüden kaçınmak ne kadar cazip olursa olsun, gerçek potansiyelinizi dışa vurmanız gerekiyor! Dikkatiniz birkaç parçaya dağılırsa bunu yapamazsınız. Gücünüzü büyük bir projeye odaklamayı deneyin ve normalde arka planda daha rahat olsanız bile size sunulursa liderlik rolü üstlenmenize izin verin.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İdealist yapınızı çok fazla zorlamayın. Olaylar gittikçe yön değiştiriyor ve sizi aşmaya başladı. Her türlü ayrıntıları hesaplıyorsunuz. Çevrenize yorulduğunuzu belirtmek zorundasınız. Bugün daha detaycısınız.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır beklediğiniz engeller gitgide yaklaşıyor, artık kaçamazsınız. Sizin için zor da olsa bu sorunları mümkün olan en kısa sürede çözün. Bu işi ne kadar ertelerseniz engeller o kadar yükselecek ve üstesinden gelmeniz de o kadar zorlaşacak.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün kendinizi duygusal olarak iyi ifade edebilirsiniz ve etrafınızdaki insanlarla daha empatik duygusal bağlar kurabilirsiniz. Kariyer hayatınızda ise iletişim sorunları yaşanabilir. Anlaşma ya da sözleşmelerde aksilikler gerçekleşebilir.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşbirliğini seviyor olmanız dost çevrenizin genişlemesine neden oluyor. Sistemli yapınız yüzünden, insanlarla ters düşme olasılığınız var. Özellikle, bugün size karşı çıkabilirler. Dikkatli olmalı ve enerjini yansıtabileceğiniz kişilerle aynı ortamı paylaşmalısınız. Net olmamakla suçlanabilirsiniz.

6 Temmuz 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 14' 26" R
Ay
Akrep
28° 58' 46"
Merkür
Koç
15° 59' 22"
Venüs
Koç
25° 41' 40"
Mars
Balık
26° 24' 09"
Jüpiter
Boğa
22° 57' 22"
Satürn
Balık
16° 11' 10"
Uranüs
Boğa
22° 06' 10"
Neptün
Balık
28° 46' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 49"
Lilith
Başak
22° 51' 36"
True Node
Koç
15° 33' 41"
Son Güncelleme : 26/04/2024 02:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>