Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mart 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkinizde başarılı olabileceğiniz bir gün. Sevgilinizle aranızda bir süreden beri devam eden sorunlarınızı çözebilmeniz için harekete geçebileceğiniz bir gündesiniz.

İş ortamınızda yeni metotlarla karşılaşabileceğiniz ve bunları en iyi şekilde uygulamak isteyeceğiniz bir gündesiniz. İş arkadaşlarınızın yardım teklifini geri çevirmeyin.

Parasal konularda aldığınız önlemler sayesinde bir miktar para biriktirmeyi başardınız. Bugün birikimlerinizin bir kısmını harcamak zorunda kalabilirsiniz.

Bugün ikili ilişkilerinizde iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Çevrenizde bazı beklenmedik değişimlerin olması muhtemel.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tıkandığınız konularda yaratıcılığınızı ön plana çıkartmanız, şu dönem sizi biraz rahatlatabilir. Yaşamınızda birçok çözümsüzlüğün anahtarı sizdeyken, etkilenmelere açık duruşunuz pek yararlı değil. Yüzleşmeniz gereken gerçekleriniz var. Bu hesaplaşmada göstereceğiniz cesaret, onları daha iyi görmenizi ve kısa sürede toparlanmanızı sağlayabilir.

7 Mart 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünün büyük bölümünde Ay Balık burcunda ilerliyor. Erken saatlerde aktifleşen Ay ve Jüpiter arasındaki açıyla çalıştığınız ortamda gergin saatler geçirebilirsiniz. Altınızda çalışanlar fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Hemen ardından netleşen Ay-Plüton açısıyla bu durumun aksine güç kazandığınız liderlik vasıflarınızın ortaya çıktığı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Geceye geldiğimizde Ay'ın Merkür ile kavuşumda olması, geçmişi zaman zaman hatırlatarak enerjinizi düşürebilir. Geçmişin geçmişte kaldığını unutmayın. Ayrıca Merkür'ün retro harekette olması sağlığınızla ilgili konulara da dikkat etmeniz gerektiğini gösteriyor. 22:08- 23:27 arasında boşlukta hareketini sürdüren Ay, 23:27 itibariyle Koç burcuna geçiyor. Enerjinizin arttığı bir zaman dilimine giriyorsunuz. Sevgiler, Astromeri

7 Mart 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önemli girişimlerde bulunuyorsun!Ay, bugün su burcunda hareket ediyor. Bugün kişisel ilişkilerine yeni bir boyut kazandırmak için girişimlerde bulunuyorsun. Kendi işini yapmayı planlıyorsan, önemli bir fırsat yakalayabilirsin. Eşin tarafından ilgi bekliyor olabilirsin. Aranızda oluşabilecek fikir ayrılıklarına karşılık hazır olman gerekebilir. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, hoşlandığın kişinin de senden hoşlandığını öğreneceğin gelişmeler yaşanabilir. Ay'ın bulunduğu konum, arkadaşlık ilişkilerinde senden daha güçlü kişilere gereksinim duyacağını gösteriyor. Mevsimin artık ilkbahara doğru ilerlediğini unutma. Yenilenmek koşulsuz ruhuna ve azmine iyi gelecektir. Kronik rahatsızlığın varsa, rutin kontrollerini ihmal etmemende fayda var.

7 Mart 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda yeni koşullar ve yeni düzenlemeler söz konusu olabilir. Yeni çalışma arkadaşları aranıza dâhil olabilir. Kendinize orijinal çözümler üretebilirsiniz.

7 Mart 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki sorumluluklar gündeminizi etkileyebilir. Uğraştığınız işlerde en iyisini yapmak için çabalayacağınız bir gündesiniz. Çalışma arkadaşlarınızda fikirsel düzeyde tartışmalar yaşanabilir. Sosyal sorumluluk projelerinde çalışmak için hevesli olabilirsiniz. İlerleyen saatlerde keyif aldığınız şeyler için alışveriş yapabilirsiniz.

7 Mart 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal ortam vegrupları içerisinde kendinizi dinletebilmeniz güzel olsa da bugünlerde dinlemeye de yer açmanız çok önemli olacak.

7 Mart 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Terazi burcu özellikleyerinde dikkatleri üzerinize çekiyorsunuz. Sadece başarınızla değil, ilişkilerdeki naifliğinizle de. Herkesin bağıra çağıra hallettiği konularda sizin tatlı diliniz yeterli oluyor. Kendinizi kandırmak yerine, etrafınızda size gerçekten ilgisi olan insanları gözlemlemeye çalışın. Bazı kimselerin hayallerindesiniz.

7 Mart 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu sağlık sorunları artabilir. Programsız işler gelişirken, eksikler açığa çıkabilir. Yakınlarınızla ilgili haberler alabilirsiniz. Yeni Ayda bedeninize özen göstermenin, ruh maddedengesini korumanın önemi artıyor.

7 Mart 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Neptün ile Güneş arasındaki olumu etkileşim gündelik hayatta sizi aşırı fedakar bir konuma sokabilir. Herkese yardım etmek çabası sizin sağlığınıza zarar verecek noktaya gelmemelidir. Tiyatro, resim, sergi gibi etkinliklere katılarak ruhunuzu dinlendirmeyi ihmal etmeyin. Hassas ve sanatçı ruhunuz ortaya çıkacaktır.

7 Mart 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerji seviyeniz bugün oldukça yüksek olabilir. Bu enerjinizi yapıcı olarak kullanmaya çalışın ve işlerinizi de tezcanlılıkla yapmaya kalkmayın. Planlı ve rahat şekilde çalışırsanız, enerjiniz sayesinde kısa zamanda çok yol katedeceksiniz.

7 Mart 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 03' 47" R
Ay
Oğlak
06° 26' 09"
Merkür
Koç
16° 26' 22"
Venüs
Koç
29° 16' 18"
Mars
Balık
28° 38' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 49"
Satürn
Balık
16° 27' 03"
Uranüs
Boğa
22° 16' 02"
Neptün
Balık
28° 51' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 46"
Lilith
Başak
23° 10' 56"
True Node
Koç
15° 24' 19"
Son Güncelleme : 29/04/2024 00:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>