Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Boş Vakitlerini Değerlendireceksin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mayıs 2021, Cuma

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 50%

Bu sizin için romantik bir zaman olabilir. Belki de yakın zamanda biriyle ilişki içindesiniz. Gününü bu özel kişiyi tanımak ve büyük yakınlık anları paylaşmak için harcayabilirsiniz. Kendini savunmasız bırak. Gerçek seni ifade et. Hiçbir şeyi geri tutamazsanız, bu ruh eşine daha yakın olabilirsiniz. Şu an bekarsanız, gününüzü daha derinden bir arkadaş tanımak için harcayabilirsiniz.

Bugün önünüzde güzel bir gün var. İş yerinde çok fazla ilerleme kaydedebileceksiniz ve sezgileriniz mükemmel olacak. Atmosferdeki tüm güçlü kuvvetleri kendi avantajınıza kullanma olanağınız var. İnsanlar işleri halletme yeteneğinize çok güvenecekler. Potansiyel müşterileriniz veya katılmanız gereken önemli bir toplantınız varsa, işler güzelce sonuçlanacaktır.

Bu dönemde, kişisel inançlarınızı ifade etmek isteyebilirsiniz. Kendinizi finansal pazarlardaki düşüncelerini açıklayan insanların olduğu sosyal bir ortamda bulabilirsiniz. Birileri negatif bir şey söyleyebilir ve yatırımlarla ilgili tüm soruları bildiklerini düşünebilir. Eğer bu konuda bilginiz varsa, belki de adım atıp siz de bildiklerinizi aktarmalısınız. Eğer bugün yanlış anlaşılmaları ortaan kaldırırsanız, kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Kendini daha yaratıcı bir şekilde ifade etmeye karar verebilirsin. Bazen insanlar seni pratik, tutucu olarak tanımlıyor. Canlı bir hayal gücün olduğunu ise her zaman fark edemiyorlar. Yaratıcı yönünü bugün açığa çıkar. Kendini zeki şakalarla ifade et veya artistik ruhunu onurlandıracak bir şeyler bul. Bir enstrüman çalmaya vakit ayır veya resim yap.Bugün olacakları kontrol altına almaya kalkışmayın çünkü olup bitenlerin derinlerinde yatan anlamı anlayamayacaksınız. Kolektif eğilimler hayatını altüst ediyorken, nasıl anlayabileceksin ki zaten? Bazı içsel değerlendirmelere girişebilirsin çünkü şu koca evrende sadece bir kum tanesi olduğunu düşüneceksin. Fakat böyle şeyleri düşünmeye çok da vakit ayırma. Bazı yanıtlar içini başını dik tut ve çevrene bak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün karşılaştığınız herkesle ve her şeyler mücadele ediyor gibisiniz. Bazı günler böyledir. Böyle hissettiğiniz için kendinize kızmayın. Bu geçici bir dönem. Bir şeyler sizin için zorsa, hayatınızın bazı alanlarında yapısal eksiklikler var demektir. Bu konuya önem verip gerekli adımları atın.

7 Mayıs 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün işlerinizi, görevlerinizi tamamlamaya çalışabilirsiniz. Koşturmaca veya karmaşa zaman zaman hakim olabilir. Akşam saatlerinde ilişkiler ön planda.

7 Mayıs 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gelecek için hazırladığın planların bir anda değişmesi, seni arayış içerisine sokacak. Ay, bugün boşlukta hareket ediyor. Yalnız kaldığını hissettiğin bugünlerde arkadaşlarınla mesajlaşarak, yalnızlığını gidermek isteyeceksin. Boş vakitlerini değerlendirmek için kendine yeni hobiler edinmek istiyorsun.

7 Mayıs 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kardeşleriniz ile duygusal konuşmalar yapabilirsiniz. İyi bir gelecek kurmalarını isterken düşüncelerinizi açık yüreklilikle ifade ediyorsunuz. Bu konuda neler yapabileceğinizi göstermeniz onların da kendilerini güçlü hissetmelerini sağlayacağı için aranızdaki bağ da güçlü sonuçlar doğuracaktır.

7 Mayıs 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma koşullarınızı tekrar gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızla iyi organize olmanız gereken durumlar olabilir. İşlerinizde istikrar sağlamak için daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Hizmet aldığınız kişilerle ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Sizi yoran konularda risk almayın.

7 Mayıs 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içerisinde önemli şeyleri dikkatinizi vererek yapın. Gerek arkadaşlarınızı gerekse partnerinizi bu süreçte yanlış anlayabilirsiniz.

7 Mayıs 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sizin için önem teşkil edebilecek görüşmelerde yer alabilir, ikili ilişkiler ve özel hayatınızda sürpriz tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Haberleşme, görüşmeler ve yakın çevre ilişkilerinde fırsatlar elde edebileceğiniz bugün, akşam saatlerinde iletişim alanında geçmiş düşüncelere yer vermemeye ve bugüne odaklanarak sevdiklerinizle iletişim kurmaya yönelmeniz faydalı olacaktır.

7 Mayıs 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ruh haliniz büyük ölçüde iyileşiyor ve  haftanın başlarında neden bu kadar iyi hissedemediğinizi merak ediyorsunuz. Şimdi geçmişle ilgili pişmanlık duymanın zamanı değil. Bunun size bir yararı olmayacak. 

7 Mayıs 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Siz sadece kendi fikirlerinize aşıksınız. Mantıklı gibi görünseniz bile en son sözü söylemek konusunda ısrarcısınız. İş yaşantınızda kendinize güvenmeniz sizi başarıya götüren etkenlerden biri. Farklı olmak güzel bir şey.

7 Mayıs 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

7 Mayıs 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile birlikte önemli bir konu hakkında konuşacaksınız. İş yerinizdeki çalışmalarınızı hatasız bir şekilde tamamlamaya özen gösterin. Aile bireylerinizi ve sevdiklerinizi ihmal etmemeye çalışın.

7 Mayıs 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İnsanlar sizin duygusallığınızla ilgili fazla müdahaleci olduklarında, kendinizi anında geri çekiyorsunuz. Kırılgan sınırlarınızla savunmaya geçiyorsunuz. Hedeflerinizin sınırları içinde kısıtlamaların olmadığını onlara anlatmalısınız.

7 Mayıs 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 41' 26" R
Ay
Oğlak
15° 02' 37"
Merkür
Koç
16° 37' 48"
Venüs
Boğa
00° 04' 03"
Mars
Balık
29° 08' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 51"
Satürn
Balık
16° 30' 31"
Uranüs
Boğa
22° 18' 14"
Neptün
Balık
28° 53' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 58"
Lilith
Başak
23° 15' 14"
True Node
Koç
15° 22' 43"
Son Güncelleme : 29/04/2024 15:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>