Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mart 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün duygusal bir çöküntüye girebilirsiniz ve sevgilinizin desteğine ihtiyacınız olabilir. Ona derdinizi duygu sömürüsü yapmadan anlatmaya çalışın yoksa sizi dinlemek istemeyebilir.

İş hayatınızda bugün duygularınızı geri planda bırakmak isteyecek ve aktif bir çalışma ortamına girmek isteyeceksiniz. Amirinizden övgü dolu sözler duyabilirsiniz.

Para durumunuz idare eder bir vaziyette fakat bu durum sizde para harcama isteği uyandırabilir. Harcamalarınıza dikkat etmek zorundasınız. Aksi takdirde maddi zorluklarla karşılaşabilirsiniz.

Bugün özellikle beslenmenize ve diş sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Bazı sağlık sorunları yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi farklı olarak özgür ve yaratıcı hissedebilirsiniz. Bu moral durumu, her alanda kazanımlara elverişli olduğu kadar, risk taşıyan aşırılıklara da zemin hazırlayabilir. Önümüzdeki günler içinde dostlar arasında kendinizi oldukça hissedeceğiniz kutlamalarınız var. Bu sıralar olumlu kalabalıklar, üzerinizde kendinizi yenileyebileceğiniz etkiler yaratabilir.

8 Mart 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başladığınızda Ay Koç burcunda ilerliyor olacak. İlk saatlerde etkinleşen Ay-Kiron kavuşumuyla beraber evliliğinizde veya ilişkinizde aldığınız yaraları, kötü anıları unutmak sıfırdan her şeye başlamak için güzel bir etki alıyor olacaksınız. Ay-Venüs görünümünün aktifleşmesiyle duygusal hayatınızda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Partnerinizle beraber daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Ortaklıkla yürüttüğünüz işleriniz varsa bugün maddi kazancınızın yüksek olacağı işler karşınıza çıkabilir. Sevgiler, Astromeri

8 Mart 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günü Ruh Hali: CesursunAy, bugün karşıt burcunda hareket ederken sana d cesaret veriyor hem de ne cesaret. İş yerinde, arkadaş ortamında lafını sakınmadan konuşacaksın. Maddi konularda yaratıcılığını kullanmak için elinden gelen fırsatları akıllıca kullanmak istiyorsun. Bugün, görüşeceğin kişiler, sana olan davranışları çok önemli. İsteklerinde dengeli ve yapıcı davranmana rağmen, olayları çok fazla incelemekten yanasın. Bu arada gönlünü kaptırdığın biri varsa onunla konuşma fırsatı yakalayabilirsin. Heyecanını bastırmanı tavsiye ederim. Bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun. Eşitlik, özgürlük ve mutluluk dolu günlere?

8 Mart 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkileriniz de benim istediğim ya da senin dediğin gibi rekabet içeren konuşmalar içerisine girmemeye özen göstermelisiniz. Kendinizi gereksiz yere huzursuz etmemelisiniz.

8 Mart 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgilenmeniz gerekebilir. İşlerin tamamlanması ve gelecek yönünde düşünce ve projeler geliştirmek isteyebilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar içindesiniz. İş arkadaşlarınızla birlikte alternatif planlar yapmak uğraştığınız işler yönünden faydalı olabilir.

8 Mart 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Verimli çalışabilmek için dikkatinizi işinize yönlendirdiğinizden emin olun. Dikkat dağınıklığı ve aynı anda birkaç şeye odaklanma isteği sizi bir miktar başarısızlığa sürükleyebilir.

8 Mart 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sizin için önem teşkil edebilecek görüşmelerde yer alabilir, ikili ilişkiler ve özel hayatınızda sürpriz tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Haberleşme, görüşmeler ve yakın çevre ilişkilerinde fırsatlar elde edebileceğiniz bugün, akşam saatlerinde iletişim alanında geçmiş düşüncelere yer vermemeye ve bugüne odaklanarak sevdiklerinizle iletişim kurmaya yönelmeniz faydalı olacaktır.

8 Mart 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tüm yaşanmış hayal kırıklıklarına rağmen Terazi burçları hazırlıklı olun, sağlam bir ilişki size doğru yaklaşıyor. Etrafınıza bakıp aramanıza gerek yok. O sizi bulacak. Günü rahat ve keyifli geçireceksiniz. Biraz duygusalsınız, hepimiz gibi. Rüzgâr böyle esiyor, size özel değil.

8 Mart 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizin heyecanı dorukta! Adeta bir çocuk gibi isyankar ve talepkar bir tavır sergileyebilir. Ona sabırla yaklaşmalısınız. İlişkilerin aniden kopmasına asla izin vermemelisiniz. Zira bugün alınan kararlar kalıcı olamayacaktır. İkili ilişkilerde sinir kat sayısı çabuk yükselir tahammülün az olduğu bir günle karşı karşıyasınız. Hak hukuk adalet peşinde koşayım derken karşınızdakilere çok fazla tolerans göstermek uzun vadede sizi yorabilir.

8 Mart 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Balık burcunda gerçekleşen yeni ayın ardından gündelik yaşamınızda, rutininizde ve çalışma ortamınızda yenilikler ve yeni gelişmeler söz konusu olabilir. Yeni bir çalışma veyaarkadaşınız olabilir. Sağlığınızla ilgili atacağınız bazı yeni adımlar olabilir.

8 Mart 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 59' 20" R
Ay
Oğlak
05° 25' 29"
Merkür
Koç
16° 25' 09"
Venüs
Koç
29° 10' 39"
Mars
Balık
28° 35' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 45"
Satürn
Balık
16° 26' 38"
Uranüs
Boğa
22° 15' 46"
Neptün
Balık
28° 51' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 30"
Lilith
Başak
23° 10' 25"
True Node
Koç
15° 24' 32"
Son Güncelleme : 28/04/2024 22:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>