Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Dikkat Dağınıklığı Yaşayabilirsin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mayıs 2021, Cumartesi

Aşk 50%
Para 50%
Sağlık 100%

Bugün çok romantik bir gün, sevgilinizle bir araya gelmeyi düşünebilirsiniz. Özel bir şeyler planlayın ve bu geceyi hatırlamanmaya değer bir gece yapın. Biraz mum, ve samimi bir atmosfer yaratacak şeyler alın. Bu gece kalbinizi ona açmalı ve sevginizi açıkça göstermelisiniz. Sevgilinizin bu büyük jeste verdiği tepki çok hoşunuza gidecek!

Bugün, çok fazlaile ilişkilendirilebilecek yeni bir döngünün başlangıcını işaret ediyor! Aslında, bir şekilde daha önce hepinizin geçtiği yollardan geçip bu tür projeler üzerinde çalışmaya başlayanlarınız, bu projelerin temel aldığı temelleri güçlendirmek için ekstra çaba sarf etmek zorunda kalacaklar. Çalışmalarınız için iyi, sağlam ortaklar aramak için iyi bir zaman.

Şu an kafanızda milyonlarca düşünce var ve çok iyimser düşünüyorsunuz. Ama bugün size bazı konuların halledilmesi gerektiğini hatırlatabilir. Bugün şikayet etmeyi bırakıp kendini biraz unutulmuş hisseden arkadaşlarınıza kulak verseniz iyi olur. Anlaşılmaktan memnun olduğunuz zaman, artan destek ve ahenk size iyi geliyor.

Bugün konu duygularına gelince, büyük ölçüde konforlu ve huzurlu hissedeceksin. Bu hisse sonuna kadar tutun ve onu besle çünkü karşına çıkacak zihinsel zorluklarla mücadele etmek için duygularına ihtiyacın olacak. İnsanlar düşüncelerinde sığ, yavaş ve inatçı olabilir ve bu da onlarla anlaşman biraz zorlaştırabilir.Bugün sıkıcılıktan çok uzak olacak!Her zamankinden biraz daha yaramazsın. İçindeki provokatif afacan "sınırların dışında" şeyler söylemeye kararlı. Utanç çukurunu boylayabilir ve çevrendeki insanları üzebilirsin. Yine de bu tavırlarının da bir getirisi olacaktır. Bunu, yıkmak üzere cezbedildiğin sistemi anlamak için bir fırsat olarak gör.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün olacakları kontrol altına almaya kalkışmayın çünkü olup bitenlerin derinlerinde yatan anlamı anlayamayacaksınız. Kolektif eğilimler hayatını altüst ediyorken, nasıl anlayabileceksin ki zaten? Bazı içsel değerlendirmelere girişebilirsin çünkü şu koca evrende sadece bir kum tanesi olduğunu düşüneceksin. Fakat böyle şeyleri düşünmeye çok da vakit ayırma. Bazı yanıtlar içini başını dik tut ve çevrene bak.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinize, hayatınızdaki insanlara odaklanabilirsiniz. Hak ve haklılık konuları sizin için daha önemli olabilir. İlişkilerde birlikte hareket etmeyi dengede tutmak gerekebilir.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ev işlerinde sorumluluklarının arttığını hissediyorsun. İlgilendiğin konu sayısının fazla olması dikkat dağınıklığı yaşamana sebep olabilir. Akşam saatlerinde yeni çıkan sinema filmlerini izlemek isteyebilir, bunun için hazırlık yapabilirsin. İlişkisi devam eden bir Terazi burcuysan, sevgilinin bilmediğin bir yönünü keşfedeceksin.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle birlikte zaman geçirmeyi özlediyseniz zamanı tamamen sevdiklerinize ayırarak özlem gideriyorsunuz. Aynı evde iseniz birlikte eve yeni bir düzen getirebilir, değilseniz sosyal mecralar aracılığıyla hafta sonunuzu güzelleştirebilirsiniz.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşüncelerinizde tartışmacı olabilirsiniz. Bugün kardeşlerle ya da komşularla ilgili işler dikkatinizi daha çok çekebilir. Ani uyanışlar içindesiniz.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatla alış verişinizde merak ettiğiniz ve size iyi gelmeyen noktaları düşünmek ve daha derin kararlar almak için uygun bir gündesiniz.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile yaşamınıza ve ailevi konulara odaklanabilir, onların problemleri ile meşgul olabilirsiniz. Hayatınızla ilgili yeni kararlar alabileceğiniz bugün, ilişkilerinizde daha sıcak ve sevgi dolu tavırlarla yaklaşmayı tercih etmelisiniz.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu aralar işinizden çok ilişkinize odaklanmış gibi görünüyorsunuz. Böyle giderse gerçekten severek yaptığınız işinizi kaybetme riskiniz olacak. Bunu istemezsiniz değil mi? O zaman buna göre davranın.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gücünüzün üzerinde verim sergileyeceğiniz bir gün. Ay, karşıt burcunuzda ilerlerken, birçok aktivitenin içinde olacaksınız. Duygularınızı ortaya koyabileceğiniz birimkanı sizi bekliyor. Emin olarak ilerliyorsunuz.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşleriniz bugün ne kadar artarsa artsın, dikkatiniz, eğlenceye odaklandığınız için dağınık olabilir. Yaratıcılığınızda artış olması ve hayalgücünüzün de genişlemesi, rutine uyum sağlamanızı zorlaştıran diğer etkenler olabilir.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile birlikte sevgi dolu anlar geçireceksiniz. İş yerinizdeki başarılarınızı kıskanan bazı insanlar var. Geçmişinizden gelen bazı olaylar hala duygusal sağlığınızı olumsuz yönde etkiliyor olabilir.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Adımlarınızı sağlam atıyor ve en küçük detayları bile değerlendiriyorsunuz. Toplumsal ilişkilerinizde sizi gücünüzü yansıtabilecek çalışmalarla çevrenizi etkileyebilirsiniz. Bugün, bilinçaltı tepkilerinizi dizginlemek zorundasınız.

8 Mayıs 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 34' 09" R
Ay
Oğlak
13° 22' 10"
Merkür
Koç
16° 35' 27"
Venüs
Koç
29° 54' 49"
Mars
Balık
29° 02' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 06"
Satürn
Balık
16° 29' 51"
Uranüs
Boğa
22° 17' 49"
Neptün
Balık
28° 52' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 32"
Lilith
Başak
23° 14' 24"
True Node
Koç
15° 22' 60"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>